Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני חונה בחנייה בעבודה מתחת לעץ דקל והפירות של העצים נפלו לי על הרכב והשאירו כתמים קשים על הרכב,

מישהו יודע איך לנקות? 50% מהכתמים נשארו לאחר ניקוי בקומפרסור

עריכה אחרונה על ידי Michaelpet
פורסם

מאוד תלוי אם הפירות חומציים ונשארו מספיק זמן על הרכב על מנת לצרוב את הצבע.

כך או כך, פלסטלינה תעזור מאוד למצב, ותקפיד למרוח שכבת הגנה (ווקס\אוטם צבע) על הרכב כדי למנוע את הכתמים האלה בעתיד.

פורסם (נערך)

שום אוטם לא ימנע צריבה של פירות חומציים.

במקרה ומה שמתואר כאן הוא מקרה של צריבה בלכה, אין מה לעשות בנדון.

תעלה תמונות, נוכל להגיד לך כמעט בוודאות אם זה רק לכלוך או מעבר לכך.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אוטם לא יצליח לעקב את הצריבה של הפרי? לדעתי הוא יספק הגנה מסויימת, בטוח שזה יותר טוב מלקבל את הפרי ישירות לצבע.

פורסם

חבר'ה העלתי את התמונות.

בנוסף הציעו לי לשים וקס- בטענה שזה ממיס את הצבע ולחכות 10 דקות. חבר אחר ייעץ לי עם ג'ילדה פשוט.

מה אתם אומרים?

rsz_20150909_115829.jpg

rsz_20150909_115838.jpg

rsz_120150909_115843.jpg

פורסם
חבר'ה העלתי את התמונות.

בנוסף הציעו לי לשים וקס- בטענה שזה ממיס את הצבע ולחכות 10 דקות. חבר אחר ייעץ לי עם ג'ילדה פשוט.

מה אתם אומרים?

ממיס את הצבע?? לא לעבור עם ווקס על הלכלוך כי אין טעם לשים הגנה על לכלוך,

אתה צרי שטיפה + פלסטלינה +אוטם צבע או ווקס לאחר כל הבלאגן.

אם הכתמים ישבו הרבה זמן ותחת השמש החמה שלנו על הפח שלך, יש סיכוי שזה ישאיר כתמים וסימנים צרובים בלכה.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי פוליש של no7 גס ועדין ובנוסף וקס כחול של טרטל.

השאלות שלי:

1) האם הרכב שלי מטאלי(נראה לי שכן)

2) האם הפולישים שיש לי יכולים לעזור לבעיה שיש לי? ואם כן איך מתבצע התהליך(מוכן לבדוק על שטח קטן ברכב ואז לפעול כך על כל הרכב אם זה יפעל).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לפני שאתה מטפל בחומרים שמקלפים שכבת צבע (דקה ככל שתהיה) נסה ממיסים חזקים החל באלכוהול, אם לא עוזר - בנזין לבן ואם לא עוזר אז חומר מסיר ציפורניים (אצטון). איזה חומר שלא יהיה, נסה קודם בפינה מוסתרת לוודא שלא נגרם נזק לצבע. אחרי שהסרת את הלכלוך עבור מיד עם ווקס להגנה על המקום שחשפת.

מהנסיון השלי עם שרף עצים - בנזין ממיס את זה מצויין.

פורסם

אפשר לנסות גם שמפו חזק כמו סיטרוס, אם הוא היה מספיק חזק כדי להוריד לכלוך שעמד לי על האוטו חודשיים (לא לשלשת ציפורים ולא כתמי צבע כאלה), אז אולי בדילול גבוה הוא יעשה את העבודה עם פרה וואש טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר'ה אין לי עניין בלקנות עכשיו חומרים חדשים שגם ככה יש לי את הפולישים שציינתי עם הוקס. האוטו הוא בן 10 כבר ואני עוד רגע מוכר אותו לא באמת אכפת לי להוריד לו עוד שכבת צבע.. האמת שאכפת לי רק להעלים את הכתמים האלה ושייראה כמו שהיה לפני הכתמים...

האם אוכל לעשות את זה לבד בבית או עדיף כבר לקחת למקצוענים ולשלם 300+ שקל?

פורסם

אין סיבה לשלם הרבה כסף - קנה בלוק פלסטלינה,החל מ-3$ לסיני באיביי או באיזור ה-100 שקל לחברה נורמלית בארץ, ותעביר על האיזורים.

כל הרכב לא צריך לקחת לך יותר מחצי שעה (וזה אם המצב ממש קשה).

לעוד הדרכות אתה יכול לחפש סירטוני הדרכה ביוטיוב (clay bar), סה"כ מאוד פשוט וקל.

• תוכן חדש...