Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהאצה מעמידה, התופעה הנ"ל חזרה על עצמה פעמיים בימים האחרונים. יש לציין שהגיר פועל כרגיל בשאר המצבים ולא תמיד מתבלבל בלחיצה ביציאה מהמקום. עוד אציין, שאני לא נותן גז מלא, זה קורה בלחיצה הגונה על המצערת.

האם זאת תחילתה של גסיסה של הגיר/המוח?

תודה מראש

פורסם

מדובר בפולו 2011. הוא עבר 85,000 ק"מ וריקול השרשרת בוצע. לא ביררתי אם טיפלו במצמדים או בגיר.

אז זהו? זה וודאי וכדאי לרוץ למוסך?

פורסם
עוד אציין, שאני לא נותן גז מלא, זה קורה בלחיצה הגונה על המצערת.

מה ההבדל בין גז מלא ללחיצה הגונה?

"מתבלבל בהאצה מהמקום וסוחב את הילוך 2 ו3" ו"ולא תמיד מתבלבל בלחיצה ביציאה מהמקום" לא מתאר את אותה התנהגות.

על מקרים של בלבול בזינוק או בפקקים שמעתי, ולפי הבנתי זו התנהגות טיפוסית (ולא מקובלת) של הגיר הזה.

לגבי סחיבת ההילוכים כתבו כאן כי ככל הנראה מדובר במצמדים. אבחנה מעניינת.

פורסם

זה קורה רק מיציאה חזקה מהמקום. מתכוון לחצי עד לשלושת רבעי מהלך הדוושה. לא מגיע/עובר את ה"כפתור" המוכר של הקיק.

פורסם

אם אתה נותן גז חזק, אתה אמור לצפות שהרכב ישאר בהילוך נמוך יותר זמן. זה מאוד הגיוני. יכול להיות גם שיש שיפוע קטן בכביש, וזה גם גורם להילוך לא להעלות (למשוך).

מה מבחינתך זה מתבלבל?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ההילוכים לא רצים הלאה, ההאצה נבלמת וכל זאת על אף שהסל"ד גבוהה יחסית.

מרגיש שהגיר עובר לניוטרל בין הילוך להילוך.

פורסם

באמת חושב שמישהו יאבחן לך את הרכב על פי התאורים הללו אובר איי פי?

כן, לגיר יש נטיה למשוך הלוכים 2 ו3, במיוחד כשמאיצים חזק כפי שצוין לעיל.

גיר מתבלבל זו הגדרה כללית מידי, אני יכול להגיד שיש נטיה לגירים רובוטים להתבלבל כשהנהיגה היא לא החלטית, משמע עוברים מהאצה להאטה במהירות, או ההפך.

כמה זמן הרכב אצלך? נהגת בDSG בעבר? אתה מכיר את ההתנהגות הרגילה שלו? על כל פנים פנה למורשה יבואן תוודא מתי עבר ריקול ומצמדים, אולי תיקח לאיבחון, אולי באמת משהו לא תקין, ההערכה שלי שהכל בסדר, ושאתם צריכים ללמוד האחד את השני.

פורסם

בפולו שלי מנוע 1.2tsi כמו שלך, ברגע שאתה לוחץ חזק / לחיצה הגונה הרכב מבין שאתה רוצה תאוצה מהיר מהרגיל ולכן מושך הילוך שני ושלישי... במנועי tsi אין מה לחפש בסל"ד גבוה 5 או 6 אלף... הרכב מקבל את מרבית העוצמה בסלד נמוך יותר ולכן אתה מרגיש כי הוא לא דוחף או סוחב כמו בסלד נמוך. תנסה להאיץ בהילך s ואז תראה הבדל או שלא...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

יש לי את הרכב כשנתיים. התופעה הופיעה רק לאחרונה. אני לא מרגיש שהוא לא מושך, אני מודע לעבודה שהמנוע עושה את העבודה בסל"ד נמוך ושהאוויר נגמר בסל"ד גבוהה. לא רק שאני מרגיש שהוא לא סוחב, אני מרגיש שהוא מגמגם וקופץ בין הילוך לניוטרל תוך כדי ההאצה. אקפוץ למוסך לבדוק.

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי benjile
שכחתי להודות לממליצים
  • תוכן חדש...