Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בסיטואציה הבאה :

אני מעוניין לקנות רכב שהטסט שלו נגמר ב12.2015 כלומר לפני חצי שנה , עכשיו צריך השקעה קטנה כדי להביא אותו למצב נסיעה ( פרוייקט קטן ) עכשיו אגרה לא שולמה .

מה אופציות שלי כדי להעביר העברת בעלות ?

אני חייב לשלם רק את אגרה או גם להעביר טסט(המצבו הנוכחי של האוטו לא מאפשר ) ?

האם רק תשלום אגרה תאפשר העברת בעלות ? או שיש דרך אחרת (קראתי משהו עם הקפאה ואז העברת בעלות וכ'ו)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

בעקרון הפרוצדורה נעשית במשרד הרישוי, ולא בדואר.

לפני התהליך במידת הצורך, על המוכר להסיר את הרכב מקובץ ביטוח לאומי ומכס.

רכב בבעלות נכה משלם אגרה נמוכה מאוד. כמה עשרות שקלים. לפני העברת הבעלות תצטרכו לשלם את הפרש האגרה שלא שולמה עד היום, וגם את האגרה עבור יתרת השנה לרכב רגיל לפי החלק היחסי. מומלץ להקפיא רשיון עד להשמשת הרכב.

את השובר לתשלום מקבלים ממשרד הרישוי ומשלמים בדואר, אחר כך חוזרים למשרד הרישוי ומעבירים בעלות ללא תשלום.

העברת בעלות לרכב ללא טסט בתוקף, גם נעשית במשרד הרישוי. הקונה צריך לחתום על הצהרה.

כדאי לדעת לאן נכנסים לפני שמתחילים את הפרוייקט. לא מומלץ לחסרי ניסיון בתחום.

בהצלחה!

פורסם
בעקרון הפרוצדורה נעשית במשרד הרישוי, ולא בדואר.

לפני התהליך במידת הצורך, על המוכר להסיר את הרכב מקובץ ביטוח לאומי ומכס.

רכב בבעלות נכה משלם אגרה נמוכה מאוד. כמה עשרות שקלים. לפני העברת הבעלות תצטרכו לשלם את הפרש האגרה שלא שולמה עד היום, וגם את האגרה עבור יתרת השנה לרכב רגיל לפי החלק היחסי. מומלץ להקפיא רשיון עד להשמשת הרכב.

את השובר לתשלום מקבלים ממשרד הרישוי ומשלמים בדואר, אחר כך חוזרים למשרד הרישוי ומעבירים בעלות ללא תשלום.

העברת בעלות לרכב ללא טסט בתוקף, גם נעשית במשרד הרישוי. הקונה צריך לחתום על הצהרה.

כדאי לדעת לאן נכנסים לפני שמתחילים את הפרוייקט. לא מומלץ לחסרי ניסיון בתחום.

בהצלחה!

אני הנכה ( הקונה ) אני מעוניין לקנות את הרכב הפרטי שהוא ללא טסט חצי שנה , בגלל זה השאלות אם אני יצטרך להעביר אותו פיזית טסט או מספיק לשלם את אגרה כדי לעשות העברת בעלות ?

ואם אני ישלם ויעשה עברת בעלות אני יקבל החזר?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

החזר על מה?

אם לא הוקפאו רשיונות מראש, צריך בכל מקרה לשלם את האגרה לשנה מדצמבר, מי ישלם זה חלק מהמשא ומתן על מחיר הרכב (שצריך להיות נמוך משמעותית מרכב מקביל עם טסט בתוקף).

אם אתה זכאי לפטור מאגרה הוא יחול רק לאחר שתעבירו בעלות (אם תשלמו לשנה שלמה, ואתה זכאי לפטור, אני מניח שתקבל החזר יחסי. בדיוק התהליך ההפוך ממה שתארתי לפני כן כשחשבתי שהרכב רשום כרגע על שם נכה).

• תוכן חדש...