Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התיאור שלך אתה מדבר על מנעול ההגה, לא על מערכת תגבור ההגה החשמלי. מקרה כזה דומה לבעיית מתג ההתנעה של GM שעלתה לכותרות בשנים האחרונות. שם המפתח קפץ מ-On ל-Acc ובעצם כיבה את המנוע וכל האביזרים הקשורים אליו (כמו כריות אוויר, תגבור בלמים/הגה) ודרך את מנעול ההגה. אם המצב ביונדאי דומה אזי זו אכן תקלה בטיחותית חמורה, ואפילו אם זה רק דריכה של מנעול ההגה זה עדיין בעיה בטיחותית.

במידה ויש כשל במערכת תגבור ההגה החשמלי ההגה הופך לקשה יותר לסיבוב, אבל הוא לא ננעל. במהירות בין עירונית זה לא יורגש יתר על המידה, שכן מידת התגבור די נמוכה כאשר הרכב במהירות גבוהה. במהירות עירונית זה עלול להפתיע נהג, במיוחד נהג שלא מבין מה קרה (זאת אומרת שלא מבין שהתגבור החשמלי הפסיק לעבוד, אלא חושב ש"ההגה ננעל").

פורסם

לאור כל מה שרשמת כאן האם אנחנו יכולים ביחד לנהל חזית בנושא מול החברה אשמח אם תשלח לי מספר טלפון שלך ואני מבטיח ליצור קשר איתך ביחד אם נציג חברת כל מוטור שטוענים שהם לא יודעים על כך { אוליי זה נוח לא לדעת כי זה יוצא מכיס פרטי }!!

הבחור התכוון למערכת הeps ששולטת על ההגה החשמלי, מחלה נפוצה בהגה החשמלי באקסנט בשנים 2007-2008 עם ההגיים החשמליים.

קראתי גם הרבה מאוד מקרים בחו״ל עם אותה הבעיה, כנראה משינות ש״זכו״ בהגה חשמלי.

בכדי לא לשחק עם החיים שלי ואחרי שננעל ההגה בזמן נסיעה נפרדתי השבוע מ3000 ש"ח על החלפת מנוע חשמלי להגה.

מאוכזב מאוד מחברה שיודעת שיש מחלה שיכולה לגרום לתאונות ומשתיקה את העניין...

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אשלח לך, מקווה שזה יעזור לבאים בתור...

לאור כל מה שרשמת כאן האם אנחנו יכולים ביחד לנהל חזית בנושא מול החברה אשמח אם תשלח לי מספר טלפון שלך ואני מבטיח ליצור קשר איתך ביחד אם נציג חברת כל מוטור שטוענים שהם לא יודעים על כך { אוליי זה נוח לא לדעת כי זה יוצא מכיס פרטי }!!
פורסם

עידכונים למתעניינים בנושא ולצורך התעוררות היבואן אני מפרסם כאן פרטים של האדם האחראי במשרד התחבורה שאליו ניתן לפנות ישירות בתלונה על המחדל של היבואן / יצרן לגבי התקלה המוזכרת בכותרת ניתן לכתוב מכתב אל מנהל אגף הרישוי מר משה וייצמן כתובת למשלוח משרד התחבורה רחוב המלאכה 8 תל אביב כמה שיותר אנשים יתלוננו על הבעיה כך העניין יטופל לטובת כלל בעלי הרכבים מתוצרת יונדאי אקסנט .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני לא יודע לגבי בעיות בתגבור ההגה החשמלי, אבל לגבי נורית ה-ESP אישית נתקלתי ב-2 מקרים - ב-i10 שלי וב-i30 של חמי. בשני המקרים זה נבע מחיישן לחיצת בלם (יוניט אור בלם) תקול שהוחלף במסגרת האחריות. הבנתי שזה מחלה של יונדאי ברוב הדגמים בשנתונים של 2008-2012 (וייתכן שגם לפני/אחרי). הסימפטום הוא הדלקת נורית ה-ESP בעת בלימה ואי הדלקת אורות בלימה. אינני יודע אם מערכת ה-ESP באמת נכבת במקרה התקלה הזו או לא.

הבעיה קרתה לי עם נורית ESP ונורית ABS הוחלף כבר כמה פעמים סנסור מתחת לבלם. מדובר על יונדאי גטס 2009 GLI

• תוכן חדש...