Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כמה דברים נחמדים בשביל היופי של הרכב מבפנים - בין השאר ריפודים, כיסוי לבלם-היד, משענת יד לבין הכסאות6506092.jpg(משהו כזה אבל עדיף עם המשך עד לאיזור הרדיו) ועוד...

השאלה שלי איפה ניתן למצוא את הדברים האלה בזול? בכל פעם שאני רואה את זה באייס קנה-ובנה, או באוטו-דיפו המחירים הם יקרים רצח... איפה יש מקום זול וטוב (עדיף באיזור ירושלים) לקנות את הדברים האלה?

שאלה נוספת היא שלפעמים המבצעים של אוטו-דיפו משתלמים ולפעמים לא - ורציתי לדעת אם כדאי המבצעים הבאים:

1)סט שטיחים דמוי ניקל (אלומיניום?) לרכב - 100 ש"ח ?

2)סט ריפודים לרכב - 120 ש"ח ?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

למה ? דווקא אם תסתכל ותעיף מבט בעיתון ידיעות אחרונות בחלק של "ימים" תראה שהם מציעים שטיחים דמוי ניקל [איכותיים -את זה בדקתי יש לחבר שלי עבר קיץ+חורף בהצלחה ] בכל מקרה המחיר הוא 99 שח [ושבוע שעבר שראיתי רצו עליהם 189] ככה שדי ניראה לי שהיום אני אקפוץ להחליף שטיחים לקנות וקס ומצת לרכב..[כן באוטודיפו]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם אני לא חושב שאוטו דיפו יקרים במיוחד, אבל כמו בכל דבר גם כאן צריך להשוות.

לפעמים גם מוצאים ב"אייס" מוצרים יותר בזול מבאוטו-דיפו - וזה שייך לאותה רשת ! מוזר, לא ?

שמעתי גם מכמה אנשים שקיימת חנות קטנה מול אוטו דיפו ברמת-גן (בעצם בני ברק, רחוב בן-גוריון) שבה ניתן להשיג אביזרים אף בעיקר שמנים, פילטרים וכד'.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

אגב אם כבר עסקיננו בנושא-מה דעתכם על השטיחים דמוי ניקל מגומי לרכב במחיר של 99 שח? שווה?

[לחבר אחד שלי יש אותם מאמצע שנה שעברה עברו קיץ וחורף בשלום ללא סימני בלאי מיוחדים כלשהם.

מה דעתכם ללכת לקנות?

אגב מישהו יודע מה המחיר של טרטל וקס לצבע רגיל [כן כן הצב]?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...