Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי לטיול נהיגה בנס הרים וכשחזרתי, בעליות לירושלים הרכב שלי שבק חיים ונאלצתי להזמין גרר. תכננתי לנסוע לעשות קורס נהיגה מתקדמת (דריפטים) באלטרנתיבי ביום שני ועכשיו אין לי רכב מתאים לעשות איתו את זה. רציתי להתייעץ איתכם, האם יהיה כדאי לעשות את הקורס עם רכב מסוג מאזדה 3 החדשה (מנוע 2000) או עם סיאט איביזה 1.0T? אני שואל כי ידוע לי ששני הרכבים האלה ממש לא מכויילים ספורטיבית ולכן אני תוהה אם ניתן יהיה לבצע איתם אימוני החלקות. במידה והרכבים האלה לא מתאימים, האם הם מעמידים רכבים משלהם? אני יודע שיש ברשותם מיאטות וכו' אבל אני יודע שהרכבים האלו מזניקים את מחירי הקורסים לסביבות 1300+ לשעתיים וזה כבר מעל ליכולת הכלכלית שלי בתור חייל.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

קורס הדריפטים של אלטרנתיבי הוא למיטב ידיעתי רק על המיאטה של בית הספר ועל הסקיד-קאר - לא על רכב הלקוח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יכול להיות שהיה בלבול והכוונה היא לנהיגה המתקדמת ולא לדריפטינג, אם אני לא טועה גם שם מתאמנים על החלקות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
יכול להיות שהיה בלבול והכוונה היא לנהיגה המתקדמת ולא לדריפטינג, אם אני לא טועה גם שם מתאמנים על החלקות.

קורס נהיגה מתקדמת עושים על רכבים רגילים. לא חייב רכב ספורטיבי. תרים טל. לאלטרנטיבי ותשאל.

פורסם

^^ לא מתאפשר לי לדחות בגלל שאני ברגילה מהצבא. פחות חשוב לי ללמוד את הרכב ויותר ללמוד את הטכניקות, גם הרכבים האחרים הם רכבי המשפחה. האם אוכל לבצע החלקות וללמוד נהיגה ספורטיבית עם המאזדה או הסיאט?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
האם אוכל לבצע החלקות וללמוד נהיגה ספורטיבית עם המאזדה או הסיאט?

אם פורד טרנזיט, סוזוקי Super Carry וניסאן קאבסטר יכולות - גם המזדה והסיאט שלך יכולות.

כוחות הפיזיקה פועלים בצורה דומה על כל כלי רכב. התוצאה היא שרוב הלקוחות של אימוני נהיגה מתקדמת מסגלים סגנון נהיגה "אוניברסלי" - מתאים ביסודו לכל כלי הרכב וסביבות הנהיגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...