Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לעזור בעיניין הצינור המוטל בספק.

מוטי צודק במאת האחוזים לגבי תפקודו של אותו צינור.

הצינור אכן מיותר ואצלי באיביזה הוא נותק אך ללא מכסה על הפתח של מגן החום... (מוטי?) הפתח שאיבה של האויר נמצא מצד שמאל, צמוד (יחסית) לכנף וכך מגן מכניסת "אובייקטים" לא רצויים למנוע.

מחר תמונה של המנוע.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כמו שהבטחתי, תמונות של המנוע שלי, ללא הצינור שמתחבר למגן החום:

HPIM1470.JPG

כמו שאתה רואה, אצלי אין שום פקק או משהו אחר שסותם את הכניסה למגן החום וגם אין שום פקק או משהו שחוסם את הכניסה של מגן החום לפילטר אויר:

HPIM1471.JPG

מה שגם, נראה לי שמוטי טועה (היתכן?!) הצינור מחובר למגן חום, אבל הוא לא מוביל לשום מקום במנוע.

הוא גם לא מוציא שום חום, הוא סתום, הצינור פשוט שואב אויר משם שקצת יותר חם מהאויר בחוץ (שוב לא מדובר על ארצינו.)

לכן אין שום צורך לחסום אותו בשום חומר מסויים, כנ"ל את צינור כניסת האויר.

כמו שאתם רואים בתמונה:

HPIM1472.JPG

פורסם

הצינור "המוטל בספק" לא מזרים כל הזמן אוויר חם, אלא רק כשהמנוע צריך אוויר חם.

אצלי באסטרה יש גם את הצינור המוטל בספק. :wink: הקרבורטור שלי יכול לקבל אוויר חם או קר והבחירה נעשית ע"י שסתום המופעל ע"י צינורית "פיקוד" וואקום המחוברת לקרבורטור. בחורף כשאני מניע את הרכב, השסתום סוגר את פתח האוויר שעל הגריל (המקבל אוויר קר) ופותח דרך לצינור "המוטל בספק" המספק אוויר חם. אחרי מספר דקות השסטום סוגר את צינור המוביל אוויר חם ופותח את הצינור שלוקח אוויר קר באיזור הגריל.

פורסם

הנשם ממוקם בתוך/מאחורי הקופסה של הפילטר אוויר.

מנסיון.

(למרות שאצלי לא קיימת הקופסא הזאת , מאחר וביטלתי אותה, מאוחר יותר אעלה תמונה של המנוע שלי בה ניתן לראות את הצינור)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שגם, נראה לי שמוטי טועה (היתכן?!) הצינור מחובר למגן חום, אבל הוא לא מוביל לשום מקום במנוע.

הוא גם לא מוציא שום חום, הוא סתום, הצינור פשוט שואב אויר משם שקצת יותר חם מהאויר בחוץ (שוב לא מדובר על ארצינו.)

'צמע, בתור אחד שמעולם לא פתח מכסה מנוע בפולו אני לא חושב שהניחושים שלי רעים במיוחד :wink:!

לא היה לי מושג איך זה נראה מתחת לצינור...

הצינור מיותר לגמרי באקלים הישראלי.

מוטי.

פורסם

אל תיקח ללב מוטי, הכל נאמר ברוח טובה ובצחוק!

אני מעריך מאוד את הידע שלך ואת הזמן שאתה משקיע ע"מ להעביר אותו לאחרים, המשך כך !

• תוכן חדש...