Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לעלות על המדרכה, לפרוץ את מעקה הבטיחות ולהמשיך ישר עד למזגן של הדירה מעבר לתהום מבלי ליפול כמו נר אחורה צריך לבוא בחתיכת תנופה. שום מערכת חניה אוטומטית לא מסוגלת לעשות את זה. ועוד איזה סיבה יש למערכת להתיישר לכמעט 90 מעלות למדרכה? האיש מחרטט וכמו שכתבו מעלי, בטח קיבל יעוץ משפטי רק שבמקרה והוא מנסה לרמות את הביטוח או את יצרן הרכב הוא גם יכול לחטוף תביעה נגדית על כזה ניסיון. הונאה של הביטוח זאת עבירה פלילית. מודה ועוזב ירוחם.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי תמונה שצולמה מקרוב, ובה רואים את פני הנהג בעודו תקוע ברכב. לפי הצילום הוא נראה יותר מבוגר מ 60 כמו שכתוב בידיעה המקורית.

אם היית תקוע באוויר כמו שהוא היה למשך כמעט שעה, גם אתה היית מזדקן מהר מאוד :lol:

פורסם

במחשבה שניה, הכי הגיוני שמה שקרה שם וקורה לא מעט פעמים גם לטובים ומרוכזים ממנו, האיש פשוט רצה לצאת מהחניה אבל במקום לנסוע קדימה, הרכב היה ברוורס. לא פעם רואים אנשים נותנים זינוק בעליה כשהם ברוורס ורק בנס אף אחד לא עומד מאחוריהם

פורסם

לדעתי אחרי שהרכב עבר את הגדר המהירות היתה מאד נמוכה. הנפילה נמנעה בגלל שהיתה תמיכה בתחתית הרכב כמו הגדר שעברה למצב אופקי. נראה שמיקום מרכז הכובד של הרכב במצב של נוסע בודד הביא לסוף טוב במצב הנתון.

פורסם (נערך)
כדי לעלות על המדרכה, לפרוץ את מעקה הבטיחות ולהמשיך ישר עד למזגן של הדירה מעבר לתהום מבלי ליפול כמו נר אחורה צריך לבוא בחתיכת תנופה.

אני לא חושב שהכוונה במעקה "בטיחות" היא למעשה מאוד איתן. הכוונה בטח למעקה שנועד למנוע נפילת הולכי רגל מעבר לתהום.

אגב, לצורך השוואה, נפילה מגובה של ארבע מטר (עומק ה"תהום") היא שקולה להתנגשות במהירות של איזה עשרה קילומטרים לשעה, כך שלא צריכים להיות מאוד דרמטיים.

כמו שאמרו, בחיפה זה קורה הרבה, ועדיין בדרך כלל לא מדובר על התנגשויות קשות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ועוד אמרו לי שרעיון של ריצפה פנורמית הוא ממש גרוע

הנה מישהו שיכול היה להנות מיזה

ט.ל.ח

פורסם
תהום של ארבע מטר... מינימום הבור של ספרטה.

בחיפה זה ממש לא חריג. העיר בנויה על צלע הר, הרבה בתים בנויים עם גשרים מהמדרכה לקומת הכניסה ואז יורדים 2 קומות ואף יותר לקומת הקרקע, שלעתים קרובות צידה האחורי על עמודים בגובה עוד קומה.

כדי לסבר את האוזן, הבית שבו אני גר נתמך בקיר תומך גבוה יותר מתאורת הרחוב של הכביש הראשי שמאחורי, להערכתי כ-15 מ'. בצד הקדמי חלון עלית הגג נמצא טיפה מעל גובה הכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזדמן לי לנהוג היום על ה-A3, אז צלמתי את כפתור הפעלת המערכת.

20160310_171440.jpg

(סליחה שלא בפוקוס)

לא נסיתי להשתמש בה, שמעתי שזה מעיף אותך מעבר לגדר :twisted:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...