Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אחרי אוברול, בלי קשר לתקלה הנ"ל (היא היתה גם לפני, וממשיכה אחרי).

בוצע ניקוי מצערת, שאיני יכול לערוב לטיבו, מאחר ובוצע (ללא תמורה) ע"י עובד מוסך בפחות מחצי שעה שבה שתיתי קפה עם הבוס שלו.

טורים בסרק תקינים. בסביבות 1K בניוטרל, ו 0.7K כשהבורר משולב לD או R.

כשהיא נכבית, זה לא קרטוע "רגיל" של נפילת טורים והחנקות. זה די פתאומי.

הבעיה אינה עקבית. היא מופיעה פתאום, ונעלמת כלעומת שבאה. מה שהכי מעצבן, הוא שאיני מצליח לגלות את החוקיות. מנוע חם, מנוע קר. בתחילת נסיעה ולפעמים דווקא ברוורס האחרון לחניה. לקח לי עכשיו רבע שעה להחנות אותה ברוורס בעבודה. פשוט לא הסכימה להשאר מונעת. אחרי שנכנסתי לתא החניה שלי, נסעתי בתוכו עוד עשר פעמים קדימה ואחורה והיא לא כבתה. משגעת אותי.

1. אני יכול לפרק את הסולנואיד של המנוע צעדים ולהחזיר למקום מתחת לבית, או שאצטרך מחשב כדי לאפס משהו?

2. יש טעם לנסות לנקות שוב מצערת מתחת לבית לפני שמחילים לנחליף חיישנים? איך אני עושה זאת יסודית?

3. אולי בכלל כוון אחר ממצערת לבעיה?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

עד כמה שידוע לי אין מנוע צעדים בדגם הזה,

הגברת טורים בהנעה מתבצעת על ידי תרמוסטט שפותח נתיב אויר כאשר נוזל הקירור קר ויש בערך רבע מליון צינורות ואקום ומגברי טורים לכל שטות (מזגן, הגה כח וכו)

אם הטורים בסרק תקינים לכאורה אין דליפות ואקום, אבל בכל זאת הייתי עושה סקירה קפדנית של כלל צינוריות הואקום ומחליף כל צינור שמראה סימני עייפות, רק בגלל שזה מחלת דגם ידועה.

התופעה שאתה מתאר אופיינית לחיישן קראנק.. עצם העובדה שבתמרוני חנייה אכלת מרורים אבל בעמידה במקום הכל בסדר גורם לי לחשוד דווקא בחיווט שלו..

יום טוב גם לך

פורסם

כן... יש יער של צינורות וואקום. כמובן שדבר ראשון עברתי עליהם והם נראים לי שלמים. אבל יש מודול שמחובר מימין ונכנס לתוך הבית מצערת, ונראה בדיוק כמו מה שאני מכיר כסולנואיד מנוע צעדים, זה עם המחט שזזה קדימה ואחורה ופותחת אוויר למצערת.

דא"ג1- היא נכבית גם בעמידה במקום. עומד ברמזור- ואחרי שניה שתים- בום. נכבית. אם אוציא לניוטרל היא לא תכבה.

דא"ג2- המגבר טורים של המזגן בקושי זז. עושה טובה שמזיז את המצערת ברבע מ"מ. כבר הברגתי את הבורג שמולו עד ההברגה האחרונה החוצה, שזה ממש נוגע בו כשהמזגן מכובה. גורנישט. לא מעלה את הטורים כשמפעילים מזגן. מצד שני, הפעלת המזגן לא מורידה את הטורים כמעט...

איך אני יכול לבדוק חיישן קראנק, כשהתקלה לא עקבית?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

המודול שיושב על בית המצערת זה חיישן מצב מצערת (TPS), שים לה שיש שני צינורות מים שמחוברים לבית המצערת בחלק התחתון שלו, צינורות המים הללו אחראים לפתוח נתיב אויר עוקף מצערת כאשר המנוע קר.

מגבר הטורים של המזגן לא פותח את המצערת, הוא פותח נתיב אויר עוקף מצערת מפילטר האויר לסעפת היניקה. אם הטורים לא נופלים בהדלקת מזגן אז נשמע שהוא עושה את עבודתו. אם כי למיטב זכרוני הוא אמור להעלות טורים במשהו כמו 50-100 סל"ד.

לצערי במצב כזה ההמלצה היחידה שלי היא לנסות למצוא חיישן קראנק בשביל בדיקה..

יום טוב גם לך

פורסם

מה שאני ממליץ זה בכל מיקרה לפרק את המצערת אל מחוץ לזעפת היניקה ולבצע לה ניקוי יסודי ולבדוק שצינורות הנוזל המתחברים אליה לא סתומים וקיימת זרימה חופשית!

• תוכן חדש...