Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. הי, שבאתי עם מורל טמפו 5 למישהו שיתקין, הוא שאל אותי אם אני שומע מוזיקה קלאסית.. אמר שהם ווקלים, ופחות יתאימו לסגנון טראנס וצ'ילאווט.

הוא המליץ על kicker.

האם באמת חברת רמקולים א תתאים יותר לסגנון x מאשר חברה ב?

2. הבאתי לו שיתקין גם את הרדיו הזה

http://he.aliexpress.com/item/New-12V-Car-Stereo-FM-Radio-MP3-Audio-Player-Support-Bluetooth-Phone-with-USB-SD-MMC/32216822376.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb201527_4,searchweb201560_9

אמר שזה קקה, שזה לא ינצל בכלל את הטמפו, ושאשמע בהם גרוע, שחבל על הכסף.

אמר שהרדיו הזה 8 W והטמפו 40W rms.

פה כתוב שהם 100W:

http://www.morelhifi.com/wp-content/uploads/2012/04/Tempo-2-way.pdf

הוא המליץ על רדיו פיוניר. האם באמת אשמע טוב יותר עם פיוניר?

חשוב לי לציין, שאני לא מחפש להגיע לניצול מקסימלי. חשוב לי יותר האיכות, לא הכמות.

כרגע אני עם הרדיו הפשוט והטמפו, ונשמע לי בסדר..

תודה

עריכה אחרונה על ידי hardgore
פורסם

בהחלט כן, יש רמקולים שיתאימו יותר לסגנון מוזיקה X

במקרה שלך המתקין חצי דובר אמת, המורל באמת די ווקאליים ובעלי טוויטר "רך" אבל בכל מצב הייתי מעדיף קומפוננט מורל טמפו על פני קומפוננט של קיקר.

בהתקנה יחסית פשוטה ואני מרשה לעצמי לשער שגם לא בתקציב גבוה אני מניח שתהנה מהמורל גם בסגנונות מוסיקה שעל הנייר הוא פחות מצטיין בהם.

הרדיו דיסק שהצגת באמת לא משהו וזאת בלשון המעטה, אני מניח שרדיו דיסק של פיוניר (תלוי בדגם) יעשה עבודה טובה יותר על המורל.

בכל מקרה, לניצול טוב יותר של הרמקולים כדאי ורצוי להתקין מגבר, וזאת לאו דווקא בגלל העוצמה אלא להיפך - בגלל האיכות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם חשובה לך האיכות, אז עדיף שתשקיע במערכת נורמלית ולא בצעצוע סיני שיתקלקל אחרי שבועיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתנאל, אתה אומר דברים מעניינים מאוד. תוכל בבקשה לציין אפילו בכמה מילים - שמות של כמה חברות והתחום שהן "מצטיינות / מתמחות" בו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בוודאי,

פוקאל- מצטיין בגא'ז, מהתאים גם למוסיקה אלקטרונית בזכות הטוויטר ה"חד", אבל לא רק.

מורל, דיינאודיו- מעולים בתחום הוואקלי.

הרץ- מידבאס פאנצ'י, מתאים מאוד למוסיקה אלקטרונית.

זה אמירות כוללניות מאוד, בסופו של דבר מערכת שמכוונת כמו שצריך תשמע טוב בכל סוגי המוסיקה. אחרי שכוונת כמו שצריך מגיע עניין הטעם האישי.

זה לא אומר שרמקול של מורל לא "מסוגל" לנגן מוזיקה אלקטרונית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הרבה יותר טוב ממה שרכשת.

כמובן שזה הדגם הכי בסיסי של פיונייר עם USB ובלוטות', אבל אם אין לך כוונה להשתדרג מבחינת מגברים או שאתה לא צריך מערכת שקוראת פורמט FLAC, זה יספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
איך הרדיו הזה? חשוב לי רק usb ודיבורית בלוטוס.

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=15290

ולא הבנתי למה צריך מגבר? מגבר הרי מגביר את הסאונד. ואני לא צריך עוצמה.. במה עוד זה מועיל?

מגבר לא רק מגביר את העוצמה, הוא גם מעלה את סף העיוות, שולט טוב יותר ברמקול ומנצל אותו בכל טווח העוצמה.

למעשה גם ברדיו דיסק שלך שאתה מתכוון לחבר אליו את הרמקולים יש מגבר, רק שהוא קטן, חלש ולא מאוד איכותי.

תנסה לשמוע פעם מערכת בסיסית + עם מגבר שמכוונת כמו שצריך, אתה תשים לב לבד להבדל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני לא מכיר חנויות בארץ שמחזיקות מספר רכבי הדגמה עם סטים שונים.

בחלק מהחנויות יש סטנד שמחוברים אילו רמקולים שונים שניתן להתרשם מהם, אבל זה לא נותן אינדיקציה מדויקת לאיך זה ישמע ברכב, וספציפית ברכב שלך.

כדי לשמוע סטים שונים צריך לבוא לאחד ממפגשי הפורום ולבקש באדיבות לשמוע.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

FLAC עם בלוטות' זה מערכת כמו שאני רכשתי, DEH-X8750BT.

פורסם

לפי מה שאני מכיר, פלאק דרך BT משתלם רק עם הנגן (סלולי לצורך העניין) ויחידת הראש עובדים ניהם שבתקן APT-X.כל השאר המקרים יהיה אובדן איכות רציני בדרך...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הכוונה למערכת שקוראת FLAC ויש לה גם דיבורית בלוטות'.

אני שומע FLACים דרך דיסק און קי.

• תוכן חדש...