Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כאמור נשלח לי בדואר כתב תביעה על תאונה שהייתה לכאורה בתאריך 7/4/2012.

התובע היא חברת הביטוח של המבוטח שנגרם לו נזק לרכב.

כמה פרטים אודות המקרה כפי שמופיע בכתב תביעה:

1. התאונה לכאורה התרחשה ב 2012 בעיר חולון - אני בכלל מאזור חיפה ואף פעם בחיים שלי לא הייתה לי שום תאונה באיזור המרכז..

2. כמובן שאין שום חתימה/הודאה או כל מסמך אחר או תיעוד שיכול להעיד שהייתי שם

3. מספר "הרכב הפוגע" שמופיע הוא לא מספר רכבי ולא הרכב של אף אחד מהמשפחה שלי/חברים וכו'

4. תאריך מסמך "תצהיר התובעת" (כנראה בעלת הרכב) שמצורף לכתב הוא 1/4/2015

אז כמה שאלות כי זה ממש מרתיח אותי, ואני מרגיש שמנסים לעקוץ אותי בדרך כזו או אחרת!!

איך הם הגיעו אליי בכלל? השם ות.ז שלי כפי שמופיע בכתב התביעה נכונים

האם יש דרך לבדוק בבעלות מי היה הרכב "הפוגע" באותה שנה?

למה פתאום נזכרו אחרי שנתיים להגיש את התביעה?

האם כדאי לי לקחת עורך דין?

ד"א סכום התביעה הינו בערך 15K ש"ח אם זה מעניין..

תודה מראש

פורסם

אם מדובר בבית משפט לתביעות קטנות אין ייצוג של עו"ד בד"כ.

כנראה מדובר בטעות.

על התובע להוכיח כי הרכב הפוגע בבעלותך/היה בבעלותך בזמן התאונה.

בכתב ההגנה שלך אתה מכחיש כל שייכות לרכב הנ"ל , ואם התובע לא יוכיח כי אכן הרכב הזה היה שלך בזמן התאונה תביעתו תידחה.

אתה יכול לפנות גם למשרד הרישוי עם כתב התביעה ואולי ייתנו לך אישור כי הרכב הזה לא שייך לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני כמה שנים קרה לי אותו הסיפור. קיבלתי הודעה שרכבי היה מעורב בתאונה בלוד וגרם לנזק תוך כדי פניית פרסה לא חוקית. הגיעו אליי דרך מספר הרכב וביקשו להסדיר תשלום לפני תביעה.

בשיחת טלפון אחת לחברת הביטוח התברר שהרכב הפוגע הוא בכלל רנו מגאן בצבע לבן בעוד לי היתה קורולה כחולה.

טעויות קורות ושיחת טלפון יכולה לפתור הרבה סימני שאלה.

פורסם

לעניינינו.

תגיש כתב הגנה +תביעה נגדית.

תרשום כי אתה מכחישאת טענות התובעת. אין לך שום קשר לרכב המדובר

(אינך הבעלים שלו ולא נהגת בו). כמו כן, מעודך לא היית בחולון.

בנוסף, לתבוע החזרהוצאות (שנגרמו בגלל תביעה שגויה) + פיצויים בסכום סביר.

מאחר והתובעת היאחברת הביטוח – זאת תביעה בבימ"ש שלום.

כדי לא ליפול בגלל איידיעת נהלים – מומלץ לפנות לעו"ד בצורה דחופה (יש לך זמן מוגבל להגשת כתבהגנה -> וכדאי שהעו"ד יטפלבנושא).

פורסם

אתה לא צריך שום עו"ד ,

תגיש כתב הגנה מפורט, תגיע למשרד הרישוי כמו שכתב לך ישה ותבקש בעלות על כלי רכב בטופס שיתנו לך זה מפורט בדיוק מאיזה שנה עד איזה שנה מס רכב, סוג,

אל תתרגש יותר מדי וכמו כן כמו שנכתב למעלה תידרוש הוצאות(לא פיצויים)

פורסם

מה כולכם שולחים אותו ישר לכתב הגנה?

טלפון לחברת הביטוח אמור לפתור את הטעות ובמידה ולא, מכתב רשום שבו יאמר שאין לו שום קשר לעניין וכל תביעה תיתקל בתכב תביעה נגדי שבו ידרוש מהם אישית את כל הוצאותיו ונזקיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אויש איזו הסחפות, סביר להניח שזו סה"כ טעות במספר רישוי , קורה לפחות כמה פעמים בחודש, בדיקה מהירה בטופס פרטי אירוע של הצד התובע יספר לך מי נהג ברכב שלך לכאורה בעת התאונה , אם גם השם לא מוכר, כנראה שטעו במספר הרישוי (קורה המון) , אם השם זהה, כנראה מישהו מנסה באמת התחזה,

תעדכן מה רשום בטופס פרטי אירוע שמילא צד ג' בתביעה שלו נגדך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה לכולם על העזרה

בסוף החלטתי ללכת לעורך דין וניסינו לדבר עם חברת הביטוח / עו"ד שלהם, אבל הם לא מוכנים לרדת מהעניין.

אז ניסחנו כמובן כתב הגנה ושלחנו ובנתיים מחכה לעדכון מהעורך דין שלי

בנושא הפיצויים על עוגמת נפש, הפסד ימי עבודה, שכר עו"ד טרטרים וכו'.. כמה לדעתכם צריך לדרוש כאן?

תודה

• תוכן חדש...