Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נסעתי בעיר נהריה לאט והתקרבתי למעבר חציה ובזמן שעברתי את המעבר חציה ירדה הולכת רגל אני ממשיך ולאחר 5 דקות בערך 2 קילומטר עצרה אותי שוטרת וטוענת שלא נתתי זכות קדימה ונתנה לי דוח של 500 שקל ו4 נקודות אני לא עשיתי שום עבירה ב4 שנים האחרונות שלי

ושוב לא עשיתי עברה ההולכת רגל לא ירדה לפניי שהגעתי למעבר מה אפשר לעשות להישפט או לכתוב מכתב? יש לציין שהשוטרת הייתה לבדה

פורסם

(א1) נוהג רכב המתקרב למעבר חצייה, יאט את רכבו אם הולך רגל עומד על המדרכה בסמוך למעבר החצייה ואם ניכר שבכוונתו של הולך הרגל לחצות את הכביש, ייתן לו זכות קדימה.

כלומר צריכים להתקיים שני התנאים, כדי שתצטרך לעצור ולתת לו לחצות את הכביש.

אולי יעלה כבודו את הדו"ח לכאן נקרא את מה שכתבה השוטרת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט.

כשאתה כותב הודעה מהירה [בתחתית העמוד, מבלי להיכנס לתגובות], בצד השמאלי העליון יש סימן מרובע של תמונה [סמן שלישי משמאל]. לחיצה עליו תפתח תיבה שבה תוכל לעלות תמונה מהמחשב שלך או מאתר אינטרנט.

כך זה נראה במסך שלך:

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ד"א, לפי התקנה הנ"ל נהג חייב לתת זכות קדימה להולך רגל גם במעבר חציה מרומזר, כשלנהג יש ירוק ולהולך הרגל יש אדום.

כמעט

מעבר חציה הוא הוא סימון על הכביש המהווה תמרור מספרו 811, ישנו גם תמרור המוצב על עמוד המסמן את מיקומו של מעבר החציה על הכביש סימונו 306

וישנה תקנה 22 המקנה לרמזור עדיפות על הוראת כל תמרור

(ב) האותות הניתנים על ידי רמזור, למעט אור צהוב מהבהב, יהיו עדיפים על כל תמרור הקובע מתן זכות קדימה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שסבתא שלי הייתה אומרת "ALMOST DOESN'T COUNT".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...