Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא שרשור יעודי. לכן פרסמתי פוסט חדש.

אם ישנו שרשור יעודי אשמח באם יעבירו את הפוסט הנ"ל לשם.

סך הכל מחפש הכוונה למוכר אמין בEBAY שמוכר וישרים שיתאימו לי לפיאסטה שנת 2010. קדמיים ואחורי.

תודה רבה.

פורסם

רק מגבים ? (כלומר - ללא זרוע המתכת ?)

אם כן - מדוע לא לרכוש בארץ משהו תואם ? (אפילו לא מותג ולהחליף כל שנה)

ראה בספר הרכב (או מדוד המגבים) מה המידה ולפי זה חפש.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן, אני מעוניין רק במגבים בלי זרועות המתכת.

אין לי בעיה לרכוש בארץ, פשוט מנסיון קודם כל פעם שהגעתי לאיזה מקום בכדי לרכוש מגבים. המידות הספציפיות המתאימות לרכבי (כרגע אין לי אותם לצערי) לא היו במלאי.

בגלל זה חשבתי שיותר קל להזמין מEBAY ודומיו לקבל בדואר ולהתקין. מאשר לחפש בכמה וכמה מקומות בלי תוצאות.

פורסם

ראה,

חיפשתי בעבר לרכב שלי מגבים איכותיים (עד כמה שזה ניתן, כלומר תוצרת בוש למשל).

ממה שאני זוכר, כלכלית (עם משלוח) - משתלם יותר היה לקנות בארץ.

בסוף - קניתי פשוטים ומחליף כל שנה.

אולי בעתיד ארכוש (איכותיים) מהמוסך שלי (מוסך מורשה "רגיל"), שכן ראיתי שהמחיר לבוש אצלו לא כ"כ נורא + יש אחריות לשנה (ואפילו סיפר לי שמישהו מהלקוחות שלו מימש אחריות זו).

alfa 156 2.5.

פורסם

תבדוק באמזון גרמניה (amazon.de).

הזמנתי עכשיו משם מגבים תוצרת בוש לרכב (קדמיים ואחורי).

ההפרש ביחס לישראל אמנם לא דרמטי, אבל בשקלול המשלוח (או הנסיעה לחנות) זה יצא מעט זול יותר ובנוסף - קשה למצוא מקום שמחזיק במלאי את המידות הספציפיות של הרכב שלנו.

• תוכן חדש...