Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתחיל מהסוף קניתי לפני כחצי שנה דייהטסו סיריון שהחליפה היונדאי לנטרה 99 רציתי לעשות יישור קו לאוטו ונתקלתי באסף (asafasaf) שמיד הציע את עצמו עזר עם שאלות ואפילו נתן לי את מספר הטלפון שלו מה שממש לא מובן מאליו, לצערי עקב עומס בלימודים + עבודה לא הסתדר לי לעשות את הטיפול עם אסף (באמת מאוכזב) מקווה שעוד יצא לנו להיפגש לעתיד ורק רציתי להגיד את זה כי באמת שיש בפורום כאן אנשים מדהימים שתורמים מהידע והזמן שלהם אז תודה...

ולעניין :-P

עם היונדאי לא עשיתי כלום במשך החצי שנה הזאת (לא יודע כנראה חשבתי שהיא תטפל בעצמה) והמצב היום הוא כזה:

* הטסט והביטוח נגמרים בסוף החודש.

* יש נזילה של השמן גיר (הייתי כל שבוע \ שבועיים ממלא קצת) שמישהו שמתעסק עם מכוניות (לא יודע באמת עד כמה הוא מבין) אמר שהתיקון יעלה בסביבות 1500 ש"ח וחבל על הכסף.

* התחילה לפני שהפסקתי לנהוג ברכב נזילה די רצינית של שמן מנוע (קרה שהמנוע ממש שבק באמצע נסיעה עקב כך, הגיע למוסך עם גרר שם שמן גיר והאוטו שוב נסע, לפי מה שאמר שם ניקה את המנוע מתחת לרכב ולא ראה נזילה. אמר כי רק הבדיקה של מקור הנזילה כלומר פתיחה של המנוע תעלה כאלף שקל והתיקון יכול לעלות אפילו יותר. מאז המשכתי לנסוע לאוטו תוך מילוי גם של שמן מנוע.

* המצבר גמור מין הסתם עקב כך שעמד עד עכשיו ושכחתי לנתק את המצבר :|

* כרגע אין לי באמת צורך ברכב, אם הוא יוכל לחזור למצב סביר לא מפריע לי שיישאר (אני חולק את הרכב עם החברה) אבל לא מעוניין להיכנס להרפתקאות כלכליות.

* מבחינת המצב של הרכב "חוץ" מהנזילה של השמן מנוע וגיר הגלגלים בני שנה בערך המצבר גם בסביבות השנה ולא מזמן הוספתי חיישני רוורס.

זאת בגדול תמונת המצב (מתנצל על החפירה) מה דעתכם ? לנסות לתקן או שחבל על הזמן ? למכור (מישהו ירצה לקנות רכב כזה ובמצב הזה ?) רעיון אחר ? אני מחיפה אם זה משנה.

אשמח לרעיונות.

פורסם

למכור לפירוקייה או למוסכניק(מי שיביא לך יותר כסף).

מתואר פה רכב מוזנח,זה שאסף בחור נהדר(וזה נכון) לא צריך להפוך אותו ואת הכנופייה למצילי גרוטאות שאחריי זה ימכרו אותם בכמה אלפים טובים.

חוץ מזה יש מצב שרק עלות כל החלקים בלי העבודה החינמית תהיה יקרה.

פורסם

תודה, לא הייתה שום כוונה שמישהו יבוא ויעבוד בחינם על הרכב (אם זה נשמע ככה מהכתוב אז אני מתנצל וזאת ממש לא הכוונה) או לעשות רווח על מישהו מהחברים כאן.

רק לקבל חוות דעת אם הרכב היה שלך לדוגמה מה היית חושב לעשות איתו, אני גם חושב (ומעדיף) על מכירה השאלה כמה אפשר אם בכלל לקבל :-o תודה על התגובה !

פורסם

במידה ולרכב אין שימוש עתידי אני הייתי מוכר.

כי:

א. להחזיק שני רכבים עולה קרוב ל5 אלף ביטוח ו2000 שקל אגרה טסט(היונדאי צריכה גם טופס כל טסט טופס תקינות בלמים כ-150 ש"ח),שמונה צמיגים(עלות של רביעיה לשני הרכבים הנ"ל הוא סביב ה1000 ש"ח).

שני מצברים(500 שקל למצבר).

וזה עוד לפני בלת"מים למינהם.

פורסם

המכוניות האלה מתקשות להמכר גם לא כשהן במצב תקין לגמרי. הערך של הרכב שלך הוא משקלו בברזל + יתרת אגרת הרישוי שתקבל אם תבטל את הרכב במשרד הרישוי ולרכב טטס בתוקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...