Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על ניסאן אלמרה 2005, כאשר מכניסים את המפתח ומגיעים עד לחלק שהחשמל נדלק (דרך אגב, מה השם המקצועי של המצב הזה?) כל הנורות נדלקות ולאחר כמה שניות חלקם נכבות וחלק נשארות (שמן, מנוע מצבר). כאשר אני מניע את הרכב הם מיד נכבות והרכב מניע כרגיל.

הרכב מרגיש תקין, לא הרגשתי דברים חריגים (למרות שאין לי מספיק ניסיון בשביל להבחין בתקלה, במיוחד אם היא מינורית).

האם זה תקין שהנורות האלו דולקות ואחרי ההנעה של הרכב הם נעלמות? אם לא, ממה יכולות לנבוע הבעיות? לקחת למוסך בדחיפות?

תודה רבה , מקווה שלא יצאתי צעיר :-)

מצרף צילום של המצב המדובר.

IMG_2361.jpg

פורסם
ברור שזה תקין.מערכות הרכב מבצעות בדיקה למערכות ולכו הנוריות נדלקות ומיד כבות.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

אני אציין שוב, כל הנורות נדלקות - וחלקם נכבות ואלו ממשיכות להיות דלוקות עד שאני לא מניע את הרכב.

אני יודע שכל נורות נדלקות ונכבות, מה שמפחיד אותי זה למה המנוע, שמן ומצבר נשארות דלוקות.

פורסם
זה תקין, ככה זה בכל המכוניות. עד שתניע אין לחץ שמן, אין טעינה ומן הסתם מנוע לא עובד

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אווקי הבנתי, לא יכלו לעשות את הבדיקה יותר מדויקת? זה שאין לחץ שמן כי הרכב לא התחיל לעבוד זה לא תקלה.

נלחצתי קצת, אני מרגיש טמבל.

תודה לכם, המשך ערב נפלא.

הערה לעצמי: להתחיל להילחץ כאשר מופיע מנורה אחרי הנעת הרכב :roll:

פורסם
נקרא מצב אביזרים למיטב ידיעתי.

באנגלית accessories mode.

לפעמים רשום מעל החור של המפתח ACC.

מה שהוא התכוון זה לא מצב אביזרים ACC, זה מצב ON.

לסוויץ' יכולים להיות 3 או 4 מצבים.

סוויץ' 4 מצבים:

1.מצב OFF - הכל כבוי.

2.מצב ACC - רדיו, שקע אביזרים, חלונות חשמל עובדים, כל מערכות המנוע כבויות. משתמשים בזה כשרוצים לשמוע רדיו בחניה או להטעין טלפון וכו'.

3. מצב ON או מצב RUN. זה מצב בו נמצא הסוויץ' בזמן נסיעה. כל המערכות עובדות. לפני התנעה במצב זה מצבצעת בדיקה עצמית של מערכות.

4. מצב START - הפעלת סטרטר.

סוויץ' 3 מצבים:

בחלק מהדגמים אין את המצב השני ACC. אפשר להדליק אדיו כשהסוויץ' ב OFF כך שאין בו צורך.

• תוכן חדש...