Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצות עם כמה מוסכים לגביי בעיה שיש לי בהנעה המסכנה שהמשאבת דלק חלשה והוכחה לכך לפי המוסכניק היא לתת סוויץ פעמים בהמתנה של כמה שניות וזה באמת מניע חלק כמו שהוא אמר השאלה כמה זה אמור לעלות החלפה של משאבת דלק סיאט איבזה 2008 1600 bts תודה מראש לחברי הפורום !

נ.ב ההצעה שקבלתי היתה 1000 שקל כולל עבודה

• ספונסר פורום
פורסם

לא שכיח ברכב הזה ובלי בדיקה של לחץ אם שעון לא ניתן להגיע למסקנה נחרצת

זה חובבנות לומר שהנעה כפולה כזאת זה בעיה במשאבת דלק .

תקלה כזאת יכולה להיגרם מהרבה סיבות אפילו מדבר פשוט כמו קודנית .

אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לא שכיח ברכב הזה ובלי בדיקה של לחץ אם שעון לא ניתן להגיע למסקנה נחרצת

זה חובבנות לומר שהנעה כפולה כזאת זה בעיה במשאבת דלק .

תקלה כזאת יכולה להיגרם מהרבה סיבות אפילו מדבר פשוט כמו קודנית .

אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

אני אנסה להגיע אליכם מחר יש לי טסט לאוטו אז אני אהיה באזור בכל מקרה אם זה יהיה משהו שאני אצטרך לחכות בשבילו כמה ימים אני לא אוכל להשאיר את האוטו כי יש לי נסיעה לדרום מחר אני אנסה להיות איתכם בקשר מוסך רון

פורסם

היום הגעתי למוסך רון הבחור הוא קיבל אותי יפה (מה שלא קורה בכל מוסך) בדק את האוטו עם מחשב עשה איתי נסיעה קלה ראה שכרגע אין תקלה קונקרטית ושהוא לא יתקן על סמך ניחוש ושהאוטו מתפקד כראוי הוא חסך לי 1000 שקל על בעיה שכנראה אין והציע לבדוק אותו בבוקר או בערב שהאוטו קר . כמו שאמר לא לקח לי כסף על הבדיקה כמו שאמר למרות שהצעתי לשלם לו שירות מקצועי ואדיב ממליץ לכולם ! בחום

• תוכן חדש...