Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הייתי במכבי שלי, כי זה חסך לי לא מעט בטיפולי שיניים.

עכשיו כבר סיימתי את הטיפולי שיניים. אבל בגדול אני בעד להמשיך את הכיסוי הרפואי שלי לצרות שיכולות ליפול, הבעיה היא שאני לא כול כך רואה במה הכיסוי הזה עוזר לי :|

כיסוי לדברים רציניים לא ראיתי שם, ודברים כמו הנחות בניתוח לייזר, הסרת שיער, קורס אימון אישי, אני לא באמת צריך.

השיניים שלי גנטית הן דפוקות למדי, ככה שאני עוד אצטרך רופא שיניים בעתיד, אבל תשלום של 100 שקל בחודש רק עבור שיניים ניראה לי מוגזם למדי.

האם אני מפספס משהו?

פורסם

למה זה עולה לך כ"כ הרבה ? מה ההפרש מ"זהב" ?

בכל מקרה יש שם הנחות על הרבה דברים שהם לא שיניים שההשתתפות עצמית בהם פשוט יותר נמוכה.

בנוסף תבדוק אם אתה מתאמן בחדר כושר אולי יש אחד שקרוב אליך עם ההטבה של חודשיים נוספים חינם על כל שנה שבה אתה עושה מנוי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

100? מעניין... זה מה ששילמתי עבור ה"זהב" בזמנו. כיום מדובר על לא פחות מ 130-140 ש"ח לחודש בזכות ה"שלי". ההנחות שלהם בטיפולי השיניים הולכות ומתבררות יותר כבלוף אחד שלם, כשכל בדיקה שגרתית כרוכה בצילומי נשך אותם כמובן חייבים לבצע ואינם כלולים ב"בדיקה חינם", שזה סיפור של עוד משו כמו 50 ש"ח וכן הלאה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שווה כל שקל.

טיפולי שיניים בזול, אתה לא יודע מתי תופתע.(סתימה לבנה 21 שקלים)

חיסונים לטיול 21 שקלים כל חיסון בזמן שאנשים שילמו מאות שקלים, בנוסף הפגישה עם הרופא שעולה 45 שקלים לא עלתה לי.

מכבי טבעי חצי מחיר ממה שכולם משלמים.

לטעמי שווה כל שקל

תמיר.

• תוכן חדש...