Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, אני פותח את הדיון הזה עבור חבר, ברשותי פולו שנת 2013, בזמן האחרון התחילו אצלו רעשים מוזרים בעת עצירה.

מה הכוונה? אפילו אם הרכב בנסיעה איטית ולוחצים על ברקס, אז אחרי שהרכב נעצר יש רעש קפיצי כזה כמו של חריקה.

עכשיו גם בדקתי איתו ויש את אותו הרעש גם כשנכנסים לאוטו ומתיישבים או כשיוצאים מהרכב, דבר שכנראה מעיד על זה שזה מהקפיצים לא?

חשוב לציין הרעש רק לאחר העצירה ולא בזמן הבלימה, איך שהרכב נעצר באותה שניה יש רעש קפיצי כזה מתכתי, כמו של משהו לא משומן (זאת הדרך הכי טובה לתאר את זה)

מה זה יכול להיות ואיפה הוא יכול לבדוק את זה?

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

תעשה בדיקה :

אל תרים הנד-ברייק בעצירה ותצא מהרכב ותיכנס תשב, תבדוק אם יש אותו הרעש גם כשבלם היד לא מורם(למטה), תאמר אם יש שינוי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני אגיד לו לבצע את הבדיקה, אבל לצורך העניין כאשר הוא בולם ועוצר נגיד ברמזור אין קשר להאנדברייקס (הוא לא מורם)

פורסם
אני אגיד לו לבצע את הבדיקה' date=' אבל לצורך העניין כאשר הוא בולם ועוצר נגיד ברמזור אין קשר להאנדברייקס (הוא לא מורם)[/quote']

הרעש מופיע מכיוון הבלמים האחוריים. עם בלם יד, או רגל על בלמים, חצי שנייה לפני עצירה מוחלטת. לא צריך להתרגש מזה יותר מדי. זה מופיע בהרבה רכבים, גם חדשים ואנשים לא כל כך שמים לב לזה.

זה לא תקלה.

• תוכן חדש...