Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל עבד חלק עד שניסיתי לחבר את הקומפוננטים למגבר,בסוף לא הצלחתי,אז חיברתי הכל כמו שהיה,ברגע שהתנעתי תרכב אני שומע רעש מהסאב כאילו שמתי אגזוז של בורלה(מי שמכיר חחח),שאני עושה אורות גבוהים שומעים את הסאב מקבל פיק כזה,כאילו הסאב עובד לפי פעולות החשמל של הרכב.

אם מישהו כאן יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח,תודה

פורסם

אתה ממשיך בקו החסר אינפורמטיביות שלך בשרשורים שאתה פותח.

אתה יוצא מנקודת הנחה שכולנו מכירים מה היה קודם ומה בדיוק קורה שם עכשיו.

כל הצעה (לבד זו למטה) תהיה בגדר ניחוש.

ולכן, המלצתי החמה - לגשת לבעל מקצוע ולשלם כמה גרושים כדי להסדיר את הצורה בה המערכת אצלך מחוברת.

פורסם
אתה ממשיך בקו החסר אינפורמטיביות שלך בשרשורים שאתה פותח.

אתה יוצא מנקודת הנחה שכולנו מכירים מה היה קודם ומה בדיוק קורה שם עכשיו.

כל הצעה (לבד זו למטה) תהיה בגדר ניחוש.

ולכן, המלצתי החמה - לגשת לבעל מקצוע ולשלם כמה גרושים כדי להסדיר את הצורה בה המערכת אצלך מחוברת.

אני חושב שהסברתי את הבעיה הכי ברור שאפשר.

תודה בכל זאת.

פורסם

את הבעיה שיש לך כרגע אולי תיארת, אבל מה לא הצליח לך בחיבור שניסית (והאם נוצר נזק בעקבות כך), איך הכל חובר בחזרה (והאם הוחזר נכון), ומה עוד השתנה מבחינת חיבורים וכיוונים בין אם במודע או שלא, אף אחד לא יכול לדעת מלבדך והם עשויים לתת מידע בנוגע לסיבת התקלה ודרכים לתקן אותה (בהנחה ולא נגרם נזק לרכיב אחד או יותר).

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לקבל מענה דרך המקלדת, לכל הפחות תאר מפורטות ובמדויק מה היה ומה נעשה. כולל פירוט דגמים מדוייקים של הציוד. צירוף של תמונות ברורות של החיבורים כרגע במגבר ובכלל ככל שזה נוגע למערכת בכללה גם יעזרו מאוד.

פורסם
את הבעיה שיש לך כרגע אולי תיארת, אבל מה לא הצליח לך בחיבור שניסית (והאם נוצר נזק בעקבות כך), איך הכל חובר בחזרה (והאם הוחזר נכון), ומה עוד השתנה מבחינת חיבורים וכיוונים בין אם במודע או שלא, אף אחד לא יכול לדעת מלבדך והם עשויים לתת מידע בנוגע לסיבת התקלה ודרכים לתקן אותה (בהנחה ולא נגרם נזק לרכיב אחד או יותר).

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לקבל מענה דרך המקלדת, לכל הפחות תאר מפורטות ובמדויק מה היה ומה נעשה. כולל פירוט דגמים מדוייקים של הציוד. צירוף של תמונות ברורות של החיבורים כרגע במגבר ובכלל ככל שזה נוגע למערכת בכללה גם יעזרו מאוד.

בהתחלה רציתי לחבר את הקומפוננט למגבר,פירקתי את הפנל של הדלת,מצאתי את החוטים של הרמקול והטוויטר שעוברים דרך המגבר הקטן הזה שמחובר לHU,ניתקתי את החוטים שיוצאים לHU ולקחתי אותם עד המגבר,כנראה שלא עשיתי משהו טוב כי כשחיברתי אותם למגבר לא שמעתי כלום מהקומפוננט.לכן החזרתי הכל כמו שהיה וכנראה שלא עשיתי את זה כמו שצריך,אבל אנ לא מבין איך זה קשור לסאב,כי לא נגעתי בחיבור שלו במגבר.

פורסם
הכל עבד חלק עד שניסיתי לחבר את הקומפוננטים למגבר איזה מגבר?,בסוף לא הצלחתי,אז חיברתי הכל כמו שהיה איך בדיוק היה מחובר? ,ברגע שהתנעתי תרכב אני שומע רעש מהסאב כאילו שמתי אגזוז של בורלה(מי שמכיר חחח חחח אנחנו לא מכירים),שאני עושה אורות גבוהים שומעים את הסאב מקבל פיק כזה,כאילו הסאב עובד לפי פעולות החשמל של הרכב.

אם מישהו כאן יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח,תודה

הבעיה שיש לך כאן זה ככל הנראה בעיית הארקה במגבר, ברדיודיסק או במערכת חשמל (אלטרנטור-מנוע-שלדה-מצבר)

מצטרף פה למה שתום אמר - אתה יוצא מנקודת הנחה שאנחנו יודעים מה היה לך, מה יש לך ומה שינית.

פרט יותר לעומק להבא

פורסם
הבעיה שיש לך כאן זה ככל הנראה בעיית הארקה במגבר, ברדיודיסק או במערכת חשמל (אלטרנטור-מנוע-שלדה-מצבר)

מצטרף פה למה שתום אמר - אתה יוצא מנקודת הנחה שאנחנו יודעים מה היה לך, מה יש לך ומה שינית.

פרט יותר לעומק להבא

מגבר-Pulse Audio BA-2900

HU-Pioneer DEH-1700ub

מקדימה- MB Quart FSB216

אחורה-Pioneer TS-A6975S

למגבר מחובר רק הסאב.

הרמקולים האחוריים מחוברים לHU וגם הקידמיים שאותם רציתי להגביר.

לכן ניתקתי את הקידמיים מהHU וחיברתי למגבר אבל לא חיברתי כמו שצריך לכן החזרתי אותם לHU.

פורסם

"המגבר הקטן" איננו מגבר כלל, אלא הקרוסאובר של הסט קומפוננט. החוטים מגיעים מה-HU אליו ולא יוצאים ממנו לכיוון ה-HU.

האם בודדת את החוטים מה-HU לאחר שפירקת אותם מהחיבור לקרוס הנ"ל או שהשארת אותם תלויים חופשי?

לא שמעת כלום במגבר כי אולי לא פיצלת את חיבורי ה-RCA כפי שרשמתי לך בשרשור הקודם שלך?

האם ביצעת את כל הניתוקים והחיבורים האלו בזמן שהמערכת דולקת?

האם יתכן שנגעת/הזזת/ניתקת וחיברת רכיבים אחרים שנגעו בשלדת המגבר או המרכב?

פורסם (נערך)
"המגבר הקטן" איננו מגבר כלל, אלא הקרוסאובר של הסט קומפוננט. החוטים מגיעים מה-HU אליו ולא יוצאים ממנו לכיוון ה-HU.

האם בודדת את החוטים מה-HU לאחר שפירקת אותם מהחיבור לקרוס הנ"ל או שהשארת אותם תלויים חופשי?

לא שמעת כלום במגבר כי אולי לא פיצלת את חיבורי ה-RCA כפי שרשמתי לך בשרשור הקודם שלך?

האם ביצעת את כל הניתוקים והחיבורים האלו בזמן שהמערכת דולקת?

האם יתכן שנגעת/הזזת/ניתקת וחיברת רכיבים אחרים שנגעו בשלדת המגבר או המרכב?

עשיתי את כל הטעויות שאמרת כאן חוץ מהאחורנה.

אז אני צריך כבל RCA שמתפצל ל4?

אני אלך למישהו שמתעסק בזה והוא יסדר לי שם הכל.רציתי לנסות בעצמי כי אני אוהב את הדברים האלה,לומדים מטעויות כנראה.

עריכה אחרונה על ידי oridray1
פורסם

הטעות שלך כנראה עלתה לך ברדיודיסק או מגבר :) סתם שתדע.

אני לא חושב שזו הדך הנכונה ללמוד.

להבא ממליץ בחום לקרוא קצת FAQ וגוגל לפני שאתה עושה שינויים בפועל.

פורסם
הטעות שלך כנראה עלתה לך ברדיודיסק או מגבר :) סתם שתדע.

אני לא חושב שזו הדך הנכונה ללמוד.

להבא ממליץ בחום לקרוא קצת FAQ וגוגל לפני שאתה עושה שינויים בפועל.

באמת חבל,מזל שהם לא יקרים.

פורסם
אני אלך למישהו שמתעסק בזה והוא יסדר לי שם הכל.

הכי טוב. ורצוי מישהו באמת מקצועי.

הטעות שלך כנראה עלתה לך ברדיודיסק או מגבר

לפחות זו לא טעות יקרה מדי. את שניהם אפשר להחליף במוצרים חדשים עד 1000 ש"ח ואולי פחות.

פורסם
הכי טוב. ורצוי מישהו באמת מקצועי.

לפחות זו לא טעות יקרה מדי. את שניהם אפשר להחליף במוצרים חדשים עד 1000 ש"ח ואולי פחות.

מה שחשבתי חחחח

פורסם

תנסה כמה שפחות להשתמש ב״חחחחח״ - ממליץ לך לקרוא את כללי הפורום.

הכסף זה לא העניין. בעצם כן. חבל, זה כסף שהולך לפח. אבל אם אתה הולך לשדרג, תחפש בפוואום מכירה אצלנו. יש שם ציוד איכותי במחירים מאוד סבירים.

פורסם
תנסה כמה שפחות להשתמש ב״חחחחח״ - ממליץ לך לקרוא את כללי הפורום.

הכסף זה לא העניין. בעצם כן. חבל, זה כסף שהולך לפח. אבל אם אתה הולך לשדרג, תחפש בפוואום מכירה אצלנו. יש שם ציוד איכותי במחירים מאוד סבירים.

צודק אחי שככתי שזה גם פורום ״בגרות ללשון״

• תוכן חדש...