Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

בבעלותי פיג'ו 208 GTI בצבע כתום, הרכב הגיע עם מראות בצבע ניקל מזעזע ולאחר שבוע צבעתי אותם בצבע שחור עם פס אדום ( כמו ה S LINE של פיג'ו, כן יש כזה דבר אם אתם שואלים).

היום ראיתי גם כן 208 רגילה 5 דלתות בצבע כמו שלי בול והיו לה מראות צבועות בצבע הרכב ולומר את האמת זה היה נראה טוב על הרכב והשתלב ממש יפה.

לכן אשמח לקבל את דעתכם, מה אתם חושבים להישאר עם השחור והפס האדום או לצבוע בכתום?

תודה מראש.

1442171890834.jpg

20160715_144418.jpg

20160715_144524.jpg

20160715_145230.jpg

20160715_145243.jpg

20160715_144417.jpg

20160715_144412.jpg

20160715_144406.jpg

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על דעתך.

אני לא מתחבר לכל נושא הניקל ברכב ולא חובב של זה.

אין לי בעיה שישלבו ניקל פה ושם אבל ברכב הזה תקעו ניקל בכל חור שרק אפשר והמראות הללו בשבילי כבר טו מאטץ'.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)

המראות השחורות נותנות אחלה קונטרסט לרכב.

שמור על הקיים.

עריכה:

ממבט שני על הרכב, הייתי צובע את פס הניקל שמסביב לגריל, בשחור.

יקנה מראה אחיד ואגרסיבי יותר לפגוש, מן פה פעור וגדול (אריה או לא?).

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שחור בלי הפס האדום יהיה הכי יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה חברים על הדעות שלכם.

לגבי הגריל מקדימה אני גם רוצה לצבוע אבל בשביל לצבוע את זה כמו שצריך נדרש לפרק טמבון ואת זה אני לא אעשה רק בשביל לצבוע את זה.

פורסם

פלסטידיפ + לכה ייעודית לפלסטידיפ בשביל גלוס.

טאצ׳ אפ קטן וזול, עבודה דיי כיפית ופשוטה, לא צריך לפרק דבר, רק למסך עם ניילון ודבק.

יראה מעולה.

אם תצטרך עזרה בביצוע, אשמח.

"יאללה בירי".

פורסם

סלבה גם אני שונא את הניקל במראות, נראה שהוא בכלל לא קשור לרכב. לדעתי צבע של הכתום יותר יפה. אני את שלי מעוניין לצבוע בצבע הרכב.

נשלח ממקום סודי.

פורסם

מכיר ויודע לעבוד טוב עם פלסטי דיפ, לא ידעתי שיש לזה גם לקה ייעודית אבדוק ביום ראשון לגבי זה.

תודה על ההצעה והמידע השימושי.

פורסם

תסתכל באתר ובפורומים של fonzi או DYC לגבי הפלסטידיפ, הם הספיקו להוציא עולם ומלואו בשנתיים האחרונות ויש להם כאלו שמגיעים מוכנים כבר בספריי כמעט בכל צבע שתרצה.

גם אני צבעתי כל דבר מניקל אצלי ברכב אז אני מבין את המחשבה שלך, וחושב שאתה צודק

Opel Adam S 2017

פורסם

התסכלתי שם באתרים ולא מצאתי את הלקה המדוברת בשביל פלסטידיפ, מישהו יכול בבקשה לתת קישור שאני אבין על מה מדובר?

תודה

פורסם

גלוסיפייר קיים גם בארץ,

יש להם גם עוד מוצר חדש שנקרא top coat אבל הוא לשימוש בפיסטולט מתאים, המראה בדיוק כמו של לכה אמיתית אבל גם הגלויסיפייר טוב.

זו לדוגמא תמונה (לא שלי) לאחר 2 שכבות מהגלוסיפייר מעל פלסטי שחור.

http://i891.photobucket.com/albums/ac114/longhorn_guy/4F2260C8-9632-4788-AC20-407E7D216A99-2664-000001FE876C9609.jpg

יצא לי להשתמש נחמד מאוד, מעין מט חלקלק כמו משי, כמובן אפשרי יותר עם עוד שכבות מעל.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...