Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שנהג על גולף GTI דור 6 ו-7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא גם על דור 6 וגם על דור 7.

מעניין אותי לדעת כמה ההבדל מורגש בנסיעה מנהלתית כי על הנייר זה נראה משמעותי (מבחינת זמינות מומנט).

נתונים:

9a5474d526.png

(אין לי GTI, סתם מעניין אותי)

9a5474d526.png

They are trying to ban me...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין הבדל מהותי, ואם כבר נהניתי יותר ב- 6. אבל אולי זה רק אני. קובי כותב לך מפוזיציה של מי שמחזיק ב- 7; אני כותב מפוזיציה של מי שהחזיק 6 במשך 3 שנים, ולקח נסיעת מבחן על ה- 7 ביחד עם עוד חבר פורום. בא נגיד שבתקציב הזה, בגדול, הייתי מעדיף רכבים אחרים. כמובן שאם אתה מחפש ידני אז אין הרבה בחירה אחרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השבע הרבה יותר טובה מהשש מבחינת הנאה. המנוע דווקא פחות הלהיב, חסר סאונד ולא הרגשתי איזו התגלות רצינית מבחינת כוח, די דומה לאלו שלפניו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

והנה רועי מדבר מפוזיציה של בעל דור 5 שבכלל הזמין קיה ענקית ;-) לכל אחד יש טעמים משלו, רק אחרי שתנהג בעצמך תוכל להחליט.

פורסם

זה נכון, אבל הגולף היא מכונית ספורטיבית הרבה יותר טובה מכל דבר אחר שאפשר לקנות בכסף הזה (למעט ההיצע הדו מושבי מיפן, לפחות). כמובן שאם השיקולים הם אחרים ונוגעים למולטימדיה, אבזור ונראות אז לגולף קצת קשה לתת פייט ;)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני אישית לא נפלתי מהיכולות של ה7. חיצונית היא יותר יפה מה6 בעיניי אך בפנים המושבים של הדור השישי עולים בכמה רמות מזו של החדשה.

לגבי יכולות מנוע קשה להשוות כי ה6 שהיתה לי וה6 הנוכחית מחוזקות לעומת נסיעה על 7 מקורית.

בגדול המחיר לא מצדיק את הרכב.

Got To love It

פורסם

הבלמים והשלדה משמעותית יותר טובים ב7. היתר דומה.

פורסם

להפך, לא עניין של נשיכה אלא יותר רגש בדוושה.

פורסם

נכון, זה בגלל התגבור.

בפועל מדובר על אותו הסטאפ של הקאליפר והדיסק.

החדשה גם מרגישה בפנים יותר מפוארת (למרות שלא התחברתי להקונסולה המרכזית והצורה המעוגלת למטה).

Got To love It

פורסם

+1000 למה ששלומי אמר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה נכון, אבל הגולף היא מכונית ספורטיבית הרבה יותר טובה מכל דבר אחר שאפשר לקנות בכסף הזה (למעט ההיצע הדו מושבי מיפן, לפחות). כמובן שאם השיקולים הם אחרים ונוגעים למולטימדיה, אבזור ונראות אז לגולף קצת קשה לתת פייט ;)

היא לא יותר טובה מהתלתן. בספק אם היא יותר טובה מ120. למה היא יותר טובה מהקופרה? בכמה היא יותר טובה מהאוקטביה?

• תוכן חדש...