Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מה הסוכנויות רכב (חברות גדולות כמו אויס, הרץ וכו', וכן מגרשי טרייד אין) עושים עם הרכבים הישנים שהם קונים מהלקוחות? לדוגמא אני מוכר להם רכב 2007..

הם לא מציעים לי רכב מתחת לשנת 2012 וגם זה בקושי. לא ברור לי איך אין להם רכבים טיפה יותר ותיקים מ2012, מה הם עושים איתם?

פורסם

הן היו מאד רוצות לייצא מכוניות לחו"ל אך החוק הקיים אוסר על ייצוא מסחרי של כלי רכב משומשים. היו הרבה דיבורים ובירבורים בנושא - דבר לא צלח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעבירים לסוחרים שעובדים איתם. אולי מוכרים לשטחים.

במקרים יוצאי דופן ממש, מעמידים במגרש יחד עם שאר הרכבים של חברת ליסינג (במידה ומדובר ברכב מדגם מבוקש משנתון גבוה עם נתונים טובים).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אולי לא תאמינו אבל ביד 2,יש לא מעט מכוניות גם משנתונים נמוכים מאוד כמו 98,שאלבר מוכרת בעצמה (במהלך חיפושי אחר רכב לחבר נתקלנו בלנטיס 98 עם 230,000 ק"מ למשל).

המכוניות הללו לא נמצאות פיזית בכל המגרשים שלהם אבל למשל באלבר סניף דימונה יש ריכוז של מכוניות ישנות/לא מ 3 השנים האחרונות וק"מ גבוה אך הן נמכרות ללא אחריות.

כנראה,הם עושים טרייד אין ללקוח ,מזכים אותו על רכב כזה ב 1,000 ש"ח ומוכרים אותן ב 7-8 עם טסט או בלי טסט ב 2-3 - עסק לא רע מבחינתם.

רכבים,שעברו תאונות שילדה לרוב-אם הם יקחו, יעבירו לסוחרים ממגרשים פרטיים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רוב החברות באמת מוכרות הלאה למגרשים פרטיים,אבל אלבר יוצאת דופן. בעיר שלי היא מעמידה רכבים זולים סמוך למגרש ומוכרת במחירים נמוכים,ללא אחריות. פשוט שלם וסע.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...