Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצדק,

את לא היית רוצה לקנות רכב עם בעיה בכריות האוויר, מה עלות התיקון שנמסרה לך שבדקת את זה לראשונה?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא זוכרת.

שאלתי את המוסכניק והוא טרם ענה לי. בזמנו הוא ניסה למצוא ידית מתאימה מפירוק, אך לא מצא. ידית חדשה לדעתי סביב 1500 אם אני זוכרת נכון. ובגלל זה + טיפול גדול שצריך לעשות + שנתון הרכב + מצבו וירידת הערך המתמדת עלה הרעיון של החלפתו.

פורסם

צר לי שאני אומר לך את זה,

אבל זה רק עוד מקרה של בנאדם שניסה להיפטר מהנבלה שלו דרך עסקת טרייד אין וגילה שבטרייד לא יושבים מפגרים.

הביקוש הבסיסי לאוטו שלך נמוך מאוד,

יש תקלה בכריות, יש טיפול גדול שצריך לעשות, (ולא הבנתי את עניין הידית ב 1500 ₪) ואז עולה הרעיון הגאוני לעשות טרייד אין.

עצתי הכי טובה בשבילך, תמכרי את האוטו לבד, גם אם זה אומר שתורידי במחיר באופן משמעותי, כי כמו שזה נראה עכשיו האוטו מחייב השקעה של אלפי שקלים שלא תקבלי חזרה.

עם המזומן שתקבלי + כסף נוסף תחפשי את העסקה הכי טובה בשבילך, בין אם במגרש טרייד אין ובין אם דרך מוכר פרטי.

לחילופין - האוטו כבר חטף את ירידת הערך הכי גדולה שלו. תתקני רק את מה שאת חייבת ותיסעי בו עד שתהיה תקלה גדולה באמת, בעלות של אלפי שקלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הסבר:

התיקון של הכריות אויר זה לא הכריות עצמן, לא היתה תאונה והכריות לא נפתחו. רק נדלקה נורית, והתיקון זה תיקון של הידית, של המנגנון בלבד.

ואגב, מדובר בתיקון של 1000 ש"ח. קיבלתי תשובה מהמוסכניק.

טיפול גדול = טיפול שנתי שוטף של הרכב לפי הק"מ והמועד. השנה מדובר בטיפול גדול, זו הכוונה. כל שנה וק"מ זה טיפול אחר.

מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

ברור לי שבטרייד אין לא יושבים מפגרים. ולא הסתרתי את הבעיות ברכב. להיפך, באתי אני והקדמתי את בדיקת הרכב שלי ממחר להיום בכדי לא להיתקע עם הפתעות כאלו. יחד עם זאת, אני מוכרת את הרכב ליבואן שלו, ממנו גם קניתי. ברשותם האפשרות הטובה והזולה ביותר לתקן את הליקויים ברכב.

לגבי ההצעה שלך למכור לבד ולקנות לבד, הלוואי. אני לא בנויה להתעסקות הזו וברור לי שבעיסקת טרייד אין משלמים על ה"נוחות" היחסית של ביצוע קניה ומכירה.

פורסם

מבין אותך בעניין הנוחות,

אני לא בטוח שאת מבינה כמה אלפי שקלים, אם לא מעבר לכך, עולה ה"נוחות" הזו של הטרייד אין.

הטרייד אין ירוויח ממך אלפי שקלים גם על הרכב הישן, וגם על הרכב הנרכש. בשני המקרים מדובר בכסף גדול ולא קטן.

לא יודע מה לייעץ לך. באמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

כמו שאתה רואה יש אנשים שמוכנים לשלם את הסכומים המכובדים הללו בשביל הנוחות של "מפתח תמורת מפתח".

אני בהחלט מבין אותה, כמות בלבולי המוח וכאב הראש שאפשר לקבל בימינו מיד2 היא בלתי נתפסת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן, אבל היא כמעט מוסרת את הרכב שלה בחינם, או לא כמעט. ממש ככה.

כבר עדיף לשים מחיר שובר שוק ביד 2, למכור צ'יק צ'ק ולקנות במזומן.

תביני את זה, את מדמיינת טרייד-אין, אבל זה לא טרייד-אין, זה בונוס שאת מעניקה להם.

פורסם

יש לי רעיון, תקני אותי אם אני טועה.

יש לך תקציב של 55.0 אש"ח, נכון? (הרי זה מה שאת מוסיפה על האוטו שלך בטרייד)

את מחפשת רכב משפחתי, לכמה אנשים? מה הדרישות? אוטומטי? האוטו צריך לשרת כמה נוסעים בדרך כלל ובמקסימום?

בואי נמצא לך את האוטו הכי נכון עבורך ללא קשר לרנו. את הרנו שימי כרגע בצד.

אחרי שיהיה לך רכב חדש תמכרי את הרנו לבד, נעזור לך גם בזה, וכל מה שיהיה מהרנו שימי בחסכון עבור הילדים (או תפנקי אותם / אותך / את בעלך מה שבא לך). הולך?

לשעבר:

פורסם
יש לי רעיון, תקני אותי אם אני טועה.

יש לך תקציב של 55.0 אש"ח, נכון? (הרי זה מה שאת מוסיפה על האוטו שלך בטרייד)

את מחפשת רכב משפחתי, לכמה אנשים? מה הדרישות? אוטומטי? האוטו צריך לשרת כמה נוסעים בדרך כלל ובמקסימום?

בואי נמצא לך את האוטו הכי נכון עבורך ללא קשר לרנו. את הרנו שימי כרגע בצד.

אחרי שיהיה לך רכב חדש תמכרי את הרנו לבד, נעזור לך גם בזה, וכל מה שיהיה מהרנו שימי בחסכון עבור הילדים (או תפנקי אותם / אותך / את בעלך מה שבא לך). הולך?

סוף סוף משהו מרים את הכפפה כל הכבוד.למה עד עכשיו לפי מה שאני רואה הולכים לתפור עליה קופה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הי, הצעה נהדרת, חבל שרק עכשיו :-(

סגרתי כבר את העיסקה...

אני בדרך לחוג עם הילדים, אבל בערב אחזור לכאן ואני באמת רוצה להבין לעומק את מה שאתם כותבים. האם יכולתי לקנות את אותו רכב, באותו מחיר ולהשאיר את הרכב הישן אצלי? זה בעצם מה שאתם אומרים, נכון?

רוצה להגיש שמדובר בדגם הזה: (הנתונים ל הרכב שלי דומים) https://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94_%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9F/16853/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I30-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F/

פורסם

אם כבר סגרת את העסקה, אז רק שיהיה טוב, ושתתחדשי עם האוטו החדש שלך.

כל היתר כבר ממש לא רלוונטי.

לשעבר:

פורסם
הי, הצעה נהדרת, חבל שרק עכשיו :-(

סגרתי כבר את העיסקה...

אני בדרך לחוג עם הילדים, אבל בערב אחזור לכאן ואני באמת רוצה להבין לעומק את מה שאתם כותבים. האם יכולתי לקנות את אותו רכב, באותו מחיר ולהשאיר את הרכב הישן אצלי? זה בעצם מה שאתם אומרים, נכון?

רוצה להגיש שמדובר בדגם הזה: (הנתונים ל הרכב שלי דומים) https://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94_%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9F/16853/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I30-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F/

חבל...

יכולת להביא לי את המגאן בחינם ועוד לשלם לי כמה אלפים, כי זה בערך מה שעשית בעסקה איתם.

פורסם

חברה זה ממש לא יפה איך שאתם שמחים לאיד. אני קוראת כאן עבר כמה זמן, עוד לפני קניית הרכב הראשון. ניסיתי להתייעץ לגבי רכישת הרכב הזה ולמעט ההצעה מהיום לעזרה במציאת רכב מתאין בתקציב שלי ומכירה עצמאית בשוק הפרטי, לא היו הצעות דומות או עיצות שלא לקנות בטרייד אין.

הציניות הזו לא יפה. מי שרצה לעזור הייתי בכיף שמחה לקבל עזרה זו בעיניי מטרת הפורום. ולמרות שהעיסקה כבר נסגרה אני מנסה להבין בכמה אפשר לקנות רכב ביד 2 שמחיר המחירון שלו 78k ? ובכמה הייתי מוכרת את המגאן שלי? אתם מדברים על אלפים, אבל לא מסבירים. אשמח לראות חישוב קונקרטי כזה, באמת עבור הלמידה שלי לעתיד.

נניח הייתי מוכרת את שלי ב10k ואני לארגי'ת כי הוא מלא מכות ותיקוני פחחות וצבע, בנוסף לליקויים פנימיים. עדיין הייתי נשארת עם מחיר מחירון של רכב חדש,לא? אשמח באמת להבין מההתחלה על מה אתם מדברים, כי אני לא מבינה לפי אילו חישובים אתם מדברים. תודה

פורסם

גם אני לא מבינה את החישובים הנוזפים שעשו לך פה.

לפי מה שאני רואה, החלפת רכב שעושה בעיות ושזמנו קצוב, ברכב צעיר יותר בכמה שנים שמתאים למשפחה שלכם, בעסקת מימון בתנאים טובים (ללא ריבית והצמדה), וזה עלה לך 55 אלף ש"ח.

האלטרנטיבה היתה לקנות רכב ללא טרייד אין, נניח בהנחה כלשהי שלא קיבלת בגלל הטרייד-אין, נניח ב10K ש"ח יותר (ב65 אלף ש"ח), ואז למכור את המגאן שלך בצורה עצמאית, ביותר מההפרש הזה, ולכאורה "להרויח", או לפחות להפסיד פחות ממה שהוצאת בפועל על הרכב.

אני חושבת שדרוש להיות מזוכיסט אמיתי בשביל להאמין שכמה אלפי שקלים בודדים שווים את כאב הראש והטרטור שבמכירת מגאן משומשת בשוק הפרטי. מפתח תמורת מפתח, בהחלפה הספציפית הזו שעשית, במחיר ששילמת, היא לטעמי החלפה נוחה, קלה, טובה ונעימה. כן, היא אולי יותר יקרה מלמכור בנפרד ולקנות בנפרד, אבל עבור נוחות משלמים, ובניגוד לבשורות האיוב שנושאות כאן חלק מהתגובות- אני בכלל לא חושבת שהפסדת את התחתונים או שסחטו אותך או שאר צקצוקים. כל הצדדים יצאו מרוצים וזה בסדר גמור, לא צריך כל הזמן לחפש מי ידפוק את מי יותר חזק.

והכי חשוב: תתחדשי!

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...