Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברשותי סיאט איביזה FR 1.2tsi שנתון 13׳

לפני כשבוע ביצעתי טיפול לרכב ונמצא רפידות בלם אחוריות גמורות,

הוחלפו בחדשות ואחרי כ- 1000 קילומטר התחיל רעשי חריקה בכל בלימה כמעט (ברזל בברזל), בתחילת הבלימה, בלחיצה אגרסיבית יותר הרעש עובר

במבט ראשוני על הצלחות בלימה ראיתי שהם מאוד חלקות וייש טיפה מדרגה מהחבל החיצוני שלה לפנימי,

האם זאת הבעיה שגורמת לשחיקה?

אשמח אם תעזרו לי למצוא את הצלחת המתאימה לרכב שלי.

תודה.

אם חייב תמונות כדי להעריך את המצב,

אני אשתדל לצלם בזמן הקרוב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

רק רוצה להוסיף (לא נותן לי לערוך)

שהטיפול בוצע ב"שיר המוטורס" ונאמר שאין צורך להחליף צלחות, רק רפידות בלם אחוריות

Seat Ibiza FR

פורסם

הגיוני שישימו לי רפידות מאיכות ירודה במוסך המורשה? (שחר המוטורס)

גם ככה הם דורשים הרבה מאוד כסף

Seat Ibiza FR

פורסם

אחי לי אותו דבר... עם צלחות של ברמבו... ורפידות של לוקס כאילו הכי טוב בשוק נראה לי... וגירזתי את הרפידות ועדיין רעש של צרימה וחזק משגע אותי.

פורסם

תחזור למוסך. יש לך אחריות על העבודה. הם יפרקו את הרפידות, ישייפו קאנטים, ישפשפו את פני הדיסק וימרחו חומר נגד ויברציה על גב הרפידות למניעת תהודה.

אני מקווה שלא בחרת ברפידות תחליפיות כי באלו יתכן שרעשי התהודה ימשיכו גם לאחר הטיפול הנ״ל בגלל שימוש בחומר שחיקה שונה מהמקורי. לאוטו שלך הכי מתאימות רפידות מקוריות או רפידות ״אקונומי״ של פולקסווגן המיוצרות במפעל הספק ההודי שלהם והן זולות מהמקוריות האירופאיות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בחרתי בתחליפיות לצערי

המחירים היו מוגזמים מאוד..

בגלל זה חשבתי אולי לקנות בעצמי חדשות ואיכותיות יותר ולמצוא מישהו נחמד שיתקין אותם בעבור סכום סימלי (בשחר המוטורס רק עבודה זה 300 ש"ח לשעה)

אני אתקשר אליהם מחר נראה מה הם מציעים...

Seat Ibiza FR

פורסם

כמו שנאמר כבר יש אחריות על החלקים והעבודה. המוסך לא ציין שייתכנו רעשים עם החלקים ששמת ולכן אתה צריך לקבל רכב ובלמים שלא רועשים. תן להם לשבור את הראש ואם הם לא מסוגלים להתמודד שיחזירו לך את הכסף.

פורסם (נערך)

עבר כבר כ1100 ק"מ, אני גם חשבתי שזה יעבור אם הזמן אבל לא..

המוסך רק ציין שיתכן בלימות "קשות" בהתחלה עד שישתפשפו קצת,

תודה אני אצור איתם קשר מחר על הבוקר ואעדכן

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

יצרתי קשר עם "שחר המוטורס",

הם אמרו שצריך להגיע אלהם ליישום של "חומר נגד שחיקה" ושזה לגיטימי שיש רעש חריקה בהתחלה (עבר 1100 ק"מ איזה התחלה?)

וזה מה שיפתור את הבעיה ואם לא אז יוחלפו הרפידות

אשתדל להגיע לשמה בזמן הקרוב, אני פשוט גר באשדוד (המוסך בחולון) והגעתי לשמה במסגרת טיפול חינם (לאחר העברת בעלות).

יש לכם הצעות אחרות חוץ מיישום של חומר נגד שחיקה? תיאורתית זה אמור לפתור את הבעיה זמנית בלבד, לא?

Seat Ibiza FR

פורסם

אם ישתמשו בגריז נחושת כמו שצריך, זה אמור לפתור את הבעיה לצמיתות.

אם כן מדובר על רפידות באיכות נמוכה והרעש מגיע מחיכוך של הרפידה בצלחת אז אני חושש שאין יותר מדי מה לעשות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לעדכן,

חזרתי למוסך והסכימו בשמחה לפתור את הבעיה,

שמו גריז נחושת כמו שאמרו פה בשרשור,

בדרך חזרה הביתה (מחולון לאשדוד), שמעתי קצת רעשים, למחרת כבר לא יכלתי לנסוע עם חלון פתוח... הרעשים מהבלימות פשוט היה בילתי נסבלים

התקשרי למוסך ושוב אמרו לי לחזור ושיסדרו לי.. עכשיו אני צריך לנסוע שוב לחולון, נקווה שהפעם הם יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך.

Seat Ibiza FR

פורסם

גם אני למדתי בדרך הקשה שהקמצן משלם פעמיים . יש לי במאזדה 3 שריקות ורעידות מהבלמים הקדמיים בגלל רפידות וצלחות חליפיות

בפעם הבאה - מקוריות

• תוכן חדש...