Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את התאורה של הספרות והמחט וגם

לאיפה אני מחבר שם את המתח? הרי זה אמור להידלק בהדחקת אורות?

יש צורך לשים נגד או קבל בין המפסק ללדים?

שאלה נוספת לי למה לא משנה איזה מכשיר או אורות לפוזה מוכרים למה בתוך החיבור למצת יש שם נגדים ו/או קבלים?

ושאלה נוספת ואחרונה סליחה על העומס יש כאן פרוייקט שמראה איך אני מפרק את לוח בקרת האקלים ברכב אני צריך לתקן שם ברז של חימום הרכב בינתיים הצלחתי לתקן אותו למצב זמני

פורסם
שאלה נוספת לי למה לא משנה איזה מכשיר או אורות לפוזה מוכרים למה בתוך החיבור למצת יש שם נגדים ו/או קבלים?
מכיוון שכל מכשיר חשמלי (כגון לדים או 'אורות לפוזה') דורש מתח ספציפי ואינדיבידואלי, והמתח הבא משקע המצת הוא קבוע, יש לחבר נגדים ו/או קבלים ע"מ להתאים המתח לרכיב.

למעשה, הנגדים ו/או הקבלים מתאימים את המתח החשמלי האחיד לרכיב הספציפי.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עדכון לי בשבילכם לפרק את הלוח שעונים הצלחתי מאוד פשוט 6 ברגים והלוח בחוץ את התאורה הכחולה עדיין לא הרכבתי אני אצלם בימים הקרובים את כל התהליך מהתחלה עד הסוף :)

פורסם
טוב עדכון לי בשבילכם לפרק את הלוח שעונים הצלחתי מאוד פשוט 6 ברגים והלוח בחוץ את התאורה הכחולה עדיין לא הרכבתי אני אצלם בימים הקרובים את כל התהליך מהתחלה עד הסוף :)

מצפה בקוצר רוח לתמונות.

בהצלחה לך!

פורסם

בהצלחה

איזה מיצ'ובישי יש לך ?

המתח הוא 12 V , הלד עובד על 3 V , אם אתה מחבר את זה במקביל אז אתה זקוק לנגד של 100אוהם לכל לד .

ישנה אפשרות נוספת לחבר את זה בטור ואז אתה מחבר 4 לדים בטור למקור המתח של ה 12V ולא זקוק לנגדים

3V+3V+3V+3V=12V

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לא נכון

אם אתה מחבר את זה במקביל אז זה לא תלויי בכלום , יש נגד וזהו וכל לד מקבל

3V ועובד בלי בעיה .

במקרה של חיבור טורי אפשר לחבר פיוז שאם קורה משהו הוא נשרף קודם ולא פוגע במערכת.

פורסם
בהצלחה

איזה מיצ'ובישי יש לך ?

המתח הוא 12 V , הלד עובד על 3 V , אם אתה מחבר את זה במקביל אז אתה זקוק לנגד של 100אוהם לכל לד .

ישנה אפשרות נוספת לחבר את זה בטור ואז אתה מחבר 4 לדים בטור למקור המתח של ה 12V ולא זקוק לנגדים

3V+3V+3V+3V=12V

כמה שטויות במישפט אחד...

1. ברכב אין 12V בצורה קבועה. לרוב זה טיפה יותר.
  2. לא מחשבים ככה...

הדרך הנכונה לחבר לד היא דרך טרנזיסטור שמיצב את המתח ל 3V. יש כאילו שיודעים לעשות את זה (ויש להם גם גופי קרור)...

תהנו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אצלי מיצובישי סופר לנסר 94 ידני הדגם הכי ידני שאפשר :)

גיר ידני חלונות ידניים מזל רק שאין חור ברצפה כמו למשחת האנתיקה איך קראו לסרט המצוייר הזה פלינסטון לא?

חחחח

יש לי תכנון לבצע על הרכב מספר פרוייקטים שונים רק עניין התקציב והזמן עוצר בעדי כרגע אבל לאט לאט זה יתקדם קודם כל תאורה משם ניראה מה הלאה

תגידו אתם מכירים אתרים של אמרקאים שביצאו פרוייקטים דומים ?

אני בטוח שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אחד נורמלי

עם יש לכם קישורים תשתפו אותם כדי שנוכל לשאוב רעיון ולשפר אותם :)

דרך אגב אני עדיין תקוע עם הדלת אני לא מבין איך אני יכול להסיר את הידית של החלון (זאת שמסובבים לשם פתיחת/סגירת חלון)לאיפה תוקעים מה? או מסובבים

פורסם
כמה שטויות במישפט אחד...

1. ברכב אין 12V בצורה קבועה. לרוב זה טיפה יותר.
  2. לא מחשבים ככה...

הדרך הנכונה לחבר לד היא דרך טרנזיסטור שמיצב את המתח ל 3V. יש כאילו שיודעים לעשות את זה (ויש להם גם גופי קרור)...

תהנו...

גילי

הרכיב שעליו אתה מדבר הוא מייצב מתח , במקרה הזה מייצב מתח לא דרוש כי לד לא רגיש להפרעות מתח קטנות .

וגם לי יש לנסר ידנית (הכל ידני) רק ששלי שנת 92

את הידית אתה משחרר על ידיד פתיחת בורג .

יש על הידית כזה נכסה מפלסטיק שמאחוריו יש בורג , תשחרר אותו וזהו .

פורסם

בקשר לדלת, נסה למשוך את הידית קצת החוצה ולראות אם יש שם קליפס ממתכת, אם יש אז תיקח מברג ותמשוך אותו החוצה, רק תזהר שלא יקפוץ לך

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

קודם כל תודה על העזרה לגבי הדלת באמת היה שם קליפס רק ש....משום מה עדיין הדלת לא יוצאת פירקתי את כל הברגים והכל והיא בטוח על קליפסות שם רק שאני לא יודע מאיפה למשוך כדי לא לשבור את הפלסטיק

דבר נוסף הצלחתי להתקין 3 לדים של UV בהתחלה במקביל אחר כך החלפתי את זה לחיבור בטור כדי להשתמש פחות בנגדים ושמתי לבדיקה ....

מה שקורה שהלדים נותנים אור נקודתי איזה ביאוס איזה פיתרון יש לכך?

יש כזה דבר לד שמפיק אור ב-12 וולט ?

האם זה מה שאני צריך לקנות או שיש משהו אחר לעשות מה דעתכם ?

פורסם

מה זאת אומרת נקודתית, איפה אתה מנסה לתקוע אותם ומה אתה מנסה להאיר? אם אתה יכול תעלה תמונות, תתקע אותם בדיוק איפה שהתאורה הקודמת של המחט הייתה

ובקשר לדלת: נסה למשוך בעדינות את הקצה התחתון החיצוני או תנסה להשחיל כמה אצבעות בין הכיסוי לפח ולהרגיש מה תופס את זה, יכול להיות שזה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם משני הצדדים

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

• תוכן חדש...