Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים עברתי תאונה לא פשוטה ויצאתי בנס ואני צריך ייעוץ לגבי המקרה מהאנשים שיש להם ניסיון בזהכי זה תאונה ראשונה שאני עובר לא פשוט בכלל . רק אני יגיד שעשיתי ביטוח מקיף כולל הכל ואני נהג צעיר

מה שקרה אני נהגתי לבד הגעתי לצומת מרומזר צומת T אני נסעתי ישר היה לי רמזור ירוק האטתי ל75 ק"מ

ומה שקרה באתי לעבור את הצומת כמובן שזכות קדימה היא שלי ומשהיא עברה ב"אדום בפניה שמאלה ונכנסתי בא

הנזקים הם שהרכב שלי טוטל לוס ואני מאמין שגם לה בצומת לא היו מצלמות אבל הייתה לי עדת ראייה שהייתה 50 מטר לפני והיא ראתה שנסעתי בירוק פונתי לבית החולים שם קיבלתי טיפול ויצאתי רק עם פגיעות יבשות

כמה שאלות כרגע,הפעלתי את הביטוח המקיף שלי כדי שאני יקבל את המחירון של הרכב כמה שיותר מהר

עוד דבר שלא אמרתי לפני זה שקניתי את הרכב שבועיים לפני שעברתי את התאונה וכמובן ישר עשיתי ביטוח מקיף על כל מקרה ואפילו לא שילמתי תשלום ראשון רק חובה שזה הם לוקחים מיידית

הביטוח שלי אומר שאני יקבל מחירון שזה 15K פלות הביטוח זאת אומרת 10K כי עדיין לא שילמתי את התשלום הראשון גם הגיע שמאי והכריז שהרכב טוטל לוס

גם תבעתי נזקי גוף מהביטוח שלי השאלה שלי היא כזאת האם היה שווה לי לקחת מהמקיף או לתבוע מהצד ג שלה כי אני מאמין שזה מילה שלי נגד מילה שלה וכמובן אני לא יודע כמה יתייחסו לעדה שלי ואני בטוח שהיא עברה באדום אבל אני מאמין שהיא תגיד אחרת

והאם שווה להגיע איתה לבית משפט כדי לתבוע אותה,כי כרגע בגלל שאני נהג צעיר אני לא מקבל רכב חלופי וגם כניראה אני לא יוכל לרכוש שוב רכב בסכום הזעום שהם יביאו לי 10K פלוס ה5 שהייתי צריך לשלם במשך שנה לביטוח שלי

אז האם היה שווה לי לתבוע את הצד ג שלה וגם עוד פרט ממש חשוב הרכב שלה מבוטח באלבר חברה בעם שזאת אומרת שהתהליכים יכולים להגיע לחצי שנה וגם שאני לא בטוח יזכה בתביעה ואם עשיתי את הדבר הנכון או שהייתי יכול לעשות את זה אחרת

חשוב שציין שאני נהג צעיר כמובן שלא הייתי תחת השפעה שלל האלכוהול או משהו דומה וגם רציתי שיגיע בוחן לזירה והשוטר שהיה שם אמר שהבוחן לא מגיע וזה החלטה שלו האם זה בסדר וגם לא עשו לי בדיקת ינשוף וגם לא לה

נב יש לי קצת בעיית התנסחות קלה אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא כי אני לבד בנושא הזה ומתנהל לבד מול חברת הביטוח וכל העולם בערך

תחשבו שאתם קונים רכב שעליו עבדתי קשה כמעט שנה ובגלל טעות שהיא לא שלי הכל הלך לפח

תודה על העזרה ומקווה שלא עברתי על חוקי הפורום

פורסם

נב יש לי קצת בעיית התנסחות קלה

ההתנסחות שלך בסדר (אני נתקל פה בפורום בדברים גרועים יותר), אבל קצת קשה לקרוא פוסט כלכך ארוך ללא פסיקים ונקודות. קשה לדעת איפה מתחילים ומסתיימים המשפטים שלך. בכל אופן, אתה חי ושלם וזה הכי חשוב. יש פה אחרים שמבינים בזה יותר ממני, אז אתן להם להציע לך מה לעשות.

פורסם

ברוך הבא לפורום,

ראשית בריאות,

שנית

אתה מקבל מהביטוח שלך את שווי הרכב מצד אחד, ומורידים לך את עלות הפוליסה שטרם שילמת עבורה , מצד שני, וזה תקין לחלוטין.

תביעה כנגד הנהגת הפוגעת יכולה לקחת זמן רב ואתה לא בטוח מה יהיו תוצאות המשפט, לכן לקיחת הכסף מהביטוח שלך היא לא משהו בלתי סביר בייחוד שתזדקק לכסף הזה כדי למצוא רכב חדש.

נכון שזכות הקדימה היא שלך, לעבור צומת במהירות 75 קמ"ש בכביש בינעירוני , על גבול הבסדר, אבל....

זכות קדימה לא לוקחים אלא מקבלים.

לא מבין איך עדת ראיה 50 מטר לפניך רואה איזה אור דולק ברמזור עבורך? או ההתנסחות שלך במקרה הזה לא מדוייקת.

יש בפורום תת פורום שעוסק בענייניי משפט ושם היית צריך לפרסם את הפוסט שלך,

ועל המחסור בפסיקים ונקודות , כותב שורות אלה מקבל התראות לא פעם.

לגבי הנזק הגופני שלך, הוא מוגש כנגד ביטוח החובה שלך

אל תמהר לחתום להם על פיצוי, קח את הזמן שלך ותראה אם אין נזקי משנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה על העזרה

אני אנסה להסביר פה העדת ראיה שלי ראתה אותי נוסע בירוק,כשהיא נסעה כ50 מטר לפני זאת אומרת שהיא הייתה מאחורי וראתה את המתרחש. אוסיף שאת הרמזור של הנהגת היא לא ראתה מכיין שהיא הייתה בכיוון ההפוך.

,וגם היא עצרה במקום כדי לתת לי טיפול ראשוני "היא חובשת", היא גם נתנה לי את המספר פלא' שלה וכניראה נסעה מהמקום לפני שהשוטר שרשם את הדוח ראה אותה

וגם ממה שאני רואה עכשיו כניראה נדפקתי עוד לפי מה שהביטוח אמר לי

הרכב שברשותי היא יד 6 ועברה תאונה לפני כניראה קניתי מסוחר לא רשום

,מה שלא ידעתי והשווי ירד ממשית כיוון שלא קניתי רכב בסכום גבוה וגם הסכום שאקבל הוא לא גבוה

עריכה אחרונה על ידי Omer Biton
פורסם

לגבי העדה אם אני מבין היא נסעה אחריך וראתה שהיה ירוק ברמזור לכיוון שלך וזה מצויין.

כן

אם הרכב עם עבר תאונתי הפיצוי הוא נמוך יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...