Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי אתמול בכביש בינעירוני, במהלכו רכב מלפני החל לבלום בצורה שלא נראית פתאומית, אבל חזקה מספיק. נהגתי על מהירות של 80-90 קמ"ש, ובכל זאת מודה מראש שהייתי צריך לנהוג ביותר זהירות ואולי לשים לב מוקדם יותר לבלימה ולהתאים את עצמי:|. בכל אופן, הגעתי למצב שאני לא יכול לעבור לנתיב שמאלי כי יש רכב לידי, בנוסף לרכב מאחורי שנראה צמוד, אז בהחלטה של רגע עקפתי מימין דרך השוליים כדי למנוע התנגשות.

המשכתי לנסוע עוד דקה עד שהגיע מאחורי רכב אזרחי (מספר צהוב) עם שוטר על אזרחי, אבל סירנה כחולה על הדשבורד, שסימן לי לעצור בצד. ירד מהרכב, מסרתי רישיונות, ביטוח וטסט לבקשתו, זרק משפט על נהיגה פרועה שלי ופתיחת נתיב חדש. הסברתי בקצרה על הרכב שבלם ממול, אבל לא ממש עניין אותו. לקח הכל לרכב שלו, חזר אחרי דקה ומסר לי את המסמכים בלי להסביר כלום והתחיל לחזור לרכב שלו. כאן נפל לי האסימון, ביקשתי שיסביר אבל התעלם! ביקשתי תעודה מזהה כשוטר המשיך להתעלם וללכת לרכב. ירדתי בעדינות וניגשתי לרכב שלו, שאלתי מה נסגר, אם רשם דו"ח, שיתן אסמכתא כלשהי! אמר "הכל יגיע אליך לדואר" ופשוט נסע משם!

אני לא מכחיש את העובדה שעשיתי עבירת תנועה, למרות הנסיבות שתיארתי. אבל מבחינת ההתנהלות של אותו שוטר, עד כמה היא תקינה? הבנתי שעבירה כזו דינה 1000 ש"ח ו-10 נקודות, יש סיכוי שיתחשבו בעובדה שאין לי עבירת תנועה אחת אפילו או תביעה כלשהי בביטוח? ההתנהלות של אותו שוטר יכולה לבטל את כל הנושא?

חבל שכיביתי את הרכב אחרי שעצרתי, כך שאין לי תיעוד מהמצלמה של האירוע :-/.

הנה סרטון העקיפה והנסיעה שאחרי. מה דעתכם? לספוג את הקנס והנקודות, במידה ויגיע אחד בדואר, או שיש לי כאן טיעון כלשהו?

https://www.youtube.com/watch?v=wxFx338ar7E

פורסם

מותר לשוטר לתת דו"ח באופן כזה במצבים מסוימים. העובדה שלא נתן לך אסמכתא אינה עילה מספקת כדי לבטל את הדו"ח.

במידה ואכן יגיע הדו"ח אליך בדואר, תמיד תוכל לבקש להשפט במקום לשלם את הקנס. אני לא מספיק מומחה בכדי להגיד מה הסיכוי שלך במשפט כזה לצאת עם קנס קטן יותר מ-1000 ש"ח, נראה לי שיהיה קשה לשכנע את השופט שנהגת בזהירות הראויה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איזה טיעון יש לך?

בסרטון נראה כאילו אתה משחק משחק מחשב ולא נוהג בכביש האמיתי.

אתה יודע מדוע הרכב שעקפת מהשוליים בלם?

בגלל רכב אחר שעמד בשוליים, ואתה בכלל לא הגבת לסיטואציה - המשכת לעקוף מימין את הרכבים שנסעו בנתיב השמאלי בלי שתוריד מהירות כאשר התקרבת לרכב העומד בשוליים, ולא שמרת מרחק מרכב לפנייך. לטובתך ולטובת הבריאות שלך והסובבים אותך, תשתדל לראות קצת קדימה ולהימנע מסכנת נפשות.

כנראה השוטר ימסור בתחנה את הפרטים שלך למחלקת תנועה, והם ישלכו אליך בדואר דוח.

מאיפה אתה יודע על 1000 שקלים ו 10 נקודות? על איזו עבירה השוטר מתכוון לתת לך דוח? הוא אמר לך משהו? אולי נהיגה בקלות ראש?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשרויות(במידה ויגיע דו"ח/זימון):

1. נהיגה שלא בכביש - סימול 5441 - 750 ש"ח ו-6 נק'.

2. נהיגה בחוסר זהירות - סימול 2429 - 500 ש"ח ו-6 נק'.

3. נהיגה בקלות ראש - סימול 2011 - הזמנה לדין ו-6 נק'.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דבר ראשון, חכה עד שיגיע הדו"ח - אם יגיע. נראה מה יהיה סעיף האישום ולפי זה נהיה חכמים יותר.

בלי קשר, המעשה שעשית מסוכן מאוד וטוב שהשוטר העיר את תשומת לבך לכך. מה שהיה עליך לעשות זה להתחמק אל השוליים, לבלום בחוזקה ולאחר שהרכב שלפניך היה מתרחק ממך לחזור בחזרה אל הנתיב שלך תוך מתן זכות קדימה לכלי הרכב שמגיעים מאחוריך וכמובן תו"כ איתות שמאלה. המעשה שעשית אסור בתכלית האיסור ותגיד תודה שלא עמד על השוליים רכב תקוע, אחרת היינו שומעים עליך בחדשות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אשם 100%. היה לך את כל הזמן שבעולם לראות שהרכב נוסע לאט, אבל כנראה בחרת לא לעצור. אפילו בלימה חזקה, מבט שמאלה, עקיפה של הרכב משמאל וכניסה אחריו. לא מבין את הרגלי הנהיגה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסכים עם שומאכר לחלוטין, באמת שהיה לך מלא זמן, ואם זה בא לך בהפתעה כנראה שלא היית מרוכז בנהיגה.

תגיד תודה שלא היה רכב בשוליים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היי,

לדעתי ביצעת עבירה ואני לא חושב שהיא מוצדקת. לכן, אני גם לא חושב ששופט יזכה אותך או יקל עליך. מכך, אני לא הייתי ניגש להישפט.

בנוסף, לדעתי הסרטון הוא ראייה נגדך ולא בעדך, ולכן אם תבחר להישפט אל תציג אותו. יכולת לבלום בקלות, רואים שהמרחק מצטמצם מהר ואתה פשוט לא מגיב. לי, מהסרטון, זה נראה כאילו לא התחשק לך להאט אז פשוט עקפת בשוליים. הסיפור שסיפרת בהקדמה נשמע יותר אמין ללא הסרטון.

אינני משפטן וכו'...

בהצלחה בכל אשר יהיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון שלי ושל חברי, דו"ח בדואר זה בדרך כלל סימן לשוטר שאינו שוטר תנועה שראה אותך בפעולה והחליט לרשום דו"ח.

כיוון שאין לו דו"חות תנועה ריקים בניידת או שהוא ממהר, הוא רושם את המידע הרלוונטי ומגיש אותו בתחנה שם מישהו ממחלקת התנועה מכין את הדו"ח ושולח בדואר.

קיים סיכוי מסוים שהדו"ח הזה לעולם לא יכתב ויצאת בזול. במידה וזה מה שיקרה קח את המקרה הזה ברצינות ותלמד ממנו, אני רוצה לחזק את מה שכתבו מעלי - יכולת לנהוג יותר בזהירות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אפשרויות(במידה ויגיע דו"ח/זימון):

במידה ואקבל דו"ח על הסיבה הזו, מה צפוי לי בבית דין?

ותודה לכולם על התגובות, אם כולכם הגבתם בצורה כזו אני מבין שעדיף לי להימנע ממשפט והצגת הסרטון כראיה.

אחכה לראות אם יגיע בדואר משהו...

פורסם

וחוץ מהמסקנה הנכונה שהגעת אליה - בקטע הכביש הזה צריך לנסוע בשיא הזהירות. אין פעם אחת שאני נוסע בו בלי לקלל, זה קטע כביש מועד לפורענות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
במידה ואקבל דו"ח על הסיבה הזו, מה צפוי לי בבית דין?

נדיר ביותר לקבל דו"ח על סעיף זה.

בדר"כ סעיף זה אינו לבד במערכת אלא בצרוף לעברה חמורה אחרת(ת.ד., נהיגה בשכרות וכיוצ"ב).

במידה ואכן תואשם בסעיף זה, ברוב המקרים ניתן להגיע לעסקת טיעון על הקלה לסעיף "חוסר זהירות" או אפילו לסעיף הרלוונטי לעברה עצמה.

במידה ואין עסקה, יש לדעת פרטים נוספים בכדי לגזור דינך: 1. ותק 2. עבר 3. גיל 4. מצב משפחתי 5. תעסוקה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני במקומך הייתי מתבייש להעלות את הסרטון הזה לכאן.

נהיגה פרועה, עבריינית ומסוכנת של נהג שחושב שהכביש שייך לאבא שלו, וחוקי תנועה זה לאחרים.

העיקר שאתה מחפש את מה שפסול או לא פסול בהתנהגות של אותו שוטר. ככה עושים תאונות דרכים. ככה רוצחים אנשים בכביש. בושה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

1. נהיגה שלא בכביש - סימול 5441 - 750 ש"ח ו-6 נק'.

2. נהיגה בחוסר זהירות - סימול 2429 - 500 ש"ח ו-6 נק'.

לכך יש להוסיף חוסר שמירת מרחק, שזו בעצם הבעיה האמתית כאן.

נהג א' לא שומר מרחק מנהג ב'.

נהג ב' בולם בפתאומיות.

נהג א' לא מגיב בזמן ולכן לא מסוגל (או חושש שלא יהיה מסוגל) לעצור בזמן ונאלץ להשתמש בהגה (פעולה פסולה) לתמרון סביב למכשול..

החוק קבע שמירת רווח מינימלית של שניה ומקום לרכב עוקף, אם כי (תן דעתך, פותח השרשור) נכון לשמור על רווח של כשתיים עד שלוש שניות בשל זמני תגובה ארוכים יותר בפועל ואפשרות להפרשים ביכולת ההאטה.

כמו כן, קבע החוק כי בדיעבד - כל שמירת רווח שלא היה די בה למניעת התנגשות חזית-אחור בתרחיש של בלימה - הריהי אי-שמירת רווח.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...