Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק אם יש סיכוי שיש לך ביחידת הראש הזו יציאת MOST - אני יודע שבטוארג יש יכול להיות שיש היום גם ברכבים אחרים בקונצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאמרתי לך היום,הכי פשוט זה לשים מגבר עם high level במקום להתחיל להסתבך עם כל מיני מנחתים/פרוססורים וכדומה.

לצערי לפי מה שאני רואה לאלפיין אין יציאות כאלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חפרתי קצת. רשום שם שלסדרה V של אלפיין הכניסות מתאימות גם להיי וגם לרגיל דרך אותם מחברי RCA. גם במנואל רשום "במקרה של שימוש בהיי.. )". תודה.

פורסם

MOST מאפשר כניסה\יציאה אופטית למערכת השמע

העלות היא באזור 250-300 דולר בחו"ל עבור ממשק למגבר 4 ערוצים.

ישנה שיטה אוניברסלית וזולה לעקוף את המערכת המקורית.

התקנה של אקולייזר עם כניסות "היילבל" כקדם מגבר.

אני ממליץ על Clarion EQS755 הדגם החדש והמשודרג של ה 746 הותיק והטוב.

הוא מגיע עם מנחת 2 ערוצים מובנה ,שאליו אתה מחבר את יציאות הרמקולים FRONT במערכת.

ההמלצה שלי היא להתקין אותו במגירה שנימצאת מאחורי ידית ההילוכים.

ניתן להשיג אותו באזור 60 דולר בחו"ל.

אתה מקבל 3 יציאות למגברים

עם שליטה על FADER משמע עם האיזון קדימה\אחורה

שליטה על ווליום של הסאב ושליטה עם ווליום כללי.

כמובן שגם אקולייזר 7 ערוצים שיעזור לך להתאים את הסאונד כרצונך.

המכשיר גם משמש כליין דרייבר עם מתח יציאה עד 8V דבר חשוב

כאשר מדובר במערכת מקורית עם מתח כניסה מאוד נמוך ברוב המקרים.

אתה מקבל גם כניסת AUX אחורית RCA או כניסת AUX קדמית 3.5 ממ להתקנים ניידים

כך שאתה יכול לחלוטין לעקוף את המערכת המקורית עם נגן חיצוני

כולל גיינים לכניסת ה AUX.

יש אפילו קרוס בסיסי ליציאת הסאב 60\90 הרץ במידה וצריך.

-------------

תקנה קיט למגבר בחו"ל זה בדרך כלל יותר זול

עם חיווט RCA נוסף ,אני ממליץ על ציוד של סטינגר סידרה 6000 ומעלה.

אני לא ממליץ על שימוש בכניסות ההיילבל של המגבר ברוב המקרים.

פורסם

אבל כמו שאני מבין, הבחור רוצה היי לבל. אני בספק גדול שהוא יקשיב להמלצות אחרות.

הדרך הכי קשה היא דרך התעויות של עצמו. מה שנקרא "דרך הרגליים"

רובינו עברנו את השלב הזה והבנו שאין דרך קצרה והכל צריך לעשות כמו שצריך ולא לנסות לקצר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הבחור ממש לא "רוצה" היי לבל אלא חמישה ערוצים עם שליטה בסאב. הפתרון עם האקוליזר כבר נדון ואפילו המלצתי למישהו על זה פעם. קיבלתי תגובות שזה פוגע בצליל. הייתה לי גולף 6 ושם פשוט החלפתי HU ל- JVC והכל היה סבבה. אהבתי את הסאונד. עכשיו, בגולף 7, בגלל HU, שהחלפתו תגרור ויתור על פונקציות ברכב (פונקציות שקשורות לאורות, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, לחץ אויר בצמיגים) אני מנסה לעבוד עם היי לבל. ניסיתי מעבד פשוט, DQ-61, של AudioControl עם AcuBass, TC, אקולייזר, גיינים בכניסה וביציאה - מכל טוב. מה יצא? סאונד ח^א. אז הזמנתי את האלפיין V9 ואוסיף לזה את האקוליזר שהמליץ כאן המלך ואולי פשוט אוסיף מנחתים טובים.

פורסם

אשמח אם תוכל לעלות רשמים בהמשך, גם אני עם פולו חדשה שמגיעה בקרוב ואני מחפש את הפתרון הטוב ביותר.

דרך אגב מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל מגבר (אלפיין V9 לדוג') שעולה 400 דולר בחול עולה 4000 שקל בארץ?

פורסם

לא תשובה שמספקת. אני לא בא לתקוף אותך. הכל טוב

אבל! אתה החלפת לא רת AUDIOCONTROL, גם HU. לכן התשובה שבעייה בפרוצסור כזה או אחר לא ממש נכונה. הבעייה תמיד מתחילה מהראש.

בנוסף, אני לא ממש מכיר את AUDIOCONTROL הזה ספציפית,אבל הייה לי XS4 שלהם ויש לי גם מגבר. חיתוכים בכולם נעשים עם מודולים. לכן זו יכולה להיות סיבה נוספת לצליל כזה או אחר. יש להם מוצרים מצויינים,מעצבן זה המודולים שאפשר גם לבנות אותם לבד. אבל צריך לדעת לעבוד איתם.

פורסם

יש לי ברכב מגברים מאותה סדרה של האלפיין, לא חושב שתתאכזב.

אני מבסוט עליהם מאוד, אבל במידה ואין לך רכיבים אחרים לחיתוכים הקרוסים של האלפיין לא שיא הגמישים.

פורסם

mefisto - לא הבנתי את תשובתך. ברכב הקודם השתמשתי ב- HU של JVC עם 3 יציאות למגבר, רמקולים מקוריים, מגבר 5 ערוצים וסאב. את המגבר והסאב העברתי לרכב החדש ובכדי להתאים אותם ל- HU המקורי הוספתי את הפרוססור. המגבר והסאב שהייתי מרוצה מהם קודם הוציאו עכשיו צליל אחר שאני ממש לא אוהב. יכול להיות שה- HU המקורי דפוק, יכול להיות שהפרוססור. לפני הרכבת הפרוססור-מגבר, ה- HU המקורי נשמע בסדר.

בכל מקרה: מגבר אלפיין חדש עם כניסות היי-לבל ורמוט שליטה לסאב יגיע באמצע דצמבר ויחד איתו האיקולייזר של קלריון. אני אעדכן.

פורסם

השווה של דברים צריבה לניות על אותו ציוד.

לכן השפעה על צליל יכולה ליות מכמה וכמה סיבות. כמו כן, גם סיבה פסיכולוגית,ז"א שאתה מצפה למשהו.

לדוגמה כאשר אומרים במפגש איזה רכבים יש לך,זה משפיע על דעתם של אנשים.

יכולה ליות התקנה פחוט טובה. כמו שאמרתי, השווה עושים אחד מול השני .

פורסם

טוב חברה, נשברתי. השקעתי עוד אלפייה בפרוססור אודיסון ביט 10 יד שנייה. החלפתי את הפרוססור של Audiocontrol ועכשיו אני שומע ברמקולים הקדמיים והסאב. אני צריך לעבור סשן כיוונים עם תוכנה על מחשב נייד ולפתוח את היציאות לרמקולים האחוריים בפרוססור. האמת - הסאונד כבר יותר טוב. הבאס מהודק ופאנצ'י, ולא נפוח מצד אחד וחסר מצד שני כמו שהיה קודם למרות שעות של נסיונות כיוון באיקולייזר שמובנה ב- Audiocontrol (וגם ה- Acubass).

אעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...