Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עוד כמה ימים אני קונה את האוטו הראשון שלי וכמובן שאני רוצה להתקין בו

מערכת נחמדה שתפיק צלילים איכותיים וסאונד נקי וחזק רציתי לדעת

על איזה דגמים אתם הכי ממליצים ?

4 רמקולים(יחליפו את אלו שנמצאים בדלתות ואולי עוד 2 על המגש האחורי)

מגבר

וסאב

התקציב הוא סביבות ה3K - 3.5K

פורסם

לא מבין גדול, אבל בתקציב כזה בערך כמו שהיה לי, עדיף שתקנה קומפוננט איכותי כמה שאפשר לרמקולים הקדמיים, מגבר ארבעה ערוצים עם אופציה לגישור לסאב, וסאב לנמוכים. אין צורך ברמקולים למגש שאני מניח שהם יהיו 6x9,כיוון והם על מנת לכסות את הבאס ויש לך סאב אז מיותר.

לגבי רכיבים תלוי מה אתה שומע, הוותיקים יותר בפורום יוכלו לתת לך חברות ע״פ סגנון השמיעה שלך אני מניח. אבל המלצה אישית, לא להסתפק באיזה מותג מדבקה סיני שאין לו אמא ואבא, עדיף להשקיע את העוד 400₪ ולקבל משהו נורמלי.

. . . Coming Soon

פורסם

רצוי שתרשום גם איזה רכב יש לך,

כי יש הבדל בין המרחב שיש במרצדס סמארט לבין שברולט מאליבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המלצה מבית תהיה ללכת על סטאפ של arc audio תביט בדביק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יונדאי גטס 2004

ויעני אתם אומרים שכדאי 2 קומפוננט לקדימה ורמקולים רגילים לאחורה ? או 4 קומפוננט ?

מה אתם אומרים על סט פיוניר ?

והמוזיקה העיקרית שאני שומע היא ראפ\היפ הופ\שחורה

פורסם

קומפוננט שני חלקים לקדימה, סאב מאחורה, מגבר ארבע ערוצים, שלום שלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לנוספורס - אם התקציב שלו לא כולל התקנה אולי ARC יתאים לו, אבל אם הוא צריך הרכבה במחיר הזה הוא יכול ללכת על משהו בסגנון של מורל טמפו אולטרא + מגבר 4 ערוצים כמו JBL 1004 + סאב כלשהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

קומפוננט זה שני וופרים טוויטרים וקרוסים(בד"כ) ורמקול שאתה מתכוון אליו זה רמקול קוואקסלי- שבו הוופר והטוויטר נמצאים יחד. עדיף קומפוננט.

אין צורך לקחת רמקולים נוספים לדלתות האחוריות, סמוך עליי יש לי גטס ואני עם סט קדמי בלבד ומרוצה מאוד !

תעיין בחיפוש על הרכבת מערכות ליונדאי גטס, תקרא ותעיין יש לא מעט שרשורים על מערכות שמע לגטס.

תוכל לראות מה אנשים לקחו, מה הומלץ להם, ותחזור לפה עם שאלות.

עריכה אחרונה על ידי TheOne

. . . Coming Soon

פורסם

אז ככה אחרי חיפוש לא שמתי לב להמלצות לקומפוננט וסאב

ראיתי את ההמלצות למגבר JBL 1004

יש מצב להמלצות לקומפוננטים סאב ורדיו דיסק בבקשה ?

פורסם

התקציב שלך גם צריך לכלול מערכת או שזה בנפרד?

פורסם

מגבר - JBL 1004

קומפוננטים - Morel Tempo 6 - שתי יחידות

רדיו דיסק - ?

סאב - ?

המלצות לרדיו דיסק וסאב מתאים ?

מערכת שהצליל שלה יהיה נקי איכותי עם באסים טובים

תקציב שנוצל - 2314

תקציב נותר לניצול - 1686(כולל הרכבה)

סורי על ההודעות המרובות אני לא יודע איך לערוך פה ...

פורסם (נערך)

סט אחד של מורל טמפו אולטרה (או כל מקבילה אחרת) - 700-800 ש"ח.

מגבר - ספק שתמצא את ה-JBL המדובר, גם אם הוא מופיע בזאפ. תעשה חיפוש למגברים אחרים בתקציב, שמספר מהם עלו לאחרונה.

ר"ד - מרמת הפיוניר DEH-4750BT (וכמובן עוד חברות כמו קנווד, אלפיין קלריון וכו') ומעלה - 550 ש"ח צפונה.

סאב - התאמה למגבר הנבחר פלוס לפי מה שנשאר בתקציב פלוס מה שנשמע טוב (אחרי התקנת המגבר אפשר יהיה לבדוק מספר אפשרויות).

הודעות ניתנות לעריכה במסגרת חצי שעה מהפרסום המקורי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
סט אחד של מורל טמפו אולטרה (או כל מקבילה אחרת) - 700-800 ש"ח.

מגבר - ספק שתמצא את ה-JBL המדובר, גם אם הוא מופיע בזאפ. תעשה חיפוש למגברים אחרים בתקציב, שמספר מהם עלו לאחרונה.

ר"ד - מרמת הפיוניר DEH-4750BT (וכמובן עוד חברות כמו קנווד, אלפיין קלריון וכו') ומעלה - 550 ש"ח צפונה.

סאב - התאמה למגבר הנבחר פלוס לפי מה שנשאר בתקציב פלוס מה שנשמע טוב (אחרי התקנת המגבר אפשר יהיה לבדוק מספר אפשרויות).

הודעות ניתנות לעריכה במסגרת חצי שעה מהפרסום המקורי.

קומפוננטים - Morel Tempo Ultra 602

מגבר - Apline BBX-F1200

ר"ד -

DEH-4750BT

סאב -

Rockford Fosgate P3L-S12

איך ?

• תוכן חדש...