Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כמה שנים עם יונדאי גטס 2003...שאכלה אותי תקציבית...אני מחפש להחליף את הרכב לרכב חסכוני יותר בדלק..אוטומט...

התקציב שלי - עד 10 אלף...כמובן שלא מחפש יד ראשונה חח...בשלב הזה התקציב לא מאפשר.

אשמח להצעות על רכבים לבדיקה (:

תודה מראש

פורסם

בכזה תקציב הייתי נשאר עם הרכב הנוכחי,אמנם יש רכבים כמו פונטו ספייס שיהיו יותר חיסכונית,אך מספיק תקלה רצינית והלך החיסכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכללי אני תומך במה ש- yulianx כתב. בתקציב כזה רוב הסיכוי תוכל לקנות משהו אחר שיצטרך השקעה כלשהי שיכולה להגיע אפילו לתקציב הרכישה שלך. את הרכב שלך אתה כבר מכיר, אולי שווה להשקיע בקיים ולנצל אותו עוד קצת, עד שתוכל להתקדם בצורה משמעותית יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בכזה תקציב הייתי נשאר עם הרכב הנוכחי,אמנם יש רכבים כמו פונטו ספייס שיהיו יותר חיסכונית,אך מספיק תקלה רצינית והלך החיסכון.

תשמע, אתה הוצאת לי את המילים מהפה.

בתקציב הזה יהיה לך מאד קשה למצוא מכונית יותר חסכונית, בטח מבחינת דלק.

עדיף לך לחסוך עוד כמה חודשים ולנסות להגיע למצב שיש לך סכום שיותר קרוב ל25K.. תוכל למצוא איזה i10 חמודה (למרות שגם הן לא כ"כ חסכונוית לדעתי).

פורסם

הבעיה שהאוטו שלי הולך ללכת..הגיר שלה כבר עושה בעיות וגיר לרכב זה השקעה משלה...שלא לדבר על בעיות שונות שכנראה יש גם..ועל המצב החיצוני שלה גם..

פורסם

וברכב שעולה 10 אלף מי מבטיח שלא ילך הגיר?מדחס?,רדיאטור חימום?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי התיאור שלך, לא תקבל על הרכב שלך הרבה יותר מערכו לברזל, והאוטו ה"חדש" שלך יבוא עם תקלות חדשות.

ממליץ לך להשקיע כמה אלפי שקלים ברכב הנוכחי, ולהמשיך להשתמש גם אם הוא חבוט קצת עד שתחסוך סכום של 25-30K לרכישת משהו משודרג באמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא סתם רשמת הרבה סבלנות,בדקתי מה יש ביד 2 בתקציב שלו זה רכבים מ2003,אז מה הוא עשה בזה?

יחלף רכב בן 12 ברכב בן 12?

פורסם

כן. יחליף רכב ברכב אחר מאותו שנתון - שיהיה גם יותר יפה וגם יעשה לו טוב על הלב. זו דעתי.

אגב, גם בגטס שלו יכולות לצוץ לו עוד תקלות אחרי שיפוץ גיר. ואז הוא יהיה ממורמר פעמיים - גם כי הוציא כסף על שיפוץ וגם כי הוא נוסע ברכב שהוא לא אוהב.

פורסם

מה בדיוק בyrv יעשה טוב על הלב? חוסר ב abs ברכב?

או שהוא יקנה את הדייהטסו,אחרי חצי שנה ילך גיר ואז גם יהיה ממורמר.

סתם החלפה.

פורסם

יש דגמים של YRV שהדיע עם ABS,

בכל מקרה הוא יהיה חסכוני ב30% לפחות מהגטס, מרווח יותר (היה לי את שניהם), וכפי הנראה הגטס שלו היא סוג של לימון (במצבה כרגע)

אז כן סיכוי טוב שהYRV תהיה יותר טובה עבורו.

פורסם

זה סיכון מיותר לדעתי.

• תוכן חדש...