Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא מאזדה 3, שנת 2006, ספיריט, אשר גמע עד כה מעט יותר מ-16,000 ק"מ.

רכשת את הרכב לפני כשנה, כאשר הוא מעולם לא עבר טיפול ועל מד המרחק שלו עומדים פחות מ-5,000 ק"מ.

לפני כשנה ועשרת אלפים ק"מ, פגשתי את חברי הכנופיה היקרים והחלפנו את הפריטים הבאים:

שמן מנוע

פילטר שמן מנוע

פלאגים

פילטר דלק

ופילטר אוויר

אודה לקבלת דעתכם באשר לרכיבים אותם כדאי להחליף במסגרת הטיפול הנוכחי.

כל טוב,

צבי

פורסם

היי צבי,

עברו 10 שנים לכן הגיע הזמן להחליף נוזל קירור, קפוץ לאבי חלפים וקנה 4-5 ליטר נוזל FL22 מקורי.

בנוסף חצי ליטר נוזל בלם יורול דוט 4.

וכמובן שמן +פילטר.

Stay Dirty

פורסם

לא ברור לי למה החליף פלאגים ברכב עם 5000 קילומטר כשבמאזדה אם זיכרוני אינו מטעיני נכנסים פלאגים אירידיום ואמורים להחליף אותם כל 120,000 קילומטר.

לפי הקילומטראז' של הרכב והיסטוריית הטיפולים שצירפת נראה שיש להחליף רק שמן ופילטר שמן.

אם בא לך אתה יכול גם להחליף פילטר מזגן.

עריכה:

שכחתי נוזל קירור ונוזל ברקס...תודה אסף.

פורסם

אכן הפלאגים שהוצאנו לו מהמנוע הם אירידיום ועוד כוחם במותנם, אך צבי פדנט ודאג ליישר קו בכל מצב.

הפלאגים האלה עדיין אצלי ככה שמי שצריך רביעייה למסירה במצב טוב, בהודעה פרטית.

SPARK.jpg

Stay Dirty

פורסם

תודה לאסף ורועי.

אז מה בדיוק אני צריך לקנות?

איזה שמן?

פילטר שמן?

איזה נוזל קירור בדיוק?

איזה נוזל בלמים?

צבי

פורסם (נערך)

תתקשר לאבי חלפים, תגיד לו שאתה צריך:

1. נוזל קירור FL22 של מאזדה. הוא ידע במה מדובר. אני קניתי 5 ליטר להחלפה חלקית ונשאר לי לא מעט, איזה חצי ליטר. זה טוב שיש קצת ספייר. המחיר הוא 60 שקלים לליטר, אז 5 ליטרים יצאו 300.

2. פילטר שמן מקורי מאזדה. אזור ה-45 ש"ח.

3. כל שמן מנוע שעומד בתקן וחשוב שיהיה סינתטי מלא, אני משתמש ב-AC DELCO, עולה בערך 155.

סה"כ פילטר ושמן זה אזור ה-200.

4. נוזל בלמים של יורו\ל דוט 4. 20 שקלים לבקבוק של ליטר. אני קניתי 2 כשבתכלס היה מיותר. תתייעץ עם אסף לגבי כמות.

סה"כ תעמוד על 300+200+20+כמה עשרות שקלים משלוח, אז בערך 550 שקלים לכל החלקים עד הבית.

מחירים של כל החלקים ותמונה שלהם תוכל למצוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!&p=5080610&viewfull=1#post5080610

שים לב שבסוף ההודעה יש את הקבלה עם המחירים ללא מע"מ.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחזק את ניקו, לגבי שמן מנוע תיקח יורול 5 ליטר PLX, עולה רק 100 שקל. ניסיתי לשכנע את ניקו בטיפול הקודם לקחת אותו אך לצערי הוא נעול על AC DELCO.

נוזל בלם אכן בקבוק אחד של חצי ליטר מספיק.

Stay Dirty

פורסם

יש לי אישורים מהרופא ואני מטופל בטיפול תרופתי :lol:

אני עוד לא ברמה של אהבה לMOTUL אבל אני בדרך לשם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...