Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה.עשיתי את זה מזמן.

ומה עם פורנו שקיים לא באתרי פורנו,תכנס ליוטיוב למשל מלא פורנו וגסויות

גם בפייס יותר עירום שמעתי,

יש הרבה מעבר לחסימת אתרי פורנו.

א) גם אם מעלים, זה מהר מאוד נחסם שם, יש אלגוריתמים שמזהים וחוסמים. חוץ מזה תמיד אפשר לדווח, ואז יחסמו.

ב) אם מחפשים בכח, אפשר למצוא פורנו בכל מקום, גם בעצם העובדה שמכניסים פין עגול, ארוך וקשה לשקע טעינה עמוק וחם במחשב.

ג) אם אתה מחפש בכח פורנו במטרה לכפות את החסימה על אחרים, הבעיה לא בפורנו, הבעיה בך ובאנשים כמוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קוראים לזה חוק הפורנו כדי להסתיר את תוכן החוק המהותי - השר הממונה יוכל לחסום "תכנים בלתי הולמים". אני מניח שבצלאל סמוטריץ' ישמח להיות "השר הממונה".

מפלגת הבית היהודי עושה נזק גדול לישראל.

פורסם

עזוב את סמוטריץ', השר הממונה כרגע הוא נתניהו.

אותו אחד שהלך לבחירות על חוק ישראל היום, ומאיים ללכת שוב לבחירות על נושא התאגיד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי ששכלו בראשו, ירכוש כונן נייד ויתחיל להוריד עוד היום. זה יהיה שווה זהב בבוא היום.

מצד שני, אם כולם בלי יוצא מן הכלל יבקשו שיפתחו להם את הפורנו (חוץ מהציבור הדתי והחרדי) מה כבר יכול לקרות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הוא לא יהיה היחיד. תכינו את עצמכם להתאבדויות המוניות בפומבי.

אני עד היום סבור, שהנצורים בדאולאתאבאד התאבדו (1306) בגלל מחסור בפורנו ולא בגלל שעלאא אל-דין פרץ את החומות. :lol:

נ.ב. נכון שאתם מתים על בדיחות אינטלקטואליות בשרשור על פורנוגרפיה?

2321706_700b.jpg

סתם, הכל ברוח טובה :p

ואגב, היה פורנו בימי הביניים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היה פורנו מהרגע שהקוף אדם הקדמון לקח חתיכת פחם ביד וגילה שזה יכול להשאיר סימנים על קירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בינתיים החוק הזה רק בשלבי הצעה, כפי שכבר קרה פעמיים בעבר, אין מה להתרגש.

חוץ מזה על TOR שמעתם?

או שכולם פה צורכים תכנים בלתי הולמים בדפדפן הרגיל ומערבבים את התועבה עם כל שאר ההיסטוריה שלכם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם התכנים שאתה צורך דורשים TOR, זאת כבר בעיה אחרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

TOR זה מסריח וזה לא זז. כל עוד אתה לא רואה סרטי רציחות אמיתיים או תכני פדופיליה אין צורך בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כלל וכלל לא

אני חושב שדברים כאלה רצוי להפריד כמו דת ומדינה (חה.)

אין לי שום רצון שההיסטוריה שלי (= מסונכרנת עם גוגל מן הסתם, משמשת אותם כדי לשלוח לי פרסומות רלוונטיות בין היתר) תהיה מלאה ב .. דברים האלה

כשאני מקיש את האות Y בשורת הכותרת הצעה ראשונה שקופצת לי היא youtube, אני אוהב את זה, אני בטוח שאצל מספר לא מועט מכם מופיע משהו אחר

כנ"ל האות X שמפנה ל XDA-developers בתור ברירת מחדל, R מפנה ל reddit, לחיצה על P מפנה ל photos.google.com

בכנות עכשיו, כמה מכם מקבלים תוצאות נקיות כאלה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עם כל הזמן שאני גולש בקארספורום למי יש זמן לפורנו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...