Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברים אז אני מתכוון לבצע הזמנה של המתאם כבר בשבוע הבא מהאיביי, עכשיו אני צריך ממכם המלצות לדאבל דין יד שנייה בשביל לנסות להוריד לי קצת בעלויות, נקווה למצוא מכשיר במצב חדש ובמחיר טוב

פתוח להצעות ושוב תודה על התגובות והעזרה

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא מענין אותך כל ענין "המולטימדיה" אז אולי זאת יכולה להיות אפשרות רלוונטית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584126-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8-FH-X720BT

עם כן חשוב לך "הערך המוסף", אז מה בדיוק אתה מחפש? ומה המקסימום שאתה מוכן לשלם?

פורסם

לא כל כך קריטי לי העניין של המולטימדיה זה לא שאני הולך לראות קליפים וכאלה, אז ככה שזה נראה אופציה טובה.

חשוב שיהיה בלוטוס ובעיקר להתמקד בעניין של הסאונד שיהיה כמה שיותר מתקדם מהבחינה הזו.

מבחינת תקציב זה פחות או יותר הכיוון 600-700

פורסם

אני לא חושב שהוא מציע משהו מיוחד בענין הסאונד מעבר למה שקיים במערכת 1DIN בסיסית של פיוניר כמו ה-DEH-4750BT (שנמכרת סביב 540 ש"ח בארץ), רק שהוא כמובן מגיע במארז של 2DIN.

תוכל למצוא את המפרט שלו פה וגם חוברת הפעלה לניתוח אפשרויות ההפעלה והכיוון.

מכשיר המולטימדיה הבסיסי המומלץ של פיוניר הוא ה-AVH-X2750BT (שעולה כחדש כ-1400 ש"ח),

והוא כבר כולל כיוונים קצת יותר מתקדמים.

ורק לציין שהמכשירים של 2016 מתחילים לצאת לאט לאט בחו"ל.

פורסם

אוקיי אז ננסה להיות קצת יותר ממוקדים. אני מעוניין במערכת 2 DIN 1) DIN לטעמי רק יכער לי את האוטו) לא מחייב שיהיה מולטימדיה והכי חשוב לי לשים דגש לפונקציונאליות מבחינת יכולות הסאונד שהוא מספק. ואם כבר מדברים על זה אני ישמח לקבל הסברים קצרים על המושגים הרלוונטיים כמו למשל טיים קורקשן וכו.. שאני בעצמי גם ידע מה לחפש

פורסם

הבנתי שאתה מעונין במכשיר 2DIN, ההשוואה שעשיתי למכשיר 1DIN היתה ברמת הפונקציות.

בתקציב שציינת אני לא רואה הרבה אפשרויות אחרות, גם מיד2.

מערכות המולטימדיה של פיוניר החל מסדרה AVH 27XX מציעות כיוונים מתקדמים של קרוס אקטיבי, תיקוני זמן ואיקוולייזר רחב יותר.

בסדרת ה-FH, לא חושב שיש מכשיר מתקדם עד כדי כך וזה מסתכם, לפחות במכשיר שהוזכר בקרוס LPF ו-HPF בסיסי עבור הפרדה בין סאב לרמקולים, ואיקוולייזר בסיסי יחסית (5 ערוצים גרפי).

בתצורה דומה לסדרת ה-FH, אבל כנראה הרחק מהתקציב מצאתי למשל את האלפיין CDE-W296BT, שמציע את כל האפשרויות המתקדמות. לא יודע אם נמכר בארץ בכלל ובאיזו עלות.

פורסם

תום המון תודה על התגובות, אם זה המצב בוא נאמר שאני מוכן לעשות מאמץ להשיג מכשיר מתקדם שסוף סוף ייתן לי תמורה להשקעה שעשיתי בעבר בכל מה שקשור למערכת כי כמו שציינתי אף פעם לא באמת נהנתי מהסאונד, אז ככה שאני מוכן להשקיע על מכשיר פיוניר מהסדרה avh 27xx שציינת, לכמה אני מגיע והאם אתה מכיר מכשיר כזה יד שנייה ?

פורסם

טרם ראיתי כאלו למכירה כיד שניה.

לגבי המחיר, ציינתי בהודעה #19 את המחיר כפי שהוא מופיע באתר זאפ.

לא יודע כמה סבלנות יש לחכות לדור החדש (ספרה שניה 8 ), שממה שראיתי כולל גם יכולת לנגן קבצי FLAC ו-MKV.

פורסם

לדעתי תחסוך עוד קצת ותביא משהו ברמה גבוהה שלא תתעסק בזה,אתה תתחיל בקניית רדיו פשוט ואז רוב הסיכויים שתתחיל להרגיש שאתה רוצה עוד...(זה לגיטימי)

אחר כך משם לעלות ברמה זה יהיה באמת כרוך בהשקעה של רדיו איכותי.

Hu זה המקור ואם כבר אתה מחשיב את עצמך לחובב אודיו,עדיף לך להשקיע פעם אחת ולא לזרוק כספים ולהתעסק במכירות בעתיד.

שיהיה בהצלחה :)

Scan Speak

פורסם

אני גם חשבתי ככה ולכן אמרתי שאני כן מוכן לעשות מאמץ ולרכוש מכשיר מדגם avh-27xx כמו שציינו פה, אבל בכל זאת אני מתכוון לרכוש מכשיר יד שנייה להוזיל לי קצת בעלויות.

יש עוד דגמים שלדעתכם מספקים כיוונים מתקדמים כך שיחס עלות מול תועלת הוא יחסית משתלם? אשמח לשמוע המלצות נוספות

פורסם

בסביבות ה1000 שקל עבור מכשיר מיד שנייה

בינתיים האופציות פחות או יותר שראיתי זה:

Kenwood ddx4028bt

pioneer AVH-P 6850

pioneer AVH-P8400BH

מה אומרים? אפשר הסבר קצת יתרונות חסרונות של כל אחד מהם

פורסם (נערך)

במבט חטוף על המפרטים שלהם -

קנווד - מכשיר פשוט מ-2010. אין אפשרות של תיקוני זמן. שאר הפונקציות בסיסיות למדי. 2 זוגות יציאות למגבר בלבד (למרות שבסטאפ הנוכחי שלך זה מספיק) מופיע כרגע בזאפ מתצוגה ב-1040 ש"ח.

פיוניר 6850 - מכשיר מ-2006. מצריך מודול חיצוני עבור BT. ללא תיקוני זמן ובעל פונקציות כיוון בסיסיות. אבל איכותי בבסיסו.

פיוניר 8400 - מכשיר אמריקאי מ-2012 (כלומר לא בטוח תומך ברדיו ישראלי, אם כי יש איך לעקוף את הבעיה). מכשיר מתקדם יחסית, אבל עדין כולל "רק" איקוולייזר 8 ערוצים גרפי, קרוס H/LPF בסיסי ופונקציית תיקוני זמן בסיסית (Sonic Center Control - דומה בתפעולה לפונקציית באלאנס).

דומה יחסית לאחרון, אבל מסך קטן יותר ומתאים לאזורנו -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577742-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זה האפשרויות שמצאתי נכון לעכשיו, אז מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

תום לפי מה שאני מבין ממך האופציה הכי טובה היא אפילו ללכת על ה pioneer avh-x2750bt חדש במידה ואני ישיג אותו בסביבות ה1000 ש"ח. הוא הכי מתקדם מכל מה שהצעתי פה?

פורסם (נערך)

חברים כמה עדכונים אחרי בירורים ביד 2:

kenwood ddx42bt

kenwood ddx4025bt

pioneer avhx2750bt (חדשה לגמרי)

pioneer avh275bt (חדשה לגמרי)

ועדיין קיימת האופציה של הpioneer AVH-P8400BH אם היא עדיפה על פני האחרים

מה לדעתכם תהיה הבחירה הנכונה עבורי?