Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על alpine 135bt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם .

חבר מעוניין לקנות hu לרכב שלו ותוך כידי חיפושים באינטרנט היתקשרנו לבחור במושב אמונים .הבחור הציע את alpine 135bt בסכום של 900 שח

רציתי חוות דעת על המכשיר האם הוא נחשב מכשיר איכותי? והאם המחיר שלו מוצדק ?.

הבקשות מהמכשיר הם שיהיה bt usb וכו שיהיה 3 או לפחות 2 יציאות rca.

אם המכשיר המדובר לא משהו ולא שווה את המחיר אז אבקש את המלצותכם למכשיר טוב בסכום שציינתי .

ובכל מקרה תודה מראש .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

זה מכשיר בסיסי ,יש לו רק יציאה אחת למגבר אגב.

אם אלפיין במחיר הזה אתה יכול ללכת על אלפיין CDE153EBT

מהסדרות החדשות מכשיר משמעותית יותר טוב.

פורסם

כן הוא אמר לי שיש 3 יציאות השאלה האם כדאי במחיר הזה או עדיף את מה שאודיו קינג הציע או בכלל עדיף משהו אחר ?

פורסם

היתקשרתי לבחור מברנר מערכות שוב כידי לבדוק האם זה באמת 3 יציאות rce ו- 4v והוא אימת את הדברים . ועכשיו זה אומר לכם משהו ? איך המכשיר מבחינת איכות מחיר ואופציות האיקולייזר ? והאם המכשיר הזה הוא מיושן ?

וחוץ מזה איך ברנר מערכות ממושב אמונים אפשר לסמוך עליו ?

ניסיתי למצוא מידע על המכשיר אבל מופיע לי רק הגרסה האמריקאית הגרסה עם יציאה אחת של 2v .

בבקשה עזרה .

פורסם

יש לך לינק למעלה שצירפתי, של הגרסה האירופאית. שם יש פירוט לכל התכונות שלו.

מצד שני, אם אודיו קינג המליץ על ה-153EBT במקום (כל עוד נצמדים למכשירי אלפיין), אז הוא כנראה יודע מה הוא מדבר. והמחיר הוא אותו מחיר (בזאפ).

פורסם

אני חלילה לא מזלזל אךאודיו קינג המליץ לי על 153 על סמך זה ש135 עם יציאה אחת של 2v . בגלל זה שאלתי מחדש ובכלל איך המכשירים של אלפיין הם נחשים איכותיים ?

ובנוסף האם אתה מכיר את הבחור מאמונים אפשר לסמוך עליו בכלל? .

פורסם

אלפיין בהחלט חברה איכותית.

יחד עם זאת, התמחור של המוצרים שלהם, לפחות בארץ, אינו תמיד מצדיק את התכונות שלהם.

איני מכיר את הבחור מאמונים.

המתן אם כך לתגובתו של המלך :wink:

פורסם

ה 135 הוא מכשיר מהסידרה של 2012 סה"כ מכשיר טוב

מעבר לזה שהיציאות RCA שלו במתח 4V יש לו גם יציאות USB קדמית ואחורית.

סה"כ המכשירים מהסידרה הנ"ל טובים ,לפני 3 שנים כשהוא יצא לשוק הוא

היה עולה כפול ולא מעט חנויות ניתקעו עם סטוקים ישנים של אלפיין שמוכרים אותם היום במחירים נוחים.

לסיכום במחיר הזה מדובר באופציה טובה ובמחיר טוב.

היתרונות של ה 153 זה שהוא מכשיר חדיש יותר מה 135 מהסידרה החדשה של אלפיין

הוא עובד גם עם מכשירי אנדרואיד ,יש לו BT עם איכות טובה יותר על הדגמים הישנים והוא כולל מיקרופון חיצוני.

יש לו גם אקולייזר רחב יותר וסה"כ מבין המכשירים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק הוא אופציה טובה מאוד למחיר.

לסיכום ,שתי האופציות טובות אני לא מאמין שתתאכזב בין אם תבחר ב 135 או ב 153.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת.

רק משהו קטן מה זאת אומרת שה 153 עובד עם אנדרואיד ה135 לא עובד איתם ???? כי החבר שקונה מחזיק מכשיר אנדרואיד ודבר נוסף כמו ששאלתי מקודם האם אתה מכיר את ברנר מערכות האם אפשר לסמוך עליו ?

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

רק כדי לחדד, ותקן אותי אם אני טועה, הכוונה לחיבור ישיר (עם כבל) בין הטלפון למערכת, כדי להציע שליטה על המוזיקה דרך ה-HU.

הדבר אינו תקף לגבי הזרמת מוזיקה ב-BT, ששם למעט מקרים מבודדים לא אמורה להיות בעיה.

• תוכן חדש...