Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מוסך שבו טיפלתי עד עכשיו יכול לדעת אם עשיתי כבר טיפול שנתי לרכב? למה אני שואל כי התקשרו מקודם ולא יכלתי לענות ולא בא לי לעשות את הטיפול אצלם אלא במוסך אחר.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אם אתה הולך למוסך מורשה אחר אז כן, הם יכולים להוציא היסטוריה של טיפולים. אבל אם אתה הולך למוסך שלא קשור ליבואן כזה או אחר אז הם לא יכולים לדעת. מה שכן, אם אתה לא הולך למורשה ויום אחד תצטרך לממש אחריות, תצטרך להוכיח שטיפלת על פי הוראות יצרן שגם כוללות טיפול בזמן / ק"מ קבוע ואם יהיה לך "חור" של שנה שכביכול לא טיפלת, זה כמובן יכול לבטל לך את האחריות או לשמש כנגדך. אם הרכב לא באחריות, תטפל איפה שבא לך אתה לא חייב למוסך כזה או אחר שום דבר ואם ממשיכים להתקשר תגיד תודה, אין צורך ונא לא להתקשר יותר

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אני טיפלתי במורשה עד היום וטיפול קרוב עושה בלא מורשה כי נגמרה האחריות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...