Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סקודה אוקטביה II, שנת 2013 מנוע 1.2tsi עם תיבת dsg עם 55k. אני היד הראשונה.

נשוי + שני מתוקים. הגדול בן 3.5 עם בוסטר שלם והקטן בן 8 חודשים עם סלקל גדול.

רוב הזמן נוסעים ברכב אשתי לבד או שאני לבד, אבל בסופי שבוע ארבעתינו נוסעים ויוצא שפעמים רבות חמותי נוסעת איתנו לטיולים/קניות או עם אמא שלי.

עד אתמול היחד הגדול היה בסלקל גדול והקטנצ'יק היה בסלקל קטן במושב הקדמי, כך שיכלו איך שהוא להדחס שתי נשים במושב האחורי בקושי עם הסלקל הגדול.

עכשיו כשיש במושב האחורי בוסטר+סלקל גדול, יש 30 ס"מ של מושב בין שניהם ואדם מבוגר לא יכול לשבת שם.

לדעתי מחיר הרכב הוא בסביבות ה 75k, ואין לי כסף לשדרג למשהו חדש. בעוד 3 חודשים צריך לעשות טיפול 60k יקר + 4 צמיגים בקרוב+מצבר שעוד לא הוחלף.

האם לדעתכם להשאר עם האוטו או למכור ולהחליף לסיטרואן c4 פיקאסו אן איזה רכב אחר ב 70k שקלים שיכיל במושב האחורי שני סלקלים ומבוגר?

אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מוכר רכב מיד 1 שמטופל כל שנה במורשה ולקנות רכב בן 6 שאלוהים יודע איך טיפלו בו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הסל-קל הגדול לא נכנס בכסא הקדמי?

נראה יותר זול יהיה לקנות סל-קל/כסא קומפקטי יותר ולא להחליף את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסל-קל הגדול לא נכנס בכסא הקדמי?

נראה יותר זול יהיה לקנות סל-קל/כסא קומפקטי יותר ולא להחליף את הרכב.

התכוונתי בסלקל גדול לסלקל בשביל תינוק גדול מעל 9 קילו ולא סלקל של תינוק שרק נולד עד 9 קילו. כולם בערך באותו הגודל.

אי אפשר להכניס אותו למושב הקדמי, הוא גבוה ומסתיר את כל שדה הראייה מימין כולל המראה הימנית.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

למה היא אפשר? תזיז את הכסא אחורה ויהיה לך שדה ראיה מלא. מניסיון.

אם לא עזר פשוט תקנה כסא חדש כמו שצבי הציע.

סיטרואן c4 פיקאסו שמורה ככל שתהיה תעשה לך חור בכיס הרבה יותר ממה שאתה חושב.

פורסם

האוקטביה הינו אחד הרכבים הרחבים שבנמצא.

כפי שאמרו קודמי, תשקיע מאמץ בכיתות רגליים בין חנויות המוצרים לתינוקות עד שתמצא כסא/סלקל צר יותר.

ל-C4 משומשת על תחשוב אפילו להתקרב.

פורסם

אומנם הרכב נחשב למרווח, אבל כשיש סלקל מאחורי מושב הנהג אין לי מקום לרגליים, והברכיים שלי תקועות בדשבורד ואני לא יכול ללחוץ על הדוושות, ואם כסא הנוסע ליד הנהג מוסט אחורה או אפילו באמצע, אין לבן הגדול שלי מקום לרגליים, כך שאני לא יכול להכניס סלקל מעבר להכי קטן במושב הקדמי. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל זה המצב. אף אחד לא מאמין לי כשאני אומר שאין לי מקום בברכיים עד שהוא באמת רואה זאת.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)
האוקטביה הינו אחד הרכבים הרחבים שבנמצא.

כפי שאמרו קודמי, תשקיע מאמץ בכיתות רגליים בין חנויות המוצרים לתינוקות עד שתמצא כסא/סלקל צר יותר.

ל-C4 משומשת על תחשוב אפילו להתקרב.

לא מדוייק. מבנה הספסל האחורי ודיפון הדלתות והידיות מכניס את האוקטביה לדירוג ממוצע מינוס בטבלת הבוסטרים הוירטואלית .אם תמדדו עם סרגל תגלו שהאוקטביה ממוצעת לחלוטין . יש לה יתרון בתא מטען ענק אבל לא ברוחב. לפות"ש הייתי ממליץ רנו סניק (קצרה) או אפילו גראנד סניק

לגבי רכישת פיקאסו c4 . רכבים מהשנים בתקציב צריך לדעת לקנות וגם לטפל נכון. הם זולות לרכישה אבל דורשות תשומת לב והשקעה יתרה אחרת הצרות מגיעות בצרורות. לא כל אחד בנוי לזה כשיש ילדים על הראש.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...