Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

בתוך פחות משנתיים החלפתי 3 אם לא 4 אלטרנטורים. מי שמטפל ברכב שלי טוען שאם היו בעיות חשמל שגורמות לזה היו צריכים להיפגע רכיבי חשמל נוספים אחרת איך אפשר להסביר שהיחיד שנפגע מבעיות בחשמל של הרכב הוא האלטרנטור..

אני לפני החלפת אלטרנטור 4 עכשיו בפחות מחצי שנה (לפחות יש אחריות) ומנסה להבין איך אני יוצא מהלופ הזה ולא חוזר לשם עוד פעם.

מה יכולות להיות סיבות לדבר כזה?

 

תודה

 

נ.ב.

רכב יונדאי גטס שנת 2007

פורסם

סיבה אפשרית - שימוש בחלפים סיניים בשיפוץ שלא מחזיקים הרבה זמן.

 

 

תבקש שיזמינו לך אלטרנטור ממשפץ אחר או תנסה לקנות מקורי לא משופץ מפירוק.

 

 

פורסם

לא. מה שכן זאת לא הבעיה החשמלית היחידה ברכב הזה. יש גם איזה מחלה עם החיישן הצתה שאחת לכמה זמן הולך, או מתחיל לזייף וחוזר לעצמו ואז שוב. ככה שאולי יש איזה קשר בין הדברים עם כל הבלאגן של החשמל

פורסם

חפש לך אלטרנטור מפירוק זה לא מיכלול שהולך כל כך מהר במיוחד בגטס הם עמידים מאוד. עזוב אותך משופץ הם לא מחזיקים בטח שלא ברמת השיפוצים פה בארץ!

פורסם (נערך)
עזוב אותך משופץ הם לא מחזיקים בטח שלא ברמת השיפוצים פה בארץ!

 

מצטער לחלוק עליך אבל גרינוולד מפסג' יצחק שדה בתל-אביב מאד מקצועיים ואמינים.

לפני שנים מכר לי מישהו עבור רכב קטן עם מזגן אלטרנטור משופץ שהפיק זרם לא מספיק. כשהגעתי לגרינוולד ונוצרה כימיה עם מנהל העבודה שלו הבנתי כמה אכן צריך לרדת לפרטים כדי לקבל עבודה מקצועית (גוף חיצוני 'יפה', ליפוף עם חוט נחושת עבה ומבודד היטב, שיפוץ קפדני של משטחי ההחלקה של הפחמים, פחמים וקפיצים, מיסבים איכותיים, ווסת שתוקן וכוייל בהרבה תשומת לב ולא תחליף סיני ירוד).

האלטרנטור המשופץ נבדק והזרם שהפיק היה כפול מזה שסיפק האלטרנטור הראשון שנמכר לי. כל בעיות הטעינה נעלמו. שרת אותי שנים אחדות עד שהרכב נמכר.

 

חפש מישהו בתל-אביב שיוכל להביא לך מהם אלטרנטור ששופץ בהקפדה ואני בטוח שתהנה מהתוצאה.

 

 

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם (נערך)

יוסי לצערי אני נאלץ להסכים עם מאור,

לא בגלל שמה שכתבת לא נכון,

פשוט איש לא עושה שיפוץ ברמה כמו שאתה מתאר, אלא אם הוא עושה את זה בשביל עצמו.

 

לרוב מחליפים את החלק התקול (משבית) לאותו רגע, ומשחררים את האלטרנטור.

יצא לי כבר לראות אלטרנטורים שחזרו משיפוץ עם פחמים ברבע האחרון של החיים שלהם, כי התקלה הייתה בווסט, או במיסב.. בקיצור עושים את המינימום בשביל שהאלטרנטור יהיה שמיש לאותה נקודת זמן ואולי ישרוד את תקופת האחראיות.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

×
×
  • תוכן חדש...