Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה דרך שאפשר להציל את עצמך במצב כזה אולי רק להתכופף לצד אבל צריך זמן לזה השאלה אם הגלגל פגע ישירות בגג או רק גילח את הגג והמשיך ?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאותי החריד במיוחד הוא העובדה שהם לא עשו שום דבר "לא בסדר" או משהו שתרם ולו במעט לתאונה הזו.

נסעו במהירות נורמלית ומותרת, חגרו חגורות, שמרו מרחק ועדיין נהרגו על הכביש.

זה פשוט שוב מוכיח כמה אנחנו קטנים.

פורסם
מה שאותי החריד במיוחד הוא העובדה שהם לא עשו שום דבר "לא בסדר" או משהו שתרם ולו במעט לתאונה הזו.

נסעו במהירות נורמלית ומותרת, חגרו חגורות, שמרו מרחק ועדיין נהרגו על הכביש.

זה פשוט שוב מוכיח כמה אנחנו קטנים.

אמת, אבל ענק!! את זה היה ניתן למנוע אם הגלגל היה מעוגן כמו שצריך.

קובי

:-)

פורסם
אבל לא מדובר פה על קיר שהוא דבר כבד ובלתי ניתן להזזה באמצעות רכב, אלא על גלגל שאם תסע עם רכב במהירות מסויימת, תוכל להזיז אותו במידה והוא במצב עומד כמו קיר.

מה לא מובן מהסרטון ש-RONKA העלה?

kreios - שוב, אני תוהה אם באמת היה להם מה לעשות או שזה "נפל" עליהם בפתאומיות. מאוד מסקרן, אבל אתה יודע - לעולם לא נדע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הגלגל עף עליהם מהנתיב הנגדי במהירות מטורפת, זה תרחיש שאתה אפילו לא לוקח בחשבון בזמן נהיגה.

אני בספק אם גם הנהג המיומן ביותר יכל להתחמק מדבר כזה.

מה שעוד יותר מטריף אותי זה שהנהג נפצע קל-בינוני, משמע מספיק שזאת שישבה מאחורה

הייתה יושבת מאחורי הנהג ולא מאחורי הנוסע, היא הייתה ניצלת.

כביכול החלטה כזאת רגעית ושולית יכולה לקבוע את ההבדל בין חיים ומוות.

פורסם

לא בטוח שזה רלוונטי למקרה הספציפי,

אבל היו לא מעט מחקרים שהראו שבזמן תאונה האינסטינקט הבסיסי והבלתי נשלט של הנהג היא להרחיק את הסכנה מעצמו.

לכן, סטטיסטית, בתאונות חזית בהן שני אנשים יושבים מקדימה, לנוסע סיכוי גבוהה יותר לפגיעות.

אם היה לנהג הרכב הנפגע שבריר שניה להגיב, בהחלט יכול להיות שזה גם המקרה גם כאן.

בקיצור, המלצה שלי להפוכונדרים שבינינו, שבו מאחורי הנהג.

יום טוב גם לך

פורסם

דברים כאלו גורמים לך לתהות כל הזמן, יש סרטון ממצלמת דשבורד ברוסיה שהנהג או הנוסע מקבל איזו שהיא אבן שעפה מהכביש ישירות לשמש ונהרג במקום, באמת גורם לך להרגיש הכי קטן בעולם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
למה כוונתך?

לנמק למה היה אפשר למנוע את המצב שגלגל מתנתק ממשאית בזמן נסיעה...? :shock:

הוא סתם עושה משחק מילים לדעתי.

אתה פשוט צודק קריוס . החלטה כל כך כך רגעית ולא חשובה שעושה את ההבדל הגדול בין חיים למוות.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כנראה שלעולם לא נגיע ל-100 אחוזי בטיחות בכביש. פשוט לא יקרה.

אני מדבר על זה מדי פעם בהדרכות שאני מעביר.

זה פשוט המחיר שאנחנו משלמים וככל הנראה נשלם על ההתניידות שלנו במכוניות פרטיות, יש לנו הרבה מה לעשות כדי לשפר את הסיכויים לשרוד. אבל ל-100 אחוזים לא נגיע.

קחו למשל את הקצה של השפיץ במירוצי המכוניות - בפורמולה 1 נוהגים הנהגים הטובים ביותר בעולם (חוץ מעיתונאי הרכב הישראלים, שהכסף הגדול בתחום העיתונות סינוור אותם...), הם יושבים במכונות בטוחות להפליא, על מסלולים עם המון מקדמי בטיחות ועדיין, יש שם תאונות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אגב פורמולה 1,למי שזוכר - מקרה דומה מאוד בו השתחרר קפיץ מאחת המכוניות, פגע בפליפה מאסה וגרם לו (למרות הקסדה שחבש) לשבר בגולגולת בעקבותיו היה בסכנת חיים ממשית.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הגלגל עף עליהם מהנתיב הנגדי במהירות מטורפת, זה תרחיש שאתה אפילו לא לוקח בחשבון בזמן נהיגה.

אני בספק אם גם הנהג המיומן ביותר יכל להתחמק מדבר כזה.

מה שעוד יותר מטריף אותי זה שהנהג נפצע קל-בינוני, משמע מספיק שזאת שישבה מאחורה

הייתה יושבת מאחורי הנהג ולא מאחורי הנוסע, היא הייתה ניצלת.

כביכול החלטה כזאת רגעית ושולית יכולה לקבוע את ההבדל בין חיים ומוות.

ואם הגלגל היה פוגע בצד הנהג? היו אומרים שמזל שהיא לא ישבה מאחוריו? השאלה היא אם יש מה לעשות כשעצם כבד עף על הרכב בזמן נסיעה מהירה. לא יודע מה הייתי עושה במקרה כזה. בלימה חזקה, סטייה מהנתיב, לשחרר חגורת בטיחות? כל האופציות רעות.

• תוכן חדש...