Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, חברים.

אמנם כרגע זה לא בר ביצוע אך רציתי לוודא האם זה ניתן.

בקורולה שלי יש מגירה כזו מתחת לרדיו דיסק.

חוץ מקשקושים ומכתבים תם זמנם אני לא באמת משתמש בה וזה נהיה לי יותר כמו פח אשפה.

האם זה אפשרי? האם ניתן להרכיב מצלמה ללא מערכת מולטימדיה? זה בכלל נמכר דבר כזה לא מקורי?

מתעניין בעיקר שיש לי חלונות מאוד כהים מאחורה וזה יכול להיות נחמד מצלמת רוורס.

66470522.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש קיטים של מצלמות שנמכרות עם מסך נפרד.

רק רצוי אולי לוודא שיש שם איזשהו חיבור ל"פיקוד" רוורס ולא מסך שדולק כל הזמן ומצלמה שמקבלת מתח מנורת רוורס למשל.

פורסם (נערך)

המצלמה צריכה לראות אחורה, כלומר היא ממוקמת מעל הלוחית רישוי או מיקום אחר נוח ובהתאם לתושבת שלה.

המסך ישב איפה שהמגירה. צריך לוודא כמובן שהוא נכנס שם בגודל.

בעקרון כל מסך שמקבל כניסת וידאו קומפוזיט (RCA) ועובד על מתח של הרכב (12V) יכול להתאים למשימה. רק צריך לתכנן איך ענין הפיקוד יעבוד כך שהכל ידלק רק בעת העברה להילוך אחורי (יכול להיות ענין פשוט של ריליי).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

עם הנסיון שלי ובעלי מקצוע אני לא אלך לכל אחד זה בטוח.

תום, אז כדי שנסגור את הנושא, אני צריך גם מסך וגם מצלמת רוורס מה שיקפיץ את המחיר כאמור?

מאוד מודה לך על הסבלנות והעזרה.

פורסם

אם אין מסך, איך אתה מצפה לראות תמונה? :lol:

כשהיום אפשר למצוא כמעט כל שטות כזאת באליאקספרס בשקל תשעים או באיביי ושות' בשתיים תשעים, לא בטוח שזה יהיה משמעותית יקר יותר.

יש אגב גם כל מיני פתרונות אלחוטיים שמשדרים לסמרטפון.

אבל ממה שאני זוכר שקראתי בענין, זה לא להיט ויש דיליי גדול עד שהתמונה מופיעה.

אפשר גם לרכוש מראה מרכזית עם מסך שמוטמע בה, אבל אז יש כל מיני סייגים (ראה כאן).

פורסם

העניין הוא שאני רוצה משהו אמין שיראו סביר בלילה.

כנראה שלא יהיה מנוס מללכת לחנות לאביזרי רכב ולעשות את הקומבינה שם.

בכל מקרה, זה רק בתכנון ואף אחד לא מצמיד לי אקדח לרקה. אבל אני מאוד שמח שיש את האופציה הזו ולא צריך גם לחורר לי כלום ברכב, רק לפרק את המגירה שמתפרקת בעזרת קליפסים והחוטים מן הסתם.

אבל מעניין באמת כמו שאמרת לחבר את זה רק במצב של R. נראה לי משהו שרק מומחה יידע.

פורסם

אתה יכול להתקין מצלמה ומסך אלחוטי,חיבור המצלמה לאור רוורס.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ברגע שיהיה לי מספיק כסף לשטות החשובה הזו, אני כנראה אעשה את זה.

חשבתי במקום על חיישני רוורס אבל מה זה עוזר, אני רוצה לראות טוב מאחורה ולא צריך צפצוף שיכול להתבלבל כי אני בטוח שרוב מה שנמכר זה חיישנים סיניים בלי להיות גזען ומכליל.:lol:

המזל שלנסיכה היפנית שלי יש כבר מקום מותאם למסך, אמנם למטה, אבל זה עדיף מכלום.

יש לכם המלצות על חברות מסויימות ?

פורסם

לי יש רכב כמו שלך, קורולה שנת 2000 גם עם חלונות שחורים. אני הרכבתי בתא הזה מולטימדיה עם מצלמת רוורס וזה מאוד שימושי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555384-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2000&p=4623504&viewfull=1#post4623504

פורסם

אהלן, חיים.

תוכל להסביר לי בקצרה מה עשיתם ואיך הרכבת את המסך עם המצלמה? בגלל שזה אותו הרכב, אשמח להסבר.

אני אקפוץ לחשמלאי בכל מקרה ואשאל אותו אבל טוב לראות איך מסך יושב על הרכב הזה.

• תוכן חדש...