Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלבר, אתם פשוט ביזיון!

עכשיו נזכרתם להתעורר?

פחחחח...

התעוררתם ?

אני לא מבין מה זה התגובות האלו.

כן. עכשיו הם התעוררו. עד עכשיו פות"ש טופל במקום מסויים, על ידי אנשים מסויימים.

עכשיו, כשיש סיכוי שהוא אולי יקבל יחס רציני, ואולי גם יפצו אותו, אתם מתחילים עם "עכשיו התעוררתם?"

גישה מאוד חד-מימדית לחיים.

כן, עכשיו אלבר כחברה מגלה שמתחיל כדור שלג, שהמוניטין שלה נפגע (תחסכו את התגובות המפגרות), ויותר מזה מתחילה להראות פעילות בפורום.

אני מצטער שזו קבלת הפנים הפבלובית שלכם.

אלבר - ברוכים הבאים לפורומים של קארספורום.

כמו שאתם רואים המקרה מעורר לא מעט אמוציות, והרבה תהיות על שיטות הפעולה שלכם, על חשבון הלקוחות.

נשמח כולנו ללמוד על המקרה מהצד שלכם, ובעיקר איך חברת אלבר רואה ומתייחסת ללקוחות שלה.

לא אגזים אם אומר שעשרות אלפי גולשים יצפו בזה.

מראש הייתי מוותר על המשפטים הגנריים של "חברתנו רואה בלקוח...אנו מאמינים ש....חרטנו על דגלנו...וכד' "

שוב,

ברוכים הבאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לא עברתי על כל הדפים, אבל

1. חבל שלא פירסמת תוך כדי תהליך והראתה להם את כוח הקהילה תוך כדי מומ.. הם נרתאים מאינטרנט, בעצם כולם. לא לפחד לעשות את זה, ולא ללכת לבד. מספיק אדם אחד שיגיע לסוכנות שלהם תוך כדי מה שעברת ויגיד את זה. זה יהדהד עד ההנהלה.

2. מקווה שלמדת עם 600 אלף קמ שלא קונים ממגרש רכב עם 100 אלף.. בן שנתיים, רכב שעבד קשה..

חבל על הכסף. למדת ושילמת גם על אחרים. אבל זה קטן אחלה שעור. ובטח גם הרוויחו מול המזדה החדשה פעמיים כי אתה שבוי שלהם.

לסיכום, אם אני חושב על זה? תכלס אתה אשם. אנשים קונים מסוכניות שנראות מאד הייטקיות ומיופיות בעץ וכורסאות בכאילו ןעם אנשי מכירות בחולצה לבנה אבל השכונה לא השתנתה מאחורה. מחפשים מאדם פרטי. ולבטח לוקחים לבדיקה. זה לא ארהב מדינת חוק. זה מזרח תיכון.

בהצלחה עם המזדה. מקווה שאתה נהנה הפעם.

נ.ב

מחשבה אחורה הייתי מוציא מעורך דין מכתב אישי ולא נגד החברה לאדם שמכר לך.. זה היה עוזר.. ומזיז

עריכה אחרונה על ידי Rון

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

משתתף בצערך,

רכשנו אני ואישתי לפני כחודש-חודשיים רכב (רנו פלואנס 1.6, 2010) מאלבר בבאר שבע.

לכל אורך הדרך (וגם שבוע לאחר המכירה) ליווה אותנו נציג מאוד נחמד בשם אלי אבוטבול.

כמובן שבדיקה עשינו ישר עם הרכישה, טיפלנו במוסך בדברים מינוריים וחזרנו לבדיקה חוזרת.

סה"כ אנחנו מאוד מרוצים, הכל בוצע בזמן ובמהרה.

כנראה שהנציג בסניף באשדוד עובד קצת "עקום" וחבל.

פורסם
אני לא מבין מה זה התגובות האלו.

כן. עכשיו הם התעוררו. עד עכשיו פות"ש טופל במקום מסויים, על ידי אנשים מסויימים.

עכשיו, כשיש סיכוי שהוא אולי יקבל יחס רציני, ואולי גם יפצו אותו, אתם מתחילים עם "עכשיו התעוררתם?"

גישה מאוד חד-מימדית לחיים.

כן, עכשיו אלבר כחברה מגלה שמתחיל כדור שלג, שהמוניטין שלה נפגע (תחסכו את התגובות המפגרות), ויותר מזה מתחילה להראות פעילות בפורום.

אני מצטער שזו קבלת הפנים הפבלובית שלכם.

אלבר - ברוכים הבאים לפורומים של קארספורום.

כמו שאתם רואים המקרה מעורר לא מעט אמוציות, והרבה תהיות על שיטות הפעולה שלכם, על חשבון הלקוחות.

נשמח כולנו ללמוד על המקרה מהצד שלכם, ובעיקר איך חברת אלבר רואה ומתייחסת ללקוחות שלה.

לא אגזים אם אומר שעשרות אלפי גולשים יצפו בזה.

מראש הייתי מוותר על המשפטים הגנריים של "חברתנו רואה בלקוח...אנו מאמינים ש....חרטנו על דגלנו...וכד' "

שוב,

ברוכים הבאים.

גישה מאוד אמיתית ולא מתחסדת לחיים. ממליץ לך לקרוא את השרשור מהתחלה ולקלוט שבשירות של חברת אלבר נפנפו את הלקוח ולא חזרו אליו. תפרו אותו עם רכב מלא בתקלות, הסתירו מידע על תאונה שהיתה ולקחו את הרכב בעסקת טרייד אין שבה מכרו רכב 0 ק״מ במחיר מלא.

תקרא לי נאיבי וצדקן, אבל אני מצפה מחברה להוגנות ולרמת שירות בסיסית, גם אם הוא לא פותח שרשור כאן וזה לא קרה. כשהם מרגישים שהשרשור מקבל חשיפה וגורם נזק הם מתעוררים.

אל תצפה לפיצוי מיוחד.

פורסם

אסף, תתבגר.

החיים הם לא שחור ולבן. פות"ש טופל עד היום באופן כושל על ידי כל הגורמים באלבר.

עכשיו נכנס לעלילה גורם חדש. בוא נקווה שפות"ש יטופל עכשיו בצורה שונה.

התגובה הפבלובית שלך לא מסייעת לכך, ולא תורמת לרצון של חברות נוספות להגיב כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור אחד שעובד במוסד ציבורי

אישית אני לא מתעלל במכוניות כי פשוט כואב לי להרוס אבל זה לא משליך על כל השאר והמבין יבין

כתיבה יפה אגב ומאירת עיניים,מקווה שתצא מרוצה בסופו של דבר :wink:

פורסם

חברת אלבר עדיין יכולה לגרום לכך שסוף הסיפור הזה יהיה יותר הוגן ( קשה לי להגיד טוב ). וזה יקרה אם הלקוח יקבל החזר בסכום ששווה להפרש בין מה שהוא שילם על הרכב החדש למחיר בו אותה חברת אלבר מוכרת רכב זהה מליסינג עם 0 ק"מ בעסקה רגילה, כאשר אין בתמונה לקוח שתקוע עם רכב משומש שלהם , דפוק בתאונה ופגום ( ומוסך שאמור לתקן את התקלה במסגרת האחריות מרים ידיים ).

אם זה יקרה, אפשר יהיה להבדיל בין חברת ליסינג גדולה, שאיכפת לה מהמוניטין שלה לבין מגרש סוחרים ללא אבא לאמא .

וגם להדגיש חשיבות הפורום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה חורה לי מאוד, אני רוצה לספר על מקרה דומה שקרה למכר שלי פה בקליפורניהץ

הבחור הינו עו"ד בתחום הנדל"ן וכך הכרנו, הייתה לו X5 שהושבתה בתאונה, הוא נכנס לאודי ומצא Q7 משומש, הרכב הגיע עם תעודת CERTIFIED, מה שאומר שהרכב עבר בדיקה מקיפה של 100 נקודות, ושהוא מגיע עם אחריות מהיצרן. Q7 בן שנתיים, מנוע 3.2, צבע שחור עם קצת פחות מ20K מיילים.

הוא הביא את הרכב, היה נראה ממש יפה, קיבל מחיר נוח וגם מימון נהדר של 50% מזומן והשאר ללא ריבית ב36 תשלומים.

אחרי שבועיים הוא אמר לי שיש איזו שריקה מוזרה בנסיעה, רעשי רוח, נסעתי איתו ברכב ובאמת, שריקה מתחתית הרכב בצד הנהג.

הוא לקח את הרכב ללקוח שלו שהוא מכונאי בשביל להבין מאיפה מגיע הרעש, הבחור בדק ומסתבר שהגומיות בדלת האחורית בצד הנהג הוחלפו ולא הורכבו כשורה, מבט מעמיק הראה שהדלת נצבע, הבחור החליט לבדור לעומק וגילה שכל הצד עבר צביעה, בדיקה בצד השני העלתה את אותם הממצאים, משהו הדליק נורה רצינית, לבעל הרכב יש דו"ח מהסוכנות שמראה שהרכב עבר בדירה מקיפה, מעולם לא היה מעורב בתאונה ומעולם לא עבר צבע, בדיקה עצמאית מצאה שהוחלפו 2 הדלתות בצד הנהג ושהצד השני עבר תיקון רציני, הוא חזר לחברה והם מצידם ביקשו שישאיר את הרכב ונתנו לו Q7 חליפי חדש לגמרי עם מנוע TDI, הוא אהב את הרכב החליפי מאוד כי היה מאובזר בכל פונקציה אפשרית, מפה לשם הם הבינו שהייתה פאדיחה רצינית, הוא הוזמן ואמרו לו שהרכב אכן עבר תאונה ומשהו שם לא כשורה, הוא ענה שזה מאוד עצוב ושיש לו מזל שהוא גילה את זה במקרה, אחרי משא ומתן די קצר החליטו לקחת ממנו את הרכב ולתת לו במקום Q7 TDI חדש לגמרי בתור פיצוי אם הוא חותם על ויתור תביעה.

שאלתי אותו למה הוא חתם כל כך מהר והוא השיב שלא בא לו להתעסק עם זה ושהפתרון מצא חן בעיניו.

השירות היה מעולה וללא טירטורים, ברגע שהגיע אליהם עם הבעיה מיד קיבל רכב חליפי והם דאגו לרדוף אחריו ולעדכן אותו בכל הפרטים.

זאת דוגמא לשירות טוב במדינה שבה בית המשפט לא עושה צחוק מהצרכן.

לפותח השרשור, אני מאחל לך שתדע רק טוב ושתהנה מהמאזדה, לגבי השיעור שלמדת, אני תמיד לומד עוד ועוד והתשובה שלי היא שבית ספר עולה כסף.

haters will hate

פורסם

לפותח השרשור מגיעה תודה והערכה על הזמן שהשקיע פה בכתיבה. כבר מהפוסט הראשון שלו ברור שהוא הבין את הטעויות והסיק מסקנות, ולכן צורמות לי התגובות שחוזרות ושופכות לו מלח על הפצעים וסופרות את הכסף שהפסיד. קצת רגישות...

לגופו של עניין ומעבר לכל מה שכבר נאמר כאן, אם נתקלים ברכב למכירה מחברה זו או אחרת ומוצג דו"ח בדיקה מלפני 3 חודשים, או כל אינדיקציה אחרת לכך שהרכב מסתובב שבועות ארוכים בין מגרשים (ומוסכים!) - זו נורת אזהרה מהבהבת. הרכבים הטובים נחטפים מהר והלימונים על פי רוב נשארים.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

שאלת תם: לא היה עדיף, לאחר כל התלאות שהסתיימו בגילוי הליקוי, לבצע את התיקון הדרוש ולהגיש תביעה נגד החברה בגין הוצאות הליקוי ועגמת הנפש?

פורסם

שני הסט שלי, אין דבר זה לא קונים מ X או Y.

פשוט קונים בצורה חכמה, לא לחוצה ובעיקר שקולה.

אפשר למצוא בכל חברה/סוחר עסקאות גרועות, האשמה היא בדרך כלל על שני הצדדים. המוכר שפעל ללא גילוי נאות והקונה שפעל בקלות דעת.

לי היה 2 ניסיונות מוצלחים עם חברות ליסינג, אחת מהם היא אלבר והשניה אוטוסנטר (הרץ).

מאחר ואלבר פנו לקונה דרך הפורום נראה שיש ניסיון ליישר את ההדורים. שווה לחכות לסוף הסיפור לפני שקופצים.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

זאת הטעות שלנו כצרכנים - ממשיכים לקנות למרות...

ובתוספת היעדר הרתעה מצד מערכת בתי משפט סלחנית, התפתח כאן גן עדן לשיטת המצליח .

ואלה ההבדלים בינינו לבין קליפורניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זאת הבעיה בכל חברות הליסינג, ולא משנה איזה רכב זה רכב שנסע 107 אלף בשנתיים אוטומטית צריך לפסול אפילו במחיר ממש זול!

• תוכן חדש...