Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, הכיסוי מראה שלי ב 206 החל לפתח בועות ולדהות מעט, חשבתי לטפל בזה על ידי מדבקה או אפילו פלסטידיפ אבל לא מצליח להחליט מה מהם לעשות. חשבתי אפילו אולי להדביק סטיקר בומב אבל לדעתי זה בולט מדי ( אני אוהב דברים אלגנטיים ופחות צעקניים ).

יש הצעות?

תמונה להמחשה ( החלק הכחול דהה - הרכב בדיוק באותו צבע כחול ): Peugeot-206-Genuine-Manual-Door-Wing-Mirror-Drivers-Off-Side-Dark-Blue-Paint-Code-EGE-Part-Numbe.jpg

פורסם

היה את אותה בעיה ברכב הקודם שלי, פשוט פירקתי את החלק, אם אני זוכר נכון מרימים מהחלק האחורי עם מברג בעדינות ודוחפים קדימה (לכיוון המראה עצמה).

לאחר מכן שייפתי וצבעתי בצבע הרכב לפי קוד צבע, קניתי פחית ספרי צבע ופחית לכה מטופ קולור בתל אביב, קצת סרטונים ביוטיוב ויצא מושלם.

זה נראה כמו הצבע שהיה לי EGE אבל תבדוק מתחת למכסה המנוע באזור המצבר אם אני זוכר נכון יש מדבקה לבנה, השלוש אותיות זה הקוד צבע.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אין צורך לאפות, אני עשיתי שלוש שכבות צבע, שתי שכבות לכה.

אם תרצה ללכת שלב קדימה להסרת "קליפת התפוז" תצטרך לשייף בנייר שיוף עדין (2500 בערך), ולאחר מכן לעשות פוליש.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...