Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. היום ביקרתי במוסך מורשה עקב שפשוף בפגוש הקדמי ב 3 נקודות.

הוצע לי לצבוע או את האזור של המפגע (מתחת לפנס בפולקסווגן גולף בעלות של 600 ש״ח) או צביעת כל הפגוש במחיר של 1500 ש״ח.

השאלה שלי היא האם עבור כמה שריטות ואני מדגיש שריטות יש צורך של צביעה של האזור ? (כלומר לא קיים כבר מכחול שיסדר את זה ?).

שנית האם המחירים שציינתי כאן הינם מקובלים ?

ועוד שאלה ? מה הסיכויים שייראה הבדל אם אבחר לצבוע את הפגוש רק באזור המפגע ? כלומר בחלק שלא נגעו יהיה צבע אחד ובצבע שכיסו את המפגע ייראה גוון אחר ?

תודה רבה על המענה ?

פורסם

יש מכחולים אבל זה לא יראה אותו דבר כמו צביעה

תבדוק ב-EBAY על פי הצבע של הרכב שלך (הקוד צבע ולא סתם כסוף לדוגמא)

הייתי צובע עם המכחול ומחכה עד שתהיה תאונה ואז צובע בעזרת מקיף

פורסם
יש מכחולים אבל זה לא יראה אותו דבר כמו צביעה

תבדוק ב-EBAY על פי הצבע של הרכב שלך (הקוד צבע ולא סתם כסוף לדוגמא)

הייתי צובע עם המכחול ומחכה עד שתהיה תאונה ואז צובע בעזרת מקיף

אמרו לי את זה פעם על מעיכה בקצה טמבון. 14 שנה חיכיתי עד שמכרתי את האוטו.

פורסם

כמובן זה הכל תלוי בעד כמה זה כואב לך בעין

ולפי זה תשכלל עד כמה אתה מוכן שיכאב לך בכיס

מקחול עם לקה מEBAY עולה 50 שקל

תקין מקומי ב600 אין מה לעשות כי יצא הבדלי צבעים

אם אתה רוצה תצבע ב-1500

פורסם

זה כואב. האוטו נשרט כשהיה בן שבוע. הוא במקור לבן והשריטות הפכו חלק דיי בולט ללבן עם פסים שחורים. כמו כן אני לא אחד שדופק או משפשף את האוטו. ובנוסף מדובר בגולף ואני רוצה לעשות ציפוי נגד שריטות לפגוש הקדמי ולכן אין לי סיבה לחכות לתאונה לדעתי...

פורסם

תלוי בך...אם האוטו חדש הייתי צובע הכל, אם אתה

מאיזור השרון הייתי ממליץ לך ללכת מוסך דיין-מרון בהוד השרון להצעה.

פורסם

מוסך מורשה איננו צובע רק את השריטות, אלא מוריד את כל הצבע מהאזור וצובע הכל מהתחלה, כולל שכבת לכה וכו'.

אפשר גם לצבוע עם מכחול, אך עדיין תהיה חסרה שכבת הלכה (למיטב הבנתי, משמשת כחומר המקשר בין הצבע לבין פח הרכב, ובלעדיו הצבע לא יחזיק מעמד הרבה זמן - אך יתכן ואני טועה בהבנתי לגבי תפקיד הלכה).

פורסם

אם האוטו חדש אז הצבע לא דהה עם הזמן, הייתי מתחיל בקטן ומזמין מכחול מחו"ל (לי אישית אין ניסיון עם מכחול)

אם זה עדיין מפריע בעין תצבע רק את האזור.

בכל מקרה לא הייתי צובע את כל הפגוש, כי בעתיד הלא רחוק מישהו\י כבר ישפשפו לך אותו עוד פעם.

404

פורסם

עדיף צביעה מקומית.

שיטת תיקון צבע נקודתי היא שיטה טובה וקשה מאוד לראות הבדלי בצבע בסיום התיקון, אלא אם בוצע התיקון בצרה גרועה.

אם תעלה תמונה של הנזק נוכל לייעץ לך יותר טוב מה עדיף.

• תוכן חדש...