Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני קצת יותר משנה, צולם רכבי עובר באדום. אני לא זוכר זאת ומסתבר שגם הייתי במילואים באותה תקופה (ממש לא זוכר מי נהג אז ברכב).

קיבלתי מכתב תביעה לבית משפט, אבל כיוון שעברה כמעט שנה מהעבירה (בעת שליחת המכתב), ביקשתי מהם במכתב שירדו מהתביעה (על פי החוק הקובע כי עליהם לשלוח מכתב בתוך 4 חודשים מביצוע העבירה).

הם לא התייחסו למכתב וכיוון שהמשפט מחר, ביקשתי מבית המשפט לחות את הדיון. השופט שאל את התובעת מה היא אומרת, היא סירבה לכך והשופט קבע שלא תהיה דחייה.

שתי נק' נוספות שמסבכות את העניינים:

1. הרכב לא היה רשום על שמי אלא על שם אחי (לא עשינו אז עדיין העברת בעלות), כך שגם אם אראה שהייתי במילואים יתכן שהשופט לא יאמין שהרכב היה ברשותי ויחייב את אחי.

2. אחי עבר דירה בערך בתקופה ההיא. יתכן שמכתב ראשון נשלח אליו לכתובת הישנה ולא הגיע אליו (לא הצלחתי לקבל את התיק עד כה ואין לי מושג אם נשלח מכתב כזה).

השאלה היא אם כן, האם מבחינתם גם אם הם שלחו מכתב לכתובת הישנה זה נחשב?

במידה וכן, האם בקשה לדחיית מועד המשפט כדי למצוא את הנהג באותה עת היא סבירה ועשויה להתקבל?

המון תודה

פורסם

אם המכתב נשלח בדואר רשום לכתובת הרשומה במשרד הפנים (כתובת רשמית) - המשטרה עשתה מבחינתה את הנדרש ממנה.

אין שום חשיבות אם בעל הרכב אכן גר שם. אין חשיבות אם המכתב לא הגיע/ לא לקחתם. כל מה שחשוב - שלחו את המכתב בדואר רשום לכתובת הרשמית. וזהו.

פורסם

הם לא מראים אישור מהדואר (כי אין להם), אלא יש להם רישום ממוחשב שנחשב כ"רישום מוסדי" (הפירוש הפשוט הוא : רישום אמין, נעשה ע"י גוף ממשלתי/ עירוני).

• תוכן חדש...