Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להבין את המגנון הזה של החידוש סיסמא כל כמה חודשים שיש במערכות כמו של הבנקים, זה בעצם מכריח אותי לרשום את הסיסמא במקום כלשהו ורק הופך אותה לנגישה יותר לאנשים אחרים.

עד שאתה זוכר את הסיסמא הם מבקשים שתשנה אותה ... מה גם אסור להישתמש בסיסמאות שכבר השתמשת.

יכול להיות שאני מפספס משהו?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה טימטום של מערכת הבנקאות הישראלית, כפיתיות יתר בהקשר של אבטחת נתונים.

מחקרים הוכיחו שהשיטה הזו הכפייתית של החלפת סיסמה לעיתים קרובות מורידה מהאבטחה בגלל שהיא דוחפת משתמשים לבחור סיסמאות שיהיה להם קל לשחזר.

בחר לך ססמה בסיסית, הסיומת שלה תהיה ספרה שתתחיל ב , 0

וכל חודשיים תקדם את הספרה כדי ליצור ססמה חדשה. כשתגיע לספרה 6 תאפס חזרה ל 0

עוד שיטה היא להשתמש בתוכנה הנפלאה והחופשית - KEEPASS, היא יכולה להכניס אותך אוטומטית לאתר של הבנק ולהקיש בשבילך את הפרטים והססמה.

פורסם

לי יש שיטה קבוע. רושם בעברית (במצב אנגלית כמובן) את השם שלי או משפחה

לאחר מכן עובר לילדים/משפחה. שגם זה נגמר? עובר לרחובות +מספר בית. זה תמיד מוכיח את עצמו מבחינת זיכרון השילוב.

הבעיה שגם האופציות האלו נגמרו - לכן התחלתי לכתוב את אותו שילוב, רק באמת באנגלית.

לגבי מספרים? בדרך כלל הם קבועים או תאריך לידה או מיקוד וכד'. כל דבר אחר אני לא אזכור.

את הסיסמאות אני שומר במייל שלי. (למקרה שאשכח)

פורסם

1Password , סיסמאת מאסטר אחת חזקה - הקובץ מוצפן בצורה חזקה ואז אינטגרצה למכשירים.

במכשירים זה נעול עם טביעת אצבע.

גם לפרנואיד כמוני זה מספיק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לי יש קובץ טקסט שעשיתי לו כיווץ עם Winrar ושמתי עליו ססמה. בקובץ הזה אני שומר את כל הססמאות שלי, אחרת זה בלתי אפשרי לזכור את כל הססמאות.

פורסם

אני משתמש מזמן בתוכנה המצויינת KEEPASS

הנה מדריך.

גם הרעיון של סיסמת מסטר וקובץ ראר נשמע מצויין,

תודה אדידס 1.

פורסם
השיטה שלי:

יש להשתמש במילה קבועה ומספרים עולים.

דוגמה ronka1 וכשאתה מתבקש להחליף ססמה ronka2 וכו'

השיטה שלי קרובה לשלך ומשלבת את אותה הססמא עם אות אחת משתנה באמצע.

פורסם

בהתחלה השתמשתי בקוד ותושבות המעבדים של אינטל, אח"כ עברתי ל-AMD (איזה מעבד אני החודש), אח"כ עברתי על הטבלה המחזורית עם שם היסוד והמשקל הסגולי שלו, ועכשיו אני עם פאי (PIE ו-9 הספרות שלו ברצף, ומקדם ב-9 כל פעם, התחלתי ממספר אקראי של ספרות אחרי הנקודה).

פורסם

כל אלה שמתקשים במחשבים תעשו טובה ותרשמו את כל הסיסמאות שלכם.

לי יש כל כך הרבה סיסמאות וחצי מהם מבקשים להחליף פעם בכמה זמן.

סיסמאות חייבים לרשום.

תחזיק מחברת עם סיסמאות אם קשה לך לרשום במחשב.

אני שומר קובץ טקסט עם סיסמאות.

אייל

פורסם
חיקוי של lastpass?

שני מוצרים באותו שוק.

מי חיקוי? זה משנה?

הפיצ׳רים והSetup של 1Passworrd נוחים לי מאוד והתמיכה במק ובiOS שלהם מושלמת (כולל הפיצ׳רים הכי חדשים תמיד כמו Extensions בזמנו וTouchID).

Lastpass אכן מוצר מעולה שמשמש ה מ ו ן חברות גדולות מאוד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שני מוצרים באותו שוק.

מי חיקוי? זה משנה?

הפיצ׳רים והSetup של 1Passworrd נוחים לי מאוד והתמיכה במק ובiOS שלהם מושלמת (כולל הפיצ׳רים הכי חדשים תמיד כמו Extensions בזמנו וTouchID).

Lastpass אכן מוצר מעולה שמשמש ה מ ו ן חברות גדולות מאוד.

ממש לא משנה ...

ד"א גם ב Lastpass יש תמיכה ב TouchID

• תוכן חדש...