Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אשמח אם תוכלו לאשר אם המחיר הזה ריאלי להחלפת המסננים והעבודה, זה נראה קצת מוגזם בשביל 2 פילטרים לא? או שאני טועה בגלל שזה מוסך רשמי?

המון תודה

595658e9-b01d-4c51-bc85-f8ae013e7545.jpg

עריכה אחרונה על ידי danuzan
פורסם

אתה מודע שרואים את מספר הרכב ושמך הפרטי?

למוסך יש שעתון ועם מדובר בחלקים מקוריים אז יכול להיות מחיר כזה.

פעם הבאה תפתח youtube ותמצא מדריך או תבקש עזרה מהכנופיית הטיפולים השוטפים.

פורסם

אני חושב שזה מוגזם מאוד.

היית קונה את הפילטרים בחנות חלפים ומחליף לבד. לא חושב שהיה יוצא יותצר מ 150 ש"ח.

לא מכיר את הפיאט ספציפית, אבל החלפה של פילטר לא אמורה לקחת יותר מ 5 דקות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
פילטר אוויר לוקח 3 ברגים וחמש דקות החלפה, בכסף הזה תקנה לבד פילטר מאוד מאוד איכותי.

באיבו דווקא יש שישה ברגים.

עבודה באמת פשוטה. מחיר העבודה במוסך היא בגבול הטעם הטוב, אבל אם רק תרצה, ניתן להחליף את שני הפילטרים בפשטות.

אם תהיה מעוניין לבצע לבד, בהודעה הבאה אצרף תמונות והסבר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
היי, אשמח אם תוכלו לאשר אם המחיר הזה ריאלי להחלפת המסננים והעבודה, זה נראה קצת מוגזם בשביל 2 פילטרים לא? או שאני טועה בגלל שזה מוסך רשמי?

המון תודה

[ATTACH=CONFIG]438872[/ATTACH]

המחיר בהחלט הוגן עבור חלקים מקוריים+עבודה מקצועית ואיכותיית במוסך מורשה ולא איזה מוסך מדרכה.

תהנה מהרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
המחיר בהחלט הוגן עבור חלקים מקוריים+עבודה מקצועית ואיכותיית במוסך מורשה ולא איזה מוסך מדרכה.

תהנה מהרכב.

על איזה עבודה מקצועית ואיכותית אתה מדבר? בסה״כ החלפה של שני פילטרים מסכנים.

בכל מקרה לטעמי המחיר יקר.

פורסם

המון תודה

אתה צריך להיות מרוצה - קיבלת הנחה של 0.0991% , לך לגור זוג צעיר תהיה מאושר.

משהו נראה לי תמיד מסריח בתוכנה הזו במוסכים. יש לי כמה תדפיסים דומים ונראה שהמפעיל כותב את הסכום שבא לו (תמיד סכום עגול כלשהו), והתוכנה כבר מנסה לחלק את זה לשעות עבודה חלפים והנחה, ישראבלוף ???

• תוכן חדש...