Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד קצת תמונות. חדי העין, כלומר כל מי שממש לא עיוור, יוכל לצפות בקרניבל החדש.

20150907_133950 - Copy.jpg

20150907_134039 - Copy.jpg

20150907_143729 - Copy.jpg

20150907_151721 - Copy.jpg

20150907_151847 - Copy.jpg

20150907_173151.jpg

20150907_180955.jpg

20150907_225007.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד קצת תמונות, לרבות מטה יונדאי וקיאה.

20150907_173151.jpg

20150907_225007.jpg

20150907_225030.jpg

20150908_112412.jpg

20150908_163913.jpg

20150908_164114.jpg

20150908_175249.jpg

20150908_175845.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

די תמשיך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
האמת היא שיש ליונדאי מכוניות שממותגות ג'נסיס, ומרחוק הייתי בטוח לא פעם אחת שזה מרצדס. אבל עם סמל שמרחוק נראה כמו אסטון מרטין, אבל זה לא. זה יונדאי.

מילא,

נזכרתי עכשיו בדבר חביב נוסף,

במחזור שלנו היינו עם מדינות ערב, לרבות כאלה שלא מקיימות איתנו יחסים. המפגש איתם היה חביב ומהנה, להם ולנו. עזבו את השבאב משכם ורמלה - אנשים נהדרים, אבל נציג מאחת המדינות שאנחנו אמורים להיות אוייבים שלו, חיבק אותי על היום הראשון עם חיוך אמיתי ואמר ישר "אנחנו אחים". עוד משתתפים ממדינה שלא נזכיר את שמה, אבל נאמר שבדרכון שלהם ממש מודפס שאסור לו להיכנס לישראל, היו מקסימים. שאלו מיליון שאלות על החיים בישראל, ועל תל אביב, ועוד ועוד, והביעו ממש סקרנות. הישראלי היחיד שהם ראו בעבר היתה מוכרת מוצרי סבון באיזה קניון בניו זילנד. בעדינות נאמר שלא עשינו רושם טוב מדי על סמך המפגש ההוא. גם את זה תיקנו.

באחת מארוחות הצהריים זוג אחר, שוב ממדינה לא ידידותית לישראל הזמין אותנו לשולחן. כששאלתי אם זה לא מפריע לו הוא היה מאוד חברותי. ואז ראיתי שהוא לא נראה בטייפקאסט של מי שאמור לבוא משם. הוא בכלל ממדינה אחרת שגם לא מקיימת איתנו יחסים, והבחורה בכלל מהפיליפינים. הם נורא רוצים לבקר בישראל. נקווה שיבואו.

עוד, נציג מהפיליפינים ניגש לאחד החבר'ה מישראל ואמר לו שהוא לא ידע שכוכב כמו ויין דיזל קונה קיאה. בקיצור, הבחור היה בטוח שאני ויין דיזל, וזה הסתדר לו טוב כי גל גדות ישראלית, אז זה פשוט היה כמו פאזל עבורו. למען הסדר הטוב, אני דומה לווין דיזל כמו שקיאה פיקנטו דומה מרצדס G קלאס.

ויין דיזל כמשל ( לא מכיר אותו ולא את אופן התנהלותו הפיננסי, תמיד ישנם חריגים ) לא קונה קאיה, אם בכלל, מהסיבות בשלהן אתה או אני קונים מכוניות. האנשים הללו שבעולם המעוות שלנו מרויחים בשעה את מה שמרוויח שבט אפריקאי בינוני בגודלו בעשר שנים, הם בתי חרושת לכסף גדול. כל ציוץ שלהם בזכות מוצר מסוים נמדד ע"י צוותי רואי חשבון, עו"ד, מנהלים אישיים ומכומת בכסף והרבה מאוד ממנו.

בכל מקרה היה נחמד מאוד להתרשם מההתרשמות שלך ומהשכל של האנשים בקאיה שידעו לבחור את מי שגם דואג שכלל צי הרכב במשפחתו יהיה מתוצרתם, גם משאיר באתר פופולרי יחסית דברי שבח שוטפים לעסק שלהם.

פורסם
ומהשכל של האנשים בקאיה שידעו לבחור את מי שגם דואג שכלל צי הרכב במשפחתו יהיה מתוצרתם, גם משאיר באתר פופולרי יחסית דברי שבח שוטפים לעסק שלהם.

שני הקולגות שלי למסע הזה היו קצין צעיר בקבע שרכש פיקנטו, ונהגת מונית שרכשה פורטה. לשניהם זו מכונית יחידה.

לשעבר:

פורסם

בכל מקרה היה נחמד מאוד להתרשם מההתרשמות שלך ומהשכל של האנשים בקאיה שידעו לבחור את מי שגם דואג שכלל צי הרכב במשפחתו יהיה מתוצרתם, גם משאיר באתר פופולרי יחסית דברי שבח שוטפים לעסק שלהם.

שני הקולגות שלי למסע הזה היו קצין צעיר בקבע שרכש פיקנטו, ונהגת מונית שרכשה פורטה. לשניהם זו מכונית יחידה.

כולם יודעים למה כלה נכנסת תחת החופה.

כל הכבוד ליצרן וליבואן

לא ראיתי יצרנים יבואנים אחרים עושים זאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וין דיזל ומדבקה של לנדרובר לסימון נזילות...

אוי, כואבת הבטן מרוב צחוק. :D

מאוד נהניתי לקרוא, תודה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כולם יודעים למה כלה נכנסת תחת החופה.

כל הכבוד ליצרן וליבואן

לא ראיתי יצרנים יבואנים אחרים עושים זאת

עושים, פשוט לא עושים מזה כזה רעש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד - איזה עוד יצרן / יבואן של מכוניות עממיות עושה את זה? (ביקור בנצרת במפעלי תע"ר לא נחשב)

בינתיים אני עובר על כל מיני חומרים שאספתי מכל הבא ליד, ובאחד מהם יש תמונות של כל הדגמים שהקונצרן מייצר, מתוכו רשימת המכוניות שלא מגיעות לארץ די ארוכה:

K9 קואוריס

K7 קאדנזה (יש גם היברידי)

אופטימה היברידית

פורטה 5 דלתות (מתחרה בסיד, אבל זו לא הסיד)

פורטה קופה

בורגו (סוג של SUV מגודל)

ונגה (נראה כמו סופר מיני 5 דלתות, מתחרה לריו?)

ריי (יש גם היברידי) מיקרווואן

מכיוון שהחוברת היא גם של יונדאי, היה מעניין לראות איזו תוצרת של יונדאי אנחנו לא מקבלים:

סנטניאל - (סדאן ענקית)

ג'נסיס - עוד סדאן גדולה ומפוארת.

ג'נסיס קופה - ענקית אבל יפהפיה.

אסלאן - עוד רכב ענקי במבנה של פאסטבק.

אזארה (גם הייבריד) - גם סדאן גדולה

סונאטה I45 - (זו לא ה I40, אלא אחרת) ויש גם היברידית

אלאנטרה קופה

איון - סוג של פיצי בגודל של I10

IX55 - שהוא ממש לא סנטה פה, אלא יותר גדול.

גרנד סנטה פה, שהוא כמו סנטה פה אבל יותר גדול כפי שנרמז מהשם

IX20

ערימה של משאיות (מכל סוג, גם מערבל בטון לחובבי הז'אנר), אוטובוסים ומיניבוסים.

הרבה סחורה מעניינת.

לשעבר:

• תוכן חדש...