Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ברשותי פיקנטו 2014 רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שהאור חזית ידלק בעת פתיחת הרכב עם השלט.

כמה זה אמור לעלות?

ואם יש המלצה על מקום שעושה עבודה טובה?

פורסם

בקיה ריו שהייתה לי באותו מודל היה לי אורות "פאלו-מי-הום"..אם הייתי משאיר אורות דולקים אחרי 2-3 דקות הם נכבים לבד כשיוצאים מהאוטו..כשחזרתי לרכב ופתחתי עם שלט האורות נדלקו חזרה לבד..אולי בפיקנטו זה אותו דבר נסה לנעול את הרכב עם אורות דולקים ולהישאר ליד הרכב לראות אם הם נכבים לבד ונדלקים שפותחים את הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המערכת שאתה מבקש לא באה כסטנדרט בפיקנטו, לכן האפשרויות הן לחבר את הפנסים למוח הנעילה, כלומר שאתה נועל/פותח זה מדליק ומכבה את הפנסים או לחבר אותם עם ריילי למצבר שישלוט כך שבזמן הנעה והמתח עולה על 13> אז הפנסים ידלקו והפוך, כך או כך זה לשחק עם מערכת הפנסים, לא כדאי וגם סתם יגרור מקום לתקלות אם תתבצע עבודה לא מקצועית,

• תוכן חדש...