Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מהיום שרכשתי את הרכב אני מתלונן על רעשים בגיר. לא משנה אצל כמה מוסכים הייתי כולם אמרו לי שהרעשים טבעיים ושככה הרכב בנוי. בחודשים האחרונים קורה לי במהלך נסיעה שפתאום יש רעש תיקתוק חזק שמלווה באיבוד מהירות לשנייה. מרגיש כמו שמעבירים הילוך באופניים ישנות והמעבר לא חלק כך שהשרשרת נופלת אבל לא לגמרי כך שאחרי חצי סיבוב היא חוזרת למקום והאופניים חוזרות לנסיעה כרגיל. זה האופן הכי ברור שאני יכול לתאר את זה לצערי. ה"באסה" היא שזה קורה אחת לשבוע ולכמה שניות אז בביקור אצלטובי המוסכניקים הרעש לא היה ולא הצליחו לאבחן את הבעיה.

בפעם האחרונה נסעתי במיוחד מקרית שמונה למוסך רון ואפילו הפרופסור של פולסווגן לא זיהה בעיה או את מקורה.

חשבתי כבר להפעיל הקלטה בכל נסיעה :(

האם מישהו נוסף שותף לצרה הזו או לחרדות כלליות מרעשים? או יכול להציע פתרון?

יש לציין שהרכב 89 אלף ק"מ מטופל בקביעות ואני נוהג ממש בעדינות.. הוחלפה רצועת תזמון לפני כ3 חודשים לאחר רעשים מוזרים בהתנעה, הבעיה החלה לפני כן

אמן,

פורסם

הגיר משמיע לעיתים רעשי תקתוק כמו מזלגות, זה באמצ הרעשים ה'טבעיים' שלו.

איבוד מהירות לשניה, יכול להיות תחושה אובר רגישה שלך למעבר הילוך, שגם זה טבעי, הרי זה גיר רגיל בסופו של יום.

לך למוסך שיבדקו.

פורסם

מכיר את רעש המזלגות, לא זה הרעש המדובר. בוודאות לא. ואבדן מהירות/ כוח סחיבה כי הגיר סוג של מתנתק או משהו כזה ומפסיק לרגע לחמר את כח המנוע לגיר... :(

פורסם

טוב, הפתעה.

חברת צ'מפיון יצרו איתי קשר והציעו לבחון את המקרה. אמורים לחזור אלי עם פרטים.

בהחלט מלבה את הלהבה הדועכת שהייתה לי לגבי החברה ופולקסווגן אחרי 15 שנה ביחד. מפתיע ומרומם נפש. סחטיין עליכם.

אעדכן אם יהיו התפתחויות

פורסם

אל תתלהב כל כך מהר במיוחד לא מצמפיון כי יש הבדל בין לבחון את המיקרה לבין לטפל בו על חשבונם אם מדובר בבעייה סידרתית ואתה כבר לא באחריות. הלוואי ותצא מרוצה מכל כיוון שהוא איתם!

פורסם
אל תתלהב כל כך מהר במיוחד לא מצמפיון כי יש הבדל בין לבחון את המיקרה לבין לטפל בו על חשבונם אם מדובר בבעייה סידרתית ואתה כבר לא באחריות. הלוואי ותצא מרוצה מכל כיוון שהוא איתם!

מבין על מה אתה מדבר. העניין הוא שבכל חברה, זדונית ומרושעת ככל שתהיה, יכול להיות עובד אחד שיעשה את ההבדל.

במקרה הזה זו קטיה משירות הלקוחות. שלהפתעתי המרובה חזרה אלי היום ודיווחה לי שבגלל המורכבות של הבעיה, מאחר ומדובר ברעשים שבאים והולכים ייקח קצת זמן להבין מה הם מתכוונים לעשות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שקטיה הנהדרת תיאמה לי פגישה במוסך דב מוטורס בקרית שמונה. מה שעשה את ההבדל היה שהיא תיאמה מראש מול צוות טכני של צ'מפיון במרכז. הורידו לי עדכון תוכנה וכיוונו לי את הגיר. מפתיע אותי שאני הראשון שחווה את זה. מה שכן אני שוקל למכור את הרכב שלי ולשדרג לחדש וביננו.. אחרי שנהגתי TSI לא רואה איך אני עולה על מנוע רגיל. השאלה אם פתרו את כל סוגיות העבר.

אדווח אם יהיו התפתחויות.

• תוכן חדש...