Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכם

 

מיצובישי גרדניס, 2006, 300 אלף ק"מ.

 

נדפק לי המותחן ההידראולי של הטיימינג. לפי טענת המוסך שלי, זה עיקם כמה שסתומים ולכן התיקון יעלה כבר כמו להחליף מנוע וגם שהוא יגרום בעיות נלוות (נזילות שמן וכו'). כ"כ הוא טוען שהוא עשה החלפת רצועת טיימינג לפני 50 אלף ק"מ.

 

א. האם יתכן שהמותחן נדפק כ"כ מעט זמן אחרי החלפת טיימינג? (האם היה אמור להחליף גם חלק זה במסגרת הטיפול)? איך נדפק חלק כזה?

ב. מה עושים? האם באמת כ"כ יקר לתקן? לחפש מוסך אחר או להכנע ולהחליף מנוע? הבעיה שהרכב מושבת... צריך לגרור אותו שוב משם (וזה גרירה יקרה כי אין עוד מוסך באזור)

תודה

×
×
  • תוכן חדש...