Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין לקבל המלצה לרכב יפני /קוריאני, שנתון 2012/2013, אוטומט, בסדר גודל של 40 אלף שקל.

לא מיועד לנסיעות מרובות, כ-10 אלף ק"מ בשנה.

תודה

פורסם

מאיזו קטגוריה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלו תת משפחתיות , יונדאי I30 למשל , נכנסת רק באזור של 2010-11.

כשאמרו לך אקסנט אני מניח שהתכוונו פשוט לI25.

בדומה להן יש גם מאזדה 2 סדאן , אבל כמוהן היא תת משפחתית.

פורסם

אקסנט בחירה מצויינת, אחזקה זולה, מנוע חלש בגרסאת 1.4 מומלץ 1.6, צריכת דלק סבירה סביב 1:11.5 , אמין מאד כמעט 4 שנים היה לי עד שהלך טוטאלוס אגב שנת 2009 השכרה לשעבר

פורסם

לשם הבהרה: כנראה לא הייתי ברור - התכוונתי שגם בא בחשבון מיני ולא רק רכב משפחתי (סוזוקי אלטו, יונדאי גטס וכו'....)

פורסם

עצה שלי, גש ליד 2 ותעשה חיפוש מ2011 עד 2012, 30-40 אלף שח, אוטומט. תבחר כמה דגמים שנראים לך ותחזור לכאן, אחרת תקבל עשרות הצעות שבכלל לא קולעות לטעם שלך.

• תוכן חדש...